Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendetta2[Pl][Dedyk]

xDenS^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda ze serwer caly czas pada, bo ogolnie fajny ale szkoda ze pada. Przydałoby sie wiecej informacji na temat tego czy stalki dropia od 86lvl czy moze wczesniej skad dropia bronie na 65lvl itp

Bronie 65/70 i stalki dropia w av1 z setaou i w av2. Od 70 można już dropnąć.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Administracja nie powinna obrażać, nazywać innych "dziećmi", tak jak na 2 stronie prezentacji, tylko wszelkie negatywne wypowiedzi przyjmować "na klatę" i się nie odzywać.

Bardzo niedobrze, że Admin wyzywa gracza/użytkownika.

Zagram, ale jak Admin tak się będzie zachowywał to spie****am.

Opublikowano

Po ściągnieciu clienta, laguje mi cały internet, a gdy chcę odpalić instalkę do clienta, laguje mi pulpit lol Co mam zrobić?

4410678874.png

Opublikowano

Nie padł ktoś próbuje go zniszczyć]

Albo albo zamiast Administacja zrobić przerwę techniczną na 1dzień to bawią się ^^

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Po ściągnieciu clienta, laguje mi cały internet, a gdy chcę odpalić instalkę do clienta, laguje mi pulpit lol Co mam zrobić?

Nie mam pojecia.. mi nic nie laguje.. pierwsze slysze, wybacz nie pomoge bo nie mam pojecia o co chodzi... sprobuj zrestartowac komputer.

Reje nie dzialaja ?

Zaraz odpalimy reje.

www.b.vendetta2.pl - tymczasowa reje

Opublikowano

niestety pada co chwile serwer jest to uciazliwe dla graczy no ale co zrobic.....

Mam pytaine do szanownej administracji od kiedy serwer zacznie normalnie dzialac? Moze najpierw dopracujcie serwer aby caly czas byl w grze 24/7 a potem zajmijcie sie strona.

Strona jest prawie gotowa , a nad padajacymi chanellami pracujemy... Jezeli zalezy wam tak na przerwie to mozemy gre wylaczyc nawet i na tydzien^^

Opublikowano

Nie mam pojecia.. mi nic nie laguje.. pierwsze slysze, wybacz nie pomoge bo nie mam pojecia o co chodzi... sprobuj zrestartowac komputer.

Zaraz odpalimy reje.

www.b.vendetta2.pl - tymczasowa reje

Robiłem już 3 razy ;/

4410678874.png

Opublikowano

Prosiłbym o wrzucenie clienta na inny hosting! Błagam Was, bo vendetty laguje mi kompa i neta po ściągnieciu ;o Byle tylko nie na rapida bo tam mi z 14 h mi się pobiera, prosiłbym o jakiś w miarę np. multiupload

4410678874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...