Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk] [Easy]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie niestabilny ten serwer.Co tym razem?

Serwer jest moim zdaniem bardzo stabilny(4 lata stoi bez większych problemów),a nie wiadomo co tym razem.Z adminami jest 0 kontaktu,nie angażują się w ogóle na forum i w grze więc nikt nie wie o co chodzi,bo rozumiem,że serwer nie działa?Ja już tam nie gram,ale widze,że na forum ludziom nie działa.

235761444056892195480.gif

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może i stabilny serwer ale botów jest co nie miara ,ale jedyną zaletą jest to że wcale nie trzeba ładować w isa grałem tam bardzo długo czasu i prawie nic w isa :P

to chyba jedyny plus tego serwera ,jak by administracja powróciła to by mieli tyle roboty że głowa mała :O 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer mocno oklepany.Jedyny + to ilosc graczy,chociaz czas dziala na niekorzysc serwera.Z miesiaca na miesiac licznik sie uszczupla.Dla przykladu przed wakacjami rzadko spadalo ponizej 2k.

Ze wzgledu na zaangazowanie Admina nie polecam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Grając na serwerze 3 dni No - Life pora na ocene :DD

Ogólnie na serwerze gra sie z.a.j.e.b.i.s.c.i.e :) ... ale przydałby sie jakiś admin na tym serwerze ... Kosmiczna ilość botów .. Gdzie nie wejde jest jakiś wh / expbot czy jakiś inny szajs ... Po serwerze toczy sie wiele drop hacków ... Na serwerze gra około 700 / 900 osób reszta to BOTY ... Serwer sam w sobie nie jest zły .. Exp przyjemny , Yang dopasowany , drop też .. Nie znalazłem żadnego poważniejszego buga . wojenki gildii są , jest co robić ... Tylko naprawde szkoda tego serwera ;/ ... Brak Eventów , pełno wh , botów ... Gdyby ktoś porządny zajął sie tym serwerem i pobanował boty i robił eventy to myślę że licznik wzrósł by do 3000+ Online :) ... To tylko moja opinia i nie musicie sie z nią zgadzać ... Serwer jest spx i według mnie warto zaczynać od nowa .. :) PozDerKa :P

Opublikowano

Grając na serwerze 3 dni No - Life pora na ocene :DD

Ogólnie na serwerze gra sie z.a.j.e.b.i.s.c.i.e :) ... ale przydałby sie jakiś admin na tym serwerze ... Kosmiczna ilość botów .. Gdzie nie wejde jest jakiś wh / expbot czy jakiś inny szajs ... Po serwerze toczy sie wiele drop hacków ... Na serwerze gra około 700 / 900 osób reszta to BOTY ... Serwer sam w sobie nie jest zły .. Exp przyjemny , Yang dopasowany , drop też .. Nie znalazłem żadnego poważniejszego buga . wojenki gildii są , jest co robić ... Tylko naprawde szkoda tego serwera ;/ ... Brak Eventów , pełno wh , botów ... Gdyby ktoś porządny zajął sie tym serwerem i pobanował boty i robił eventy to myślę że licznik wzrósł by do 3000+ Online :) ... To tylko moja opinia i nie musicie sie z nią zgadzać ... Serwer jest spx i według mnie warto zaczynać od nowa .. :) PozDerKa :P

Racja a wystarczyloby poswiecic chociaz to pol godziny dziennie na zbanowanie botow,organizowac eventy co tydz/dwa i kazdy bylby happy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Na początku serwer mi się podobał, jednak odrzuciło mnie to, że do 100 lvl expiłem w eq na 1 lvl no i buffem od kolegi w v2/av1 ... Rozumiem, że easy, ale to troszkę przesada :P Po wbiciu większego lvl gra się przyjemnie :) Like.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer polecam,poniewaz jest przewidywalny.Co prawda lata swietnosci ma juz za soba aczkolwiek nadal gra sporo osob i jest co robic.

Do jutra sa zwiekszone raty o 100% wiec korzystajcie poki mozna :)

Mam nadzieje,ze zobaczymy jeszcze na liczniku 2k osob.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto wbijać na serwer? Da się jeszcze coś osiągnać? Bo chętnie bym wbił.

Da się, postawisz  bota/ów na sztabki i można dużo. Admin Ci nic nie powie, nie zbanuje.. bo po prostu go tam nie ma. xD

Opublikowano

Da się, postawisz  bota/ów na sztabki i można dużo. Admin Ci nic nie powie, nie zbanuje.. bo po prostu go tam nie ma. xD

No to nieźle :D Gdzie najlepiej stawiać boty? Może jeszcze mod działa :D

579571423327107377857.png

Opublikowano

No to nieźle :D Gdzie najlepiej stawiać boty? Może jeszcze mod działa :D

Gospodarka na serwerze lezy,wlasnie przez te boty.Jesli chcesz zarabiac na cheatach lepszym wyjsciem jest ustawienie bs'a.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jestem neutralny wobec serwer, dlaczego ? 

- Jest stabilny (jedyny plus) 

- Gra na nim coraz mniej graczy.

- Serwer się nie rozwija, ostatnie nowości (konkretne) były 2 lata temu. 

Moim zdaniem ten serwer to przeszłość, dobre czasy już dawno się skończyły. 

xD 

Opublikowano

Jestem neutralny wobec serwer, dlaczego ? 

- Jest stabilny (jedyny plus) 

- Gra na nim coraz mniej graczy.

- Serwer się nie rozwija, ostatnie nowości (konkretne) były 2 lata temu. 

Moim zdaniem ten serwer to przeszłość, dobre czasy już dawno się skończyły. 

Podzielam zdanie kolegi z góry :)

MrMaziel2_eune_103_5_text.png

Opublikowano

Mimo wszystko na serwerze jest 1500 graczy+ i można tak dla zabawy pograć z dobrym wyposażeniem ( bs, wh itp ) :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Warto tam zaczynać? 

Niby te 1,5k graczy jest, ale czy licznik nie jest podkręcany + ile z tych graczy to boty/shopy? Ponoć dużo. 

Muszę robić eq klasowe, żeby cokolwiek ugrać czy wojenne starczy?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Warto tam zaczynać? 

Niby te 1,5k graczy jest, ale czy licznik nie jest podkręcany + ile z tych graczy to boty/shopy? Ponoć dużo. 

Muszę robić eq klasowe, żeby cokolwiek ugrać czy wojenne starczy?

Licznik nie jest podkrecony,w miastach jest duzo ludzi.W jinno shopow jest moze 20 w shinsoo sytuacja wyglada podobnie z tego wzgledu,ze waluta nie sa yangi a sztabki.

30/40% graczy to boty wiec musisz sie z tym liczyc.Eq wojenne w zupelnosci starczy,zaczynac moim zdaniem nie warto.Event ox byl ostatnio 2 lata temu i to wlasnie wtedy najlepiej sie gralo.

Srij9JT.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...