Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BassCraft [RPG+Survival][Gildie/Frakcje][24/7]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wez sie jebnij debilu. Mowiilem ze jak mialem 9 lat to gralem, czytaj ze zrozumieniem a mi zabraniasz rejestrowania sie na mpc? Gowno cie obchodzi co ja robie patologia to widocznie ty jestes bo myslisz ze jak mam 10 lat to musze uzywac haxow przez ktore twoja stara cie zrobila, ogarnij sie bo po twoim mysleniu tez widac ze masz maximum 12 lat. A hamachi musi byc gorsze od dedyka? Po co stawiac survival na dedyku? Survival sobie na hamachi postaw palo, wgraj mody zrob freebulid i to bedzie serwer a nie taka pipa jaka ty zrobiles. Juz po prezentacji widac ze wbijaja dzieci z tekstami: "daj opa bo serw jest wyrabisty i chce pomuc wam".

Mamusia tak do ciebie też mówi ? dzieciaku idź do szkoły

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamusia tak do ciebie też mówi ? dzieciaku idź do szkoły

Tak mowi wiesz. Ty sie nie wpierdalaj bo nie mowie do ciebie cwelu.

Jedna nie pokojąca rzecz napisałeś jebnij ale jak pomyśleć ze 10 latek przeklina to az sie smiac chce.

Po co mnie wyzywasz jak takie duże fora są +12 ?

Wyzwiska twoja stara - widać dzieci lubią wyzywać.

Teraz wyzywasz ze mój serwer jest survival 100% a jest RPG+SURVIVAL60% wiec mogę na dedyku.

Widać że wyznajesz tylko Freebuild czyli najczęściej nudne działki - ADMIN DAJ DZIAŁKĘ DAJ SKLEP i co dalej robić na serwerze?? wbić na kolejny i znowu admin daj działkę.

EDIT !@@@

Serwer chwilowo zatrzymany z powodu ataków.

A ja do ciebie mowilem ze masz dac dzialke? Chcialem tylko sprawdzic jak ty z dziecmi postepujesz, na serio mam 15 lat i mi mozesz gowno zrobic.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Co to ma być ze 10 latek przeklina na dużym forum.

Bo male dzieci to sa male dzieci i potrzebuja obrony myslisz ze ty prowadzisz serwer to jestes zajebisty hardcorowy koksu... Pomysl troche o innych ludziach, co dzieci ci zrobily? Zabily ci rodzicow? Pisalem ze mam 15 lat ale ty czytac nie potrafisz bo widocznie jak byles malym "srochem" matka i ojciec cie nie nauczyli bo czasu na ciebie nie mieli. Zostawili w domu dziecka i jakies dwie lesbijki cie wziely..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Każdy twój post łamie regulamin.

Co mi dzieci zrobiły ? chociażby to ze nie nadają się do gry na publicznych serwerach i co gorsze zakładają swoje "serwery" gdzie jak wbije to odrazu dostaje bana za to ze wyzywam spawn,nie działające komendy, błędy ortograficzne, szałasy,nie kickowanie za ort.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Bo male dzieci to sa male dzieci i potrzebuja obrony myslisz ze ty prowadzisz serwer to jestes zajebisty hardcorowy koksu... Pomysl troche o innych ludziach, co dzieci ci zrobily? Zabily ci rodzicow? Pisalem ze mam 15 lat ale ty czytac nie potrafisz bo widocznie jak byles malym "srochem" matka i ojciec cie nie nauczyli bo czasu na ciebie nie mieli. Zostawili w domu dziecka i jakies dwie lesbijki cie wziely..

.... śmieszny jesteś proszę cię ogarnij się ... wbiłeś na serwie zachowałeś się jak 10 latek a teraz próbujesz wmówić że masz 15 hhhahaha śmieszny jesteś .... Przez takie dzieci serwery schodzą na psy ,,, Jeszcze raz ogarnij się i jak ci się nie podoba to po prostu zamknij się i idź na te twoje pro serwy hamachi

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

REF.

po 1 wejściu na server /register haslo haslo należy się wylogować i wejść ponownie na serwer - dzięki temu nie znikną ci itemy w EQ.

Już niedługo mcMMO.

jjVvjT4.png

Opublikowano

REF.

po 1 wejściu na server /register haslo haslo należy się wylogować i wejść ponownie na serwer - dzięki temu nie znikną ci itemy w EQ.

Już niedługo mcMMO.

jjVvjT4.png

Opublikowano

REF.

Już niedługo mcMMO.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Odświeżam (zgodnie z regulaminem)

..

Już niedługo mcMMO gdy tylko spolszczenie zacznie działać.

jjVvjT4.png

Opublikowano

No gratuluje cheaterom Dziś złapano 16 x rayowców

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

Ludzie jesteście chorzy czytacie ta publikacje wchodzicie na serwer i MOGĘ DZIAŁKĘ????

Nawet regulaminu nie czytacie.

Po co wogle czytać umiecie.

I potem serwer wyzywacie ze działek nie ma.

@@ edit

Tragedia wbiło z mpcforum 2 dzieci hamachi i przeczytali na spawn ze działek nie ma to oczywiście admina wyzywają.

Tragedia.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż administratorzy nie mają poczucia humoru i banują za byle co.

Poza tym jestem niedorozwiniętym dzieckiem "chamaci" i nie mam prawa grać na ich serwerze :(

Opublikowano

Dostałem bana perma za to że jestem ze śląska i napisałem gupek zamiast głupek :F

nazwali mnie dzieckiem i kazali iść na serwery jak to admin pisał.. "chamaci"

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...