Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk] [Easy]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwi mnie, że na serwerze gra jeszcze tyle osób, przecież na nim się nic nie dzieje wręcz przeciwnie wieje nudą, ostatnie nowości były 2 lata temu, gorzej niż GF ; D no ale cóż. 

xD 

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwi mnie, że na serwerze gra jeszcze tyle osób, przecież na nim się nic nie dzieje wręcz przeciwnie wieje nudą, ostatnie nowości były 2 lata temu, gorzej niż GF ; D no ale cóż. 

Ludzie cenią sobie takie serwery. Serwer który stoi kilka lat, i jest stabilny to serwer godny uwagi i godny poświęcenia cennego czasu. Nie lubiłem z początku tego serwera, ale serwery własnie takie jak pandora diamon*mt2 czy elit*mt2 to legendy metina, i najbardziej stabilne Polskie serwery, nie wspominając o Rav*eu gdzie jest napakowane gówna po szyje, a jest to hard.

Pandora może nie jest najlepszym serwerem- głównie co mnie wkurza to eq na klase 6-7 czyli silny/odp na klase. 250 lvle nie będą mieli jakikolwiek problemów z ogarnięciem kasy czy dodani i zmianek, wtedy robią tak zwane postacie pod pvp, 55-75 lvle które koszą cały serwer, to jest jak dla mnie jedyny minus. 

Resetu nie zrobią przydał by się, aczkolwiek nie mogą zrobić tego po tylu latach, 80% serwera by odeszło, szczerze eq klasowe + wojenne perf 6-7 nie jest łatwo ogarnąć.

Dlaczego serwer posiada tak sporą ilość graczy? Bo jest zaufany i stabilny ;) Polecam serwer!

Opublikowano

Ludzie cenią sobie takie serwery. Serwer który stoi kilka lat, i jest stabilny to serwer godny uwagi i godny poświęcenia cennego czasu. Nie lubiłem z początku tego serwera, ale serwery własnie takie jak pandora diamon*mt2 czy elit*mt2 to legendy metina, i najbardziej stabilne Polskie serwery, nie wspominając o Rav*eu gdzie jest napakowane gówna po szyje, a jest to hard.

Pandora może nie jest najlepszym serwerem- głównie co mnie wkurza to eq na klase 6-7 czyli silny/odp na klase. 250 lvle nie będą mieli jakikolwiek problemów z ogarnięciem kasy czy dodani i zmianek, wtedy robią tak zwane postacie pod pvp, 55-75 lvle które koszą cały serwer, to jest jak dla mnie jedyny minus. 

Resetu nie zrobią przydał by się, aczkolwiek nie mogą zrobić tego po tylu latach, 80% serwera by odeszło, szczerze eq klasowe + wojenne perf 6-7 nie jest łatwo ogarnąć.

Dlaczego serwer posiada tak sporą ilość graczy? Bo jest zaufany i stabilny ;) Polecam serwer!

Zaufany?Niby pod jakim względem.Jak dla mnie jedyna jego zaleta to stabilność,bo stoi 4 lata bez większych problemów.Ale teraz na serwerze panuje istny chaos.Ludzie robią co chcą,czy to bieganie na wh po m1 czy to nastawienie botów wszędzie,czy to wyklinanie do każdego ,czy to wywalanie sklepików z m1 i dedanie.Nie ma kto banować,bo admina tu NIE MA.Co to za admin,który wchodzi 2 razy do roku dać event na święta i wielkanoc.A zresztą,co to za event,raty 200% to event ? Nie wydaje mi się.

Serwera całkowicie nie polecam.Admin ma całkowicie wywalone na serwer,60% serwera lata na botach i różnego typu hackach bo i tak nie dostaną bana nawet jeśli będą sobie latać na wh z m1.Czasy świetności Pandory się skończyły.Z najlepszego serwera w Polsce ten serwer powędrował na ostatnie miejsce przez admina.A do tego muszę powiedzieć,że większego chamstwa na żadnym serwerze nie widziałem.Gdy kogoś zabije w eq klasowym to ludzie piszą do mnie ''syf,g*wno,smieć'' .Porażka :) 

Szczerze chciałbym,by gracze z tą poodchodzili .(to już się dzieje,coraz mniej graczy) .Admin nauczyłby się,by dbać o serwery.Dragonmt2 już padł,czekamy teraz na elite i pandore.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

No wiesz,kiedys na eventach dochodzilo do 7k online <3

Graczom ciezko rozstac sie z serwerem a jedyne co ich trzyma to sentyment.Ogolnie rzecz biorac nie ma tragedii jesli chodzi o zadymki,wojen jest multum nawet takich po 40 os +

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer polecam,poniewaz jest przewidywalny.Co prawda lata swietnosci ma juz za soba aczkolwiek nadal gra sporo osob i jest co robic.

Do jutra sa zwiekszone raty o 100% wiec korzystajcie poki mozna :)

Mam nadzieje,ze zobaczymy jeszcze na liczniku 2k osob.

2k osób spokojnie możesz zobaczyć, słyszałem że kręcą licznik. (na 95%)

Warto wbijać na serwer? Da się jeszcze coś osiągnać? Bo chętnie bym wbił.

Tak wbijaj tlyko pamiętaj o WH , Komecie , FishBocie , Multihacku i możesz pobrać też Kamermoda (admin ci i tak nic nie zrobi od 1 roku czasu na wh robie pvp)

Da się, postawisz  bota/ów na sztabki i można dużo. Admin Ci nic nie powie, nie zbanuje.. bo po prostu go tam nie ma. xD

Racja można na wh robić pvp

Jestem neutralny wobec serwer, dlaczego ? 

