Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BassCraft [RPG+Survival][Gildie/Frakcje][24/7]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest naprawdę świetny pluginy są dobre w 3/4 przetłumaczone bardzo oplaca sie zakupić vip daje naprawde wiele do rozgrywki potrzeba jedynie graczy ktorzy beda na nim grac bo to ludzie tworza serwer i atmosfere na nim

Opublikowano

Jest co kraść i to dużo. /warp bank jest na 1 osobę i tylko mądrzy ludzie z niego korzystają.

Więc całe gildie dzieci jest łatwo obrobić.

Widzę jak serwer jest za mądry to należy go krytykować jakby to był 100% survival.

A na innych serwerach /Spawn to jeden wilki kloc ,VIP po 20zł i nikt nie krytykuje.

W porównaniu od innych serwerów z gildiami mamy /warp targ gdzie gildie kupują stoiska i handlują z innymi gildiami ale ludzie to oczywiście krytykują bo to za mądre dla nich.(a to nie 100% survival)

jjVvjT4.png

Opublikowano

Oczywiście wbijają dzieci i patrzą że nie ma JOBSa i już wyzywają cały serwer z administracja.

Przypominam o:

po 1 wejściu /register należy wyjść i wejść na serwer - dzięki temu nie znikną ci itemy w eq.

2 osoby które napiszą swój nick na dole dostają promocje -40% na VIPa. (co ma vip? /warp tablica)

jjVvjT4.png

Opublikowano

Server chujowy do dupy moj kolega dostał bana za nic pozdrawiam

sdkuba1234

A może podasz nick. ?

Nie znam nicku ale stawiam na to że miał Xray.

Podaj nick to wyjaśnię cała sprawę nawet z rzutami z konsoli i zobaczymy.

A post wyżej jeszcze chwaliłeś serwer widać że jesteś małym dzieckiem co nawet opinii op serwerze nie może sobie wyrobić.

PS. Znaleźli twoją gildie wczoraj i Założę się że oczywiście wbijesz że zaczniesz wyzywać serwer za to że admini teleportują ludzi do gildi i atakują itp. - było już wiele takich przypadków i nadal beda się powtażać.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Domyslam sie że chodzi o MiHu :) twoj kolega mial ewidentnego xreya (dzieci zrozumcie to nie jest pomoc przy kopaniu tylko czit! KTORY JESTY ZABRONIONY NA SERWERACH) w dodatku nwm czy nie czytal czatu wogolne nawet nie odp na pytania wiec poprstu bez wyjasnien BAN

Opublikowano

REF.

oraz przypominam o:

po 1 wejściu na server należy się wylogować i wejść ponownie na serwer - dzięki temu nie znikną ci itemy w EQ.

oraz już niedługo wgrane zostanie MCMMO

jjVvjT4.png

Opublikowano

Drogi graczu nie wchodz na serwer strata czasu! Jest wojna 3 na 5 ^^ . oczywiście 1 adm daje pro eq swojemu teamowi ^^ a potem niby my ci słabi ja sam na klate 2 biore i jak na 3 padne to niby cienias jestem ^^ skoda gadac

Opublikowano

Dlaczego każda gildia co ma bazę przy Spawnie wyzywa ze admin daje itemy albo teleportuje atakujących.

Jakoś 1 z atakujących miał na sobie żelazne EQ wiec jak niby im dawałem??

zastanów się idź grac na hamachi tam admin daje.

Czyli to ze było was 3 a w drugiej gildi co was atakowała było 5 graczy to tez wina admina ? idź grac na hamachi !

jjVvjT4.png

Opublikowano

Byłem przy tym i miałem z tego ucieche niemiłosierną gadalem wtedy z tymi ludzmi na tsie uslyszałem o następnej gildi podobno pare kratek za linia spawnu. wy sie dziwicie ze was znalezli? jestescie zalosni gildie sie buduje 3-7 k kratek za spawnem a nie 300 kratek od glownego spawnu...

Opublikowano

REF.

oraz przypominam o:

po 1 wejściu na server należy się wylogować i wejść ponownie na serwer - dzięki temu nie znikną ci itemy w EQ.

UWAGA!!

Server może mieć dzisiaj przerwy w działaniu oraz white listy ponieważ małe dzieci atakują i uzywaja spam bota ze zmieniaczem IP co 5 sekund.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...