Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BassCraft [RPG+Survival][Gildie/Frakcje][24/7]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

REF.

tragedia polowa graczy co wbiła teraz /register nie umie.

Na cholerę pisze na kolorowo a czacie jak się zarejestrować jak i tak nie umiecie czytać.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Nie dostałeś bana za okradanie własnej gildi.

Tak na serwerze są bany ale nie dokońca za okradanie ale za okłamywanie admina np. administracja się pyta czy coś ukradłeś stąd itp a ktos odpowiada ze nie i mówi adminowi ze konsola kłamie to nic innego jak tylko zbanowac takie dziecko co powinno grac na hamachi.

Nie przypominam sobie abyś ty dostał za to bana ponieważ okradłeś gildie ale co najważniejsze ją opuściłeś i poszedłeś do innej lepszej czyli wiesz że okradanie jest złe dlatego ja opuściłeś i poszedłeś do lepszej - rpg+survival - miałeś prawo.

Ja banuje tak jak wyzej napisalem jak ktos oklamuje administracje.

jjVvjT4.png

Opublikowano

ref.

już niedługo mcMMO.

po 1 wejściu na server /register haslo haslo należy się wylogować i wejść ponownie na serwer - dzięki temu nie znikną ci itemy w EQ.

jjVvjT4.png

Opublikowano

ref.

Oczywiscie co ztego ze administracja sie meczy i ciezko pracuje przez 5 miesiecy wbije taki koles i napisze:

>15:52:50 [iNFO] [PLAYER_COMMAND] ExperteX: /kit tools

>15:52:50 [WARNING] ExperteX was denied access to command-

>15:54:16 [iNFO] []ExperteX: Jest jakies kit tools?

>15:54:20 [iNFO] [**Rojownicy][VIP]Pitrexxd: nie

>15:54:22 [iNFO] [*MroczniPaladyni]BlackDragon: nie

>15:54:23 [iNFO] [**BassTower][Admin]esuba_lucker: to surv+rpg

>15:54:26 [iNFO] []ExperteX: Glupio

>15:54:27 [iNFO] ExperteX lost connection: disconnect.quitting

>15:54:27 [iNFO] Connection reset

Nie ma kit-tool na surv+rpg najwazniejsze by nie grac i wyzwac serwer lepiej grac na hamachi.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Witam jestem kidmodem na tym serwie i chciałbym powiedzieć żebyście doceniali naszą prace nie po to leci tyle banów za x ray . Ale i tak krytykują spawn itd

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

REF.

po 1 wejściu na server /register haslo haslo należy się wylogować i wejść ponownie na serwer - dzięki temu nie znikną ci itemy w EQ.

Już niedługo mcMMO.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Nie polecam, admin i cala reszta kaza mi dac bana bo mam 10 lat. Czy tu chodzi o wiek? Nikomu nie przeszkadzam az tu nagle bana mu!, perma mu! Co to za gra? Kaza mi wymiatac na hamachi bo jestem gorszy od wszystkich. Zegnam was -.-

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie polecam, admin i cala reszta kaza mi dac bana bo mam 10 lat. Czy tu chodzi o wiek? Nikomu nie przeszkadzam az tu nagle bana mu!, perma mu! Co to za gra? Kaza mi wymiatac na hamachi bo jestem gorszy od wszystkich. Zegnam was -.-

Oczywiście mój komentarz zostanie zminusowany bo cala Polska broni male dzieci hamachi.

Bo za szybko do komputera usiadłeś. Zero doświadczenia w Multi a już masz 10 lat i ty CHCESZ GRAC NA PUBLICZNYCH serwerach???

NIEDŁUGO 8 LATEK W POLSCE BĘDZIE DOSTAWAŁ PC,KONSOLE i TELEFON - PATOLOGIA !

aha dlaczego ban??? bo przykład pokazuje ze czym prędzej za coś byś dostał bana bo masz 10 lat. np.xray

Polecam ci serwery hamachi tam się ucz grac na multiplayer gry.

aha i napisałeś na czacie ze 9 lat w minecrafta grasz jak ma 3 lata.

Masz 10 lat i już konto na dużym forum jak mpcforum.pl?? patologia.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Wez sie jebnij debilu. Mowiilem ze jak mialem 9 lat to gralem, czytaj ze zrozumieniem a mi zabraniasz rejestrowania sie na mpc? Gowno cie obchodzi co ja robie patologia to widocznie ty jestes bo myslisz ze jak mam 10 lat to musze uzywac haxow przez ktore twoja stara cie zrobila, ogarnij sie bo po twoim mysleniu tez widac ze masz maximum 12 lat. A hamachi musi byc gorsze od dedyka? Po co stawiac survival na dedyku? Survival sobie na hamachi postaw palo, wgraj mody zrob freebulid i to bedzie serwer a nie taka pipa jaka ty zrobiles. Juz po prezentacji widac ze wbijaja dzieci z tekstami: "daj opa bo serw jest wyrabisty i chce pomuc wam".

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Wez sie jebnij debilu. Mowiilem ze jak mialem 9 lat to gralem, czytaj ze zrozumieniem a mi zabraniasz rejestrowania sie na mpc? Gowno cie obchodzi co ja robie patologia to widocznie ty jestes bo myslisz ze jak mam 10 lat to musze uzywac haxow przez ktore twoja stara cie zrobila, ogarnij sie bo po twoim mysleniu tez widac ze masz maximum 12 lat. A hamachi musi byc gorsze od dedyka? Po co stawiac survival na dedyku? Survival sobie na hamachi postaw palo, wgraj mody zrob freebulid i to bedzie serwer a nie taka pipa jaka ty zrobiles. Juz po prezentacji widac ze wbijaja dzieci z tekstami: "daj opa bo serw jest wyrabisty i chce pomuc wam".

Jedna nie pokojąca rzecz napisałeś jebnij ale jak pomyśleć ze 10 latek przeklina to az sie smiac chce.

Po co mnie wyzywasz jak takie duże fora są +12 ?

Wyzwiska twoja stara - widać dzieci lubią wyzywać.

Teraz wyzywasz ze mój serwer jest survival 100% a jest RPG+SURVIVAL60% wiec mogę na dedyku.

Widać że wyznajesz tylko Freebuild czyli najczęściej nudne działki - ADMIN DAJ DZIAŁKĘ DAJ SKLEP i co dalej robić na serwerze?? wbić na kolejny i znowu admin daj działkę.

EDIT !@@@

Serwer chwilowo zatrzymany z powodu ataków.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...