Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo mnie wkurwiają takie pacany myślą ze mają GA GM to im all wolno ?

ludzie od 10.00 czekaj na odbugowanie postaci a ten pierdoli żeby odbugował na stronie jak kur.. nic nie działa ciężko mu poświęcić 5 min na odbugowanie woli lecieć w chuja i pierdolić głupoty na serwerze

A tobie kurwa szkoda poswiecic 5min wejsc na strone i odbugowac postac, ale nie lepiej siedziec na forum i pierdolic farmazony.

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2xUP:Ja mówię o atlanticamt2, a nie o tilianie ^^.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

postacie zostaly usunie te ktory zrobily misje z bugiem ;]

tak napewno bugiem, daj mi dowod ze expilem bugiem po 2. top1 140 lv i co on normalnie gra jak i inni 100+ co za sprawiedliwosc

!!!

Opublikowano

Up racja ^^

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Wielkie gówno hejterze? To wypierdalaj na swoje jebane serwery hamachi czy 4funy z itemami z navi.

Albo nie... pójdź na hardy gdzie admini sprzedają przedmioty na allegro, a od Nas spierdalaj.

Nie zależenie od tego ile będzie graczy to zostaną z nami najlepsi, dla których będziemy pracować.

Będziemy się starać nawet dla 30 osób, a pozbędziemy się ścierwa...

Takie rzeczy piszecie - dziwne, że stoimy co, bo reszta serwerów po takich obelgach by się schowała w krzaki.

Nie obchodzi Nas zdanie 12 letnich dzieciaków, które chcą się odstresować, bo nigdy nic nie osiągnęły w grze.

Aż tak bardzo nie polecacie serwera? OK... wystarczy jeden post, a nie co chwilę " NIE POLECAM ".

Niestety nie macie szczęścia, bo kilka osób wróciło do działu Metin2 i ładnie zajmą się takimi frajerzynami.

Bugi powiadasz? Co dadzą bugi? Naprawimy to szybciej niż myślisz, a ścierwo, które się tym bawiło zostanie na zawsze zbanowane.

Atlantika, tilian powiadasz? Szczerzę nie słyszałem o tych serwerach, ale pewnie jakieś gówno, które padło i możecie wierzyć lub nie, ale my przy tym nie siedzieliśmy.

Nadal masz problem? To sobie go miej, ale najpierw wbij 150 lvl, poczekaj, aż naprawimy błędy, a potem mi debilu spamuj w prezce.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeżeli jest w TEAMIE serwera daronian to od razu można serwa skreślić.

Takiego lizusa dup nie spotkałem.

Koleś dwa dni temu byłeś na avicie,spamowałeś "Serwer roku",a już po pierwszym dniu wylizałeś odbyt ADMINISTRACJI i dostałeś GM'a tutaj.

Nie polecam na tym gównie grać .

Zwróćcie uwagę zwłaszcza na największego lizodupa daroniana,który gówno umie a bierze się za to.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Jeżeli jest w TEAMIE serwera daronian to od razu można serwa skreślić.

Takiego lizusa dup nie spotkałem.

Koleś dwa dni temu byłeś na avicie,spamowałeś "Serwer roku",a już po pierwszym dniu wylizałeś odbyt ADMINISTRACJI i dostałeś GM'a tutaj.

Nie polecam na tym gównie grać .

Zwróćcie uwagę zwłaszcza na największego lizodupa daroniana,który gówno umie a bierze się za to.

Lizodup tak i gówno? Ja nic przy serwerze nie robiłem, bo nie miałem nawet dostępów... i nie chcę.

Jestem tutaj od kontaktu z graczami i supportowania każdego dziwnego zachowania chłopcze.

Nic nigdy nie osiągnąłeś, a mnie chcą w składach, czemu? Nie wiem, bo może mnie znają i cenią.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

i co to ma byc cala topke na 100 lv cofneliscie a mi cala postac ! widac jaka sprawiedliwosc jest na tym serwerze

Opublikowano

spoko .. rozwalam surą 55 lv sure 122 weźcie ten serwer ogar ^^ i zmniejscie dmg surze oraz ninjy ... bo ninja jakieś kosmiczne tutaj po 30 k zadaje

ravento.jpg
Opublikowano

Super serw polecam. Nie patrzcie na opinie niektorych ludzi, ktorzy pisza glupoty na szkode serwera. Pewnie wiekszosc to z innych serwerow zeby tylko czasem nie zagrali ludzi tylko u nich. Serw naprawde dopracowany , wlasnie teraz duzo bugow naprawili. 100% Polecam

Opublikowano

@Lexus dlaczego ja mam 0 lv a inni 100 ?????? to jest sprawiedliwe ??????? no chyba raczej nie

Opublikowano
yang bug juz nie dziala i po co spamujcie dzialal do okolo 3 w nocy ale gm rano naprawil i tyle

Popatrz na godzinę w prawym dolnym rogu^^

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Ehh widze ze sb poczekam na odbugowanie postaci ;]

Jezeli czyta to jakis Gm mam buga na postaci o nicku :HiodunG (nie moge sie zalogowac na postac , wywala po wybraniu postaci)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...