- Jest stabilny (jedyny plus) 

- Gra na nim coraz mniej graczy.

- Serwer się nie rozwija, ostatnie nowości (konkretne) były 2 lata temu. 

Moim zdaniem ten serwer to przeszłość, dobre czasy już dawno się skończyły. 

Powiem ci że na serwerze od licznika odejmij  (-17) - (-23) % i będzie liczba graczy online !

Ten serwer sie skończył w 2011 ;) Bez WH sie tam nie wybierałbym :(

WH to za mało ja tam wpakowałem wszystko co znalazłem w necie.

Mimo wszystko na serwerze jest 1500 graczy+ i można tak dla zabawy pograć z dobrym wyposażeniem ( bs, wh itp ) :D

Na serwerze jest 1k graczy + bo nalezy odjąć (-17) - (-23) %

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Doszedlem do wniosku,ze nie ma sensu tutaj grac.Za duzo botow,kazdy spot na...ny tym dziadostwem.

Jesli ktos chcialby poznac sposob,dzieki ktoremu w 5min bez eq na niskim lvlu mozna zdobyc pd zapraszam na pw :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Ktos musial wyciagnac naprawde ciezki sprzet skoro serwer/strona/forum nie dziala od ladnych 4h.

Wlasciciel serwera to bumelant i watpie aby szybko naprawil ta ''usterke''

Srij9JT.png

Opublikowano

Ktos musial wyciagnac naprawde ciezki sprzet skoro serwer/strona/forum nie dziala od ladnych 4h.

Wlasciciel serwera to bumelant i watpie aby szybko naprawil ta ''usterke''

Strona działa i pokazuje nawet 1k graczy więc serwer na pewno działa ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona działa i pokazuje nawet 1k graczy więc serwer na pewno działa ;)

Podkrecony licznik. gram tam pokazuje 1k z czego z 750 to shlepy,maszynki i boty :)

Administracji nie widziano od dobrych paru lat ;d

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze z tego co widze dalej jest chaos.Leciałem na wh (admin pozwala) to jakiś koleś zaczął mnie wyzywać od ''gówien,śmieci,syfów'' .Nie zwracałem na to uwagi,nawet nie odpisałem,zabiłem go 2 raz to napisał na pw,że chce pogadać na ts,odmówiłem.Zaczęły się wyzwiska rodziców,a potem uznał,że mam patologie w domu :huh: 

Hehe,jak ktoś chce się kłócić z takimi to zapraszam na serwer :) Najbardziej bezkulturowy serwer jaki teraz istnieje.

Opublikowano

Wolna amerykanka na serwerze, nie polecam. Nie ma miejsca, w którym nie stoi bot...

Opublikowano

W sumie to jestem pod wrazeniem, ze mimo zerowego zaangazowania admina serwer nadal utrzymuje wysoka liczbe graczy :)

Ciekaw jestem czy admin przebudzi sie kiedys ze snu zimowego i zatrudni gmow, ktorzy ogarneliby ten burdel.

Srij9JT.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mimo wszystko mam sentyment do tego serwera i co chwilę wracam. ;-) Jak ktoś chce zacząć to chętnie pomogę. ­

2009 - słyszysz mnie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chetnie zagralbym na pandorze z lat 2011/2012. Paradoksalnie na serwerze od tamtego czasu niewiele sie zmienilo jednak admin wykazywal te minimum checi, a liczba graczy w tamtym okresie byla imponujaca.

Srij9JT.png

Opublikowano

ten serwer to wylęgarnia botów na chwile obecną 1.2k online z czego 2/3 z palcem w dup*e to boty

jak ktoś ma zamiar grać czysto to nie polecam każda mapka /chanel bot na bocie 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bo maszyna już pada... tak wgl nie polecam serwera ze względu na to, że administracja nie kiwnie palcem tam nawet.

Opublikowano

Mimo wszystko mam sentyment do tego serwera i co chwilę wracam. ;-) Jak ktoś chce zacząć to chętnie pomogę. ­

Ja mógłbym wrócić w sumie :D, a z czym pomożesz xD?

imetin_logo.png

Opublikowano

Pandora to szczerze taki serwer, że nowości nie trzeba już dodawać. :P Wystarczy, żeby Admin ogarnął boty i ok.

W sumie to serwer Medium z szczyptą Easy, a nie Easy. :P

denzel.png

Opublikowano

Beka z sewera.Na serwerze syf a na forum porządek :P

Założyłem temat na forum "dla jaj" zapytać się gdzie można ściągnąć wh i wiecie co?Po 2 minutach zbanowali mi konto na ip,podczas gdy na serwerze nie banują.Ale co się dziwić jak na forum jest mod no-life co siedzi z 10 h dziennie.

Opublikowano

Beka z sewera.Na serwerze syf a na forum porządek :P

Założyłem temat na forum "dla jaj" zapytać się gdzie można ściągnąć wh i wiecie co?Po 2 minutach zbanowali mi konto na ip,podczas gdy na serwerze nie banują.Ale co się dziwić jak na forum jest mod no-life co siedzi z 10 h dziennie.

Racja, Salamander czuwa :D

Jakis tydz temu napisalem do admina z pytaniem dlaczego nie dba o swoj serwer i o dziwo odpisal. Jego wymowka to brak czasu jednak taka sytuacja utrzymuje sie od kilku lat zatem mamy do czynienia z lenistwem a nie brakiem czasu :p

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...