Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BassCraft [RPG+Survival][Gildie/Frakcje][24/7]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Hymm dlaczego ?

Ponieważ dostałem bana perma po wejściu na serwer gdzie popełniłem literówkę .. tak samo jak koledzy . Więc pozdrowionka dla Administracji i jeszcze zaczeli nas wyzywać na ts i wyganiali na serwer chamaci.. Prosiłem na ts3 20 minut o kanał ale się nie doczekałem nawet przy proszeniu Admina ale ponownie zostałem wyproszony na hamachi i mam iść grać w tibie .. : ) To co zakładamy serwer Chcmahi ZAPRASZAM ! ! ! ! : )) i chłuj

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak masowa obraza.

Jakoś nie widziałem abyście celowo pisali te błędy.

Wyzywacie mnie a patrzcie na dzieci dzisiaj grało 7 nowych graczy i co ? dostało bana za xray nie rozumiem po co graja na serwerach.6

Wyzywacie mnie a patrzcie na 60 % polskich serwerów one nawet się nie nadają by grać.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Haha.. czy ty myślisz że słowo : gupki albo serferuf itp można napisać nie celowo .. ? Bo ja myślę że takie słowa ty tylko celowe.. W tym 4 naszych uczciwych i z poczuciem humoru graczy .

No ja wiem że połowa serwerów jest lipa i z tobą się zgadzam ale tylko szkoda że powodem naszych banów było powiedzenia Admina : Hhahahah idźcie grać na ,,chamachi" i dostaliśmy bana gdzie zaczynaliśmy budowę naszego zamku czy domu.. : ( Nam było bardzo miło atmosfera sprzyjała ale no cóż jednemu się zanudziło i 4 zbanował : (q

Opublikowano

Dzisiejsze podsumowanie:

-10 banow za Xray

-1 flyhack

-6 moge działke?

-2 wyzwiska

-1 spambot

Oraz wszystkie podstawowe klasy zostały już w całości dopisane do graczy a 3 z nich zostały dopisane do VIPa.

Jutro nowy server TS3.

Otwarcie publicznego portalu do BassEnd już niedługo.

@@ edit:

-1 reklama

jjVvjT4.png

Opublikowano

Oczywiście wbiło dziecko hamachi które zostało zabite za miastem jak to na rpg+surv i zaczęły się wyzywki graczy i servera.

ham1.png

ham12.png

I po co ja te pvp włączyłem jak jeszcze mnie za nie wyzywaja dzieci.

Poszedł pewnie grac na te swoje nudne DZIAŁKI.

jjVvjT4.png

Opublikowano

warp targ ? na innych nie ma ? na 15 serwerach to widzialem na 2 zrobilem ... po samej prezentacji nie chce mi sie nawet wchodzic na serwer

Chodziło mi o targ Gildijny.

Aha czyli jeżeli prezentacja jest obszerna to serwer jest do dupy.

jjVvjT4.png

Opublikowano

sam nie będę wchodził ale polecam serwer, moja siostra wchodzi, macie piękną mapkę....

Moje pierwsze pliki serwerowe pod 1.2.5:

http://www.mpcforum.pl/topic/657481-plikipliki-serwerowe-by-ubervenom/

Tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/657515-konfiguracjaichat/

Opublikowano

Z tego wynika, ze "idealni" moge spokojnie grac. Jezeli faktycznie masz +12 lat, to mozesz zrozumiec, ze dzieci 8 + moge pare rzeczy nie rozumiec? Bylem na serwerze, spolszczenie jest, ale moglbys zlikwidowac te warpy, tylko zostawic fb i survival. A i po co bank na serwerze? Bardziej juz to pasuje do serwera fun w 50%.

Edit: Testowalem te niedociagniecia znakow i duzo pisania, co pisali w postach i wylapalem perma, wiec to jest troche nieogarniete. Pewnie mnie tez wezmiesz za jakiegos dzieciaka "hmahi" co?

Opublikowano

Z tego wynika, ze "idealni" moge spokojnie grac. Jezeli faktycznie masz +12 lat, to mozesz zrozumiec, ze dzieci 8 + moge pare rzeczy nie rozumiec? Bylem na serwerze, spolszczenie jest, ale moglbys zlikwidowac te warpy, tylko zostawic fb i survival. A i po co bank na serwerze? Bardziej juz to pasuje do serwera fun w 50%.

Edit: Testowalem te niedociagniecia znakow i duzo pisania, co pisali w postach i wylapalem perma, wiec to jest troche nieogarniete. Pewnie mnie tez wezmiesz za jakiegos dzieciaka "hmahi" co?

1. /warp bank jest bo nigdzie nie pisze ze to 100% survival.

2.reszte posta nie rozumiem.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Nie Polecam Serwera , Przed chwilą wbiłem na niego i odrazu mnie wywaliło z serwera i pisze Zmien Nick ?

Ja na każdym serwerze Gram na Nicku: spawn . To jest mój nick ! a tu od razu Zmien Nick lol ,

Nie Polecam serwera ;/

Opublikowano

Coś

Nie Polecam Serwera , Przed chwilą wbiłem na niego i odrazu mnie wywaliło z serwera i pisze Zmien Nick ?

Ja na każdym serwerze Gram na Nicku: spawn . To jest mój nick ! a tu od razu Zmien Nick lol ,

Nie Polecam serwera ;/

Coś ci powiem ten nick był dawno już zbanowany więc nawet gdyby nie było bana to i tak byś nie wbił bo /login.

a teraz najważniejsze

WYZYWASZ nas za to !!! a patrz na siebie nawet nie wiesz co jest na serwerze a już piszesz NIE POLECAM SERWERA dla ciebie mogło bo na wet Spawna nie być ale już oceniłeś serwer.

Nie ważne co by było ważne że ci się wbić nie udało wiec już oceniłeś cały serwer.

Sam pewnie poszedłeś teraz na hamachi grać.

jjVvjT4.png

Opublikowano

To chyba jesteś <głupi>, jeżeli nie potrafisz zrozumieć prostego posta -,- WIdzisz krytykują twój serwer a ty się bronisz, że jest "ideal". Porównaj w temacie posty negatywne i pozytywne, to zobaczysz

Trudno ten pościk zrozumieć, może ci go streścić? ;p

eSUBA Lucker: Możesz już nie wyzywać każdego gracza, który nie poleca serwera od dziecka "hamahi"?

@Topic: Za wielu też pisze krytykę tego serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...