Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BassCraft [RPG+Survival][Gildie/Frakcje][24/7]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIe ogarnięci admini nie polecam serwera nic nie zrobilem i już dostałem bana zjeb admini przeklinaja na graczy ale tera nie będą pewnie gracz napisze przeklenstwo juz ban zal mi takich serwerów noobskich większosc graczy mi jest żal ale są nie liczni lizusi którzy są po stronie adminów admin na msg pisal czy chce kupic lopate z diaxow niezniszczlną jak bym kupil byn dostal ban za czitowane żeczy Główna opinia -10na/10+

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to jak wbiłeś to o działkę prosiłeś oraz non stop błędy ortograficzne, więc nie wiem po co ta krytyka serwera widać ze zobaczyłeś może 10-15% servera i juz napisałeś opinie.

Dla ciebie mogło by nie być całego pięknego Spawna areny eventow itp napisałeś opinie jak by to był jakiś jednorazowy serwer bez niczego.

I tak byłeś jednorazówką.

Aha i pisze się rzeczy.

Miher to my mamy coś z głową? - a sam nie docinasz drzew junglowych do końca w własnej gildi wiec nie wiem.

jjVvjT4.png

Opublikowano

NIe ogarnięci admini nie polecam serwera nic nie zrobilem i już dostałem bana zjeb admini przeklinaja na graczy ale tera nie będą pewnie gracz napisze przeklenstwo juz ban zal mi takich serwerów noobskich większosc graczy mi jest żal ale są nie liczni lizusi którzy są po stronie adminów admin na msg pisal czy chce kupic lopate z diaxow niezniszczlną jak bym kupil byn dostal ban za czitowane żeczy Główna opinia -10na/10+NIe ogarnięci admini nie polecam serwera nic nie zrobilem i już dostałem bana zjeb admini przeklinaja na graczy ale tera nie będą pewnie gracz napisze przeklenstwo juz ban zal mi takich serwerów noobskich większosc graczy mi jest żal ale są nie liczni lizusi którzy są po stronie adminów admin na msg pisal czy chce kupic lopate z diaxow niezniszczlną jak bym kupil byn dostal ban za czitowane żeczy Główna opinia -10na/10+NIe ogarnięci admini nie polecam serwera nic nie zrobilem i już dostałem bana zjeb admini przeklinaja na graczy ale tera nie będą pewnie gracz napisze przeklenstwo juz ban zal mi takich serwerów noobskich większosc graczy mi jest żal ale są nie liczni lizusi którzy są po stronie adminów admin na msg pisal czy chce kupic lopate z diaxow niezniszczlną jak bym kupil byn dostal ban za czitowane żeczy Główna opinia -10na/10+NIe ogarnięci admini nie polecam serwera nic nie zrobilem i już dostałem bana zjeb admini przeklinaja na graczy ale tera nie będą pewnie gracz napisze przeklenstwo juz ban zal mi takich serwerów noobskich większosc graczy mi jest żal ale są nie liczni lizusi którzy są po stronie adminów admin na msg pisal czy chce kupic lopate z diaxow niezniszczlną jak bym kupil byn dostal ban za czitowane żeczy Główna opinia -10na/10+

Opublikowano

A ja siedzę na serwerze ponad 3 tygodnie i nic mi nie przeszkadza. Serwer jest naprawdę dopracowany. Duży i pomocny team, tanie VIP'y i różne rzeczy warte zobaczenia.

Kontakt z HeadAdminem i jednym Adminem na spawnie i dużo fajnych ludzi, chodź powinno być ich więcej.

Polecam i Zapraszam !

Opublikowano

REF.

nie wiem po co wbijacie z mpc forum na serwer i takie pierdoły piszecie:

[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:49 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:52 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:52 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:53 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:53 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:54 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:54 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:55 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:55 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:56 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:56 [iNFO] [**kubosiowie]kubo: ten ktory mnie zkikowal to zajebana szmata prosze bardzo zbanuj mnie serv to jedno wilekie gowno[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:46:58 [iNFO] [PLAYER_COMMAND] leo: /ban kubo [/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:47:00 [iNFO] [Lockette] CostaRico has claimed a container.[/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:47:01 [iNFO] [PLAYER_COMMAND] Nizzur: /ban kubo [/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:47:04 [iNFO] [*Raggafaya][VIP]Thyaind: [/background][/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2][background=rgb(10, 10, 10)]>17:47:13 [iNFO] AllianceChat: AlKaida Thorenos: ha[/background][/size][/font][/color]

jjVvjT4.png

Opublikowano

Gówniarzu założycielu tego serwera czy publikacji. Powiem ci tyle gówno z życia masz i gównianym dzieckiem jesteś ty Zachowujesz się jak oni tak stałeś się nimi. I co ty przez to wszystko chcesz powiedzieć ? Że co dorosłeś ? tak z dziecka 2 latka do 3 latka jak to powiadają neosy LEVEL UP LIFE czyż nie ?

