Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk] [Easy]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze do niedawna tak bylo, teraz w m2 stoi kilka osob.

Nie ma co się dziwić, że gra coraz mniej osób, administracja ma totalną olewkę no i ludzie nie mają zamiaru grać wiecznie na jednym serwerze i przechodzą na te nowe, których niestety jest za wiele ;( Kwestia czasu i pewnie serwer zostanie zamknięty tak jak diamond. 

xD 

Opublikowano

to otworzą s2 i bd mieli znowu 5k graczy proste ;D

Teraz pandora niczym sie nie wyroznia poza stabilnoscia a sama renoma nie wystarczy by sciagnac chociaz 500 osob. O ile mnie pamiec nie myli jakis rok temu startowala pandora s2 i po miesiecu zostala wylaczona z braku graczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Teraz pandora niczym sie nie wyroznia poza stabilnoscia a sama renoma nie wystarczy by sciagnac chociaz 500 osob. O ile mnie pamiec nie myli jakis rok temu startowala pandora s2 i po miesiecu zostala wylaczona z braku graczy.

To był serwer o nazwie na literę M, lecz nie pamiętam do końca, ale można powiedzieć pandora s2 :D 

Opublikowano

Fajny serwer, na wojenki i zadymy idealnie się nadaje. Jednak jest dużo modów i hackerów oraz brak administracji co jest wielkim minusem.

Opublikowano

Serwerm administracja się niezajmuje wieć niepolecam wymian a zwłaszcza dawać jako 1.

GRACZ METIN2

GRACZ GTA:SA [MTA]

Opublikowano

Postanowiłem nie przedłużać i wydać komunikat o zamknięciu serwera.

Kilka słów na temat podjętej decyzji.

Nie ma co ukrywać jak widać od dłuższego czasu na serwerze panuje tendencja spadkowa jeśli chodzi o ilość aktywnych graczy, wiąże się to z kilkoma czynnikami, po pierwsze brak zainteresowania z mojej strony jako administracji, czego jestem świadom, niestety wyszło jak wyszło, wiem że w kwestii administracji/gm/supportu było go po prostu brak.

Po drugie uważam że najzwyczajniej temat metina jak i privów stracił na popularności i zainteresowaniu graczy, czego dowodem jak łatwo zauważyć są inne privy jak i nawet sam PL.

Po trzecie nic nie trwa wiecznie, PandoraMT2 ma aż 5 lat, co osobiście uważam za ogromny sukces, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że Pandora była największym privem w Polsce/Świecie? (zarejestrowanych: 2.045.000)

Dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas i mam nadzieje że mimo tej całej złej atmosfery która krąży nad Pandorą to pozytywnie i dobrze będziecie wspominać chwile spędzone na serwerze.

Serwer zostanie zamknięty dnia 11.07.2015

PandoraMT2 11.07.2010-11.07.2015

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

No cieszcie się 11 dni zostało :D

Troche szkoda,bo serwer stoi 5 lat...ehh jak ja pamiętam te czasy,5 k graczy na pandorze,miasta zapełnione.Skoro już takie privy jak pandora padają,to ciekaw jestem kiedy pl padnie.Daje max 5 lat :)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Nie ma co ukrywać jak widać od dłuższego czasu na serwerze panuje tendencja spadkowa jeśli chodzi o ilość aktywnych graczy, wiąże się to z kilkoma czynnikami, po pierwsze brak zainteresowania z mojej strony jako administracji, czego jestem świadom, niestety wyszło jak wyszło, wiem że w kwestii administracji/gm/supportu było go po prostu brak.
Po drugie uważam że najzwyczajniej temat metina jak i privów stracił na popularności i zainteresowaniu graczy, czego dowodem jak łatwo zauważyć są inne privy jak i nawet sam PL.
Po trzecie nic nie trwa wiecznie, PandoraMT2 ma aż 5 lat, co osobiście uważam za ogromny sukces, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że Pandora była największym privem w Polsce/Świecie? (zarejestrowanych: 2.045.000)

Dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas i mam nadzieje że mimo tej całej złej atmosfery która krąży nad Pandorą to pozytywnie i dobrze będziecie wspominać chwile spędzone na serwerze.

img12grosikow.gif

Opublikowano

privy nie straciły na popularności wejź teriosa ponad 3k graczy,santeria też sporo graczy i kilka innych się znajdzie co mają po 600/800/1k 

Ruszył byś dupsko,zrobił jakiś update,troche podniósł byś serwer i graczy znów by było taka prawda.

mojasygnan.png

Opublikowano

privy nie straciły na popularności wejź teriosa ponad 3k graczy,santeria też sporo graczy i kilka innych się znajdzie co mają po 600/800/1k 

Ruszył byś dupsko,zrobił jakiś update,troche podniósł byś serwer i graczy znów by było taka prawda.

Ale to nie jest jego server on tylko umiescil info o tym co admin napisal na forum dal przkierowanie jak ja wczoraji tez mysleli ze to moj syf xdd

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=6i761u&s=8#.VZPVkPmsXzE

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

2 gówna ;) jedna złodzieja, druga youtubera który ma serwer w dupie. :) Jest w czym wybierać  

hmm to idź graj na 2 tygodniowe serwery ;) bo teraz takie tylko robią :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Byloby fajnie gdyby gracze pandory rozeszli się po innych serwerach ale przypuszczam, ze duzo osob skonczy definitywnie z metinem.

już dużo osób skończyło z metinem teraz grają Ci co wydali w tą gre sporo hajsu :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

2 gówna ;) jedna złodzieja, druga youtubera który ma serwer w dupie. :) Jest w czym wybierać  

Okradł Cię, że nazywasz go złodziejem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...