Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk] [Easy]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oprócz standardowych

nagród

do wygrania są Smocze Monety (100SM) oraz marmur polimorfi (Umarły Rozpruwacz), Sztabka 500kk

GDZIE TO MOZA ZDOBYC?

w kole fortuny :D

Opublikowano

Nie, może gra tam duzo osob, ale nic juz nie da sie tam szczegolnego osiagnac - eq perfect wojenne mozna juz kupic spokojnie, jesli nie to BS jest od tego...

250 lvl ma chyba juz 200 osób, wiec wbicie tego to zaden wyczyn...

Nic szczegolnego tam nie ma

No tak 200 osób ma ale pozostałe 3000 nie ma tego lvl'u więc nie mów że to żaden wyczyn. :)

Opublikowano

Serwera tego chyba nie trzeba przedstawiać. Jest to priv z największą ilością graczy, około 3000 online, która jednak z biegiem czasu spada. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem serwer, ilość online wynosiła około 4500. Pograłem trochę i chociaż administracja wprowadziła dużo nowości, nie zostaniemy przygnieceni zbrojami z wowa czy innym nieudanym eksperymentem. Do expa mamy av3 z zinami i jeszcze jakąś nową mapkę. Na forum serwera znajdziecie wiele przydatnych poradników. Szukasz serwera max 250lvl ? Chcesz mieć gwarancje że nie padnie on z powodu kaprysu admina? Dobrze trafiłeś! No dobra, koniec pochwał. Na serwerze jest dużo botów, stawianych przez graczy sprzedających yangi na allegro. Niestety, jako że pandoramt2 jest atrakcyjna dla młodszych graczy, i posiada ogromną ilość użytkowników, nie możemy liczyć na spokojną grę. Każdy z nas niestety poznał już kulturę większości młodych użytkowników metin2. Jednak jeśli macie anielską cierpliwość czy też reprezentujecie poziom w/w osobników to zapraszam :) Mam nadzieje że ogarnięci gracze pandory nie obrażą się na mnie za ten tekst.

Prawdopodobnie chodziło o 200x PL W przypadku serwerów medium i 4fun na których expimy na nowych mapach, raty nic nam nie pokażą. Każdy admin ustawia exp nowych mobów według własnej koncepcji .

Opublikowano

Ten serwer jeszcze żyję? ;o Ja go pamiętam od hen dawna. :D

"Żyje, żyje", tzn. istnieje i ma się dobrze :P Serwer dobry dla osób, które lubią spinać się ;d

Opublikowano

Czemu mowisz ze pandora to mistrz nad mistrzami ? wypowiedz sie coś wiecej bo nie wiem czy sobie zagrac ?

Nic ciekawego serwer ma tylko dużo graczy bo długo stoi ogólnie jest pod IS

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

grałem na serwie nawet dość długo ale już mi się znudził fajnie ze jest dużo ludzi ale nie podoba mi się to ze ludzie maja po 4x eq na woja/sure/ninja/szaman pvp jest chuj....owe

52324509.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...