Myślisz że co że osoby powyżej 16 roku życia grają aż tak w minecraft'a ? Nie mają życie realne jak byś nie wiedział a te neosy albo jak ty to mówisz dzieci tak to właśnie one wykupują u ciebie wykupują konta vip i inne dostępne premium. Tak serio jaki porządny nastolatek czy kto ktokolwiek z młodzieży wydawał by kasę na taki można powiedzieć szajs ? ODPOWIEM ci prosto nikt.

Jednym zdaniem Nie poważny jesteś i nie wiem czy nie lubisz dzieci czy nie musisz się z tym liczyć

Edit 22:55

Pierwszy lepszy

c1.png

Upload By Foto NeRoD.PL

kuba64 Lat 13 ;]

Teraz już rozumiesz a sorki ty to wiesz tylko zgrywasz twardziela a i tak nim nie jesteś ;].

Fakty mówią same za siebie

Miłej nocy

Opublikowano

Wyzywasz mnie a sam nodusa masz i go uzywasz na publicznych serverach noi dzieci bronisz.

I nie mam się za twardziela tylko za zwykłego gracza co zakłada zwykły serwer.

dziwny ten "hejt"

i dobrze wiem czemu serwer wyzywasz:

-lecisz na sloty

- domenowe ip

-ekipe do pluginow

-polecenie serwera

-itp

jjVvjT4.png

Opublikowano

Przestań wyzywać dzieci od neo itp to się odczepię. I tak sam nim byłeś. Tak apropo ile masz lat 17 / 18 ?. bo po tym jak wyzywasz użytkowników to możliwe że masz.

Nie używaj słów których nie rozumiesz jak "hejt" Nie Wikipedia ci teraz nie pomoże

To od "i dobrze wiem czemu" jest do mnie bo z leksza jeżeli tak to ani to ani to ani sramto i owanto się nie zgadza. Więc proszę cię opanuj się nie pij tyle i nie ćpaj będę się śmiał jak za kilak lat będziesz miał dzieci tak swoje dzieci i co na nie też będziesz "hejtował "wyzywał" od neosów ?

Zrozum nie mam do twojego serwera nic po za tym że nie masz kultury osobistej jak i jesteś odmieńcem rasizmu niewiem jak wymyśleć na ciebie dziecosizm ? neosizm ? pfff

OPANUJ SIĘ CZŁOWIEKU

@P.S Tak mam Nodusa ale nie po to żeby Cheatować tylko Bugi cieni pfff

Opublikowano

Tak jestem niby rasista bo nie pozwala grac "dzieciom" które albo nie nadają się do gry albo i tak za 20-50 minut wyzywa/złamią regulamin.

Na innych serwerach dzieci się nie banuje ale na np. czacie jest tragedia sam spam,capslock, błędy ort ja banując dzieci chce uniknąć znoobienia serwera do poziomu serwerów z hamachi.

Nie bez powodu wyzywam tych co w tej publikacji napisali krytykę - sami wcześniej dostali bana/złamali regulamin/ktoś im gildie przejął/nie dostali działek których nie ma - i to dlatego krytykują ten serwer.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Dam ci radę bo widzę że coś do ciebie doszło. Sam mam swój serwer i uwierz mi wiem co to znaczy Plaga NEO Nie wyzywaj ich bo oni robią to albo z zazdrości albo z nie wiedzy Rozkręcaj swój serwer na maksa bardzo opcjonalne są te twoje warp pomoc itp tylko uwierz mi jak bym miał to czytać wszystko prędzej bym rzygnął pod biurko niż miałbym niszczyć oczy. Pokaż wszystkim że jesteś coś wart i że rodzice cię wychowali na porządnego człowieka. Krytyką się nie przejmuj wy stabilizuje się sama ;]. Przeproś i zaproś dzieci ludzi człowieków xD na swój serwer ;']

A tak na marginesie będzie z ciebie chłop tylko popracuj nad tym ;]

Opublikowano

Jeżeli nie można prosić o działke to gdzie się zamieszka a chyba że prosić za free a za kase to już co innego :)

o.O

Opublikowano

Nie można prosić o działkę bo to SERVER RPG+SURVIVAL GDZIE NIE MOŻE BYĆ DZIAŁEK.

Są gildie zamiast działek.

JEŻELI TEGO NIE ROZUMIESZ TO ZNAJDŹ INNY SERWER a tutaj nie graj.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...