Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk] [Easy]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer przeżarty botami a administracja tylko na $ liczy, nie polecam..

Sam w tydzień grałem na bocie ( dropiłem sztabki na 2 kontach i w tydzień zarobiłem ok 700kkk ) Najlepiej yangi sellać na allegro.

10616653_1489419637980205_70507861520869

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze, to chciałbym wrócić do czasów dawnej pandorki :/

Opublikowano

Forum nie działa , server nie działa , żadnych informacji . Administracja mogłaby chociaż napisać co i jak .

A ts'a nie maja xD

Admin pisal na forum( jak jeszcze dzialalo),ze serwer pada przez jakies spamboty ktore generuja duza ilosc lagow.Podejrzewam,ze napisal tak aby nie siac paniki a prawda jest ze mieli juz 2 wlam

Srij9JT.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam. Ja dużo stałem na rynku a 101 lvl niecałe 2k minut. ;)

2k minut 0_o - bez zadnego eq i skilli mozna surką wp wbić 100 lvl w dwie godziny max!!

serwer polecam - sam w czerwcu planuje sobie jeszcze raz na nim pograc. duza ilosc osób nie tylko z polski. cale m1 w jinno zawalone sklepikami. 

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ten serwer stoi już tyle lat, a nadal jest zajebisty!

Gram jinno, nick DeVleJa :D

Wbijać! 

PS . Szukam jakieś fajnej gildii, pisać PW. :D

Opublikowano

Ogólnie serwer dość fajny,jest prosty i to jego zaleta,każdy go ogarnie.Jednak ja na nim nie gram już.Głównie ze względu na to,że  jest tu kosmiczna ilość botów,a admin ma je gdzieś i nawet nie chce mu się banować gdy wysyłam tickety.Teraz to nawet nie działa centrum zgłoszeń xD Ostatnio grałem tutaj tydzień,chciałem sobie podropić sztabki w świątyny,a tu na KAŻDYM ch exp boty latają dropiące sztabki.Taką grę to ja mam gdzieś.Ja się męczę,zarabiam kase,a tutaj ktoś ustawi sobie 5 botów na cały dzień i ma więcej kasy niż ja w tydzień nazbieram.Na żadnym serwerze nie ma tylu botów co tu,gdyby jeszcze administracja była zaangażowana w serwer to jeszcze,ale zainteresowanie praktycznie zerowe,serwer stoi bo stoi ,a i tak się kręci od 4 lat  o.O

235761444056892195480.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sadzilem,ze pandora to renomowana marka jak widac mylilem sie.Wczoraj wieczorem wywalilo serwer w kosmos a teraz gdy wlaczyli nie dziala nic.Nie mozna sie teleportowac,npc zbugowane,blokada anty-expa rowniez...

Srij9JT.png

Opublikowano

Sadzilem,ze pandora to renomowana marka jak widac mylilem sie.Wczoraj wieczorem wywalilo serwer w kosmos a teraz gdy wlaczyli nie dziala nic.Nie mozna sie teleportowac,npc zbugowane,blokada anty-expa rowniez...

ludziom poznikały itemki nie działa is konia nie da się przywołać

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ludziom poznikały itemki nie działa is konia nie da się przywołać

Wlasnie mialem o tym napisac.Dodatkowo nie dochodza itemy z kola fortuny.

Nie wiesz co sie stalo?

Srij9JT.png

Opublikowano

Wlasnie mialem o tym napisac.Dodatkowo nie dochodza itemy z kola fortuny.

Nie wiesz co sie stalo?

nie wiem czy nie było włamania a do tego dozo nie działa pety wiezchowce i itemki wyparowały

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co mówią znajomi to serwer bardzo dobry :>

Zależy pod jakim względem.Ogólniejest to serwer pvp,bo misji tutaj nie ma,a wszyscy tylko expią,by lepsze eq mieć.A i tak moim zdaniem zrypali bonusy w 6/7 (gdy spotkają się 2 wojenne eq to pół godziny bicia się jest,zanim ktoś dednie,a przez to,że jest 15 odp na klase...)Pod względem administracji to najgorszy polski serwer jaki może być.Na tym serwerze już nie ma banów,bo admin kilka miesięcy temu zamknął centrum zgłoszeń ,więc bany tutaj są przeszłością,czym to skutkuje?A no tym,że co kilka dni jakieś neo przychodzi i wywala na hacku sklepiki z m1 z rynku a potem inni je rozwalają,pełno botów w świątyni ,praktycznie w godzinach szczytu każdy spot jest zajęty przez exp boty dropiące sztabki,a no zapomniałem o ludziach,którzy otwierają po 5 kont na kompie,by wejść na wallhacku w jakiegoś npc,by się zbugował i inni nie mogli na niego kliknąć.Jest też masee spam botów,czasami też ludzie spamią dla samego uprzykrzenia komuś życia.A co chwile słyszę,że ludzie się wyzywają od suk,ku*w ,szmat tylko dlatego,że ktoś założył sobie eq klasowe :D

A eventy?Praktycznie tu nie istnieją.Na serwerze jest tylko 1 gm i jest nim ogólny admin serwera,wchodzi tylko po to,by dać w jakieś święto 2x exp i zrobić jakiś mini event.Eventy tu są na dzień dziecka,wielkanoc i boże narodzenie o innych terminach można pomarzyć.Ale już zaczyna się to odbijać na serwerze ,bo na ch1 z tego co widzę jest coraz mniej ludzi.W jinno ch1 m1 to jest z max 50 osób,a kiedyś to kilkaset było.Jak admini będą tak postępować to ten serwer za 1 rok będzie miał 1200 osób w porywach,chociaż i tak licznik jest podkręcony.

Opublikowano

Odgrzewanie kotleta...
Nie polecam, serwer jest już setki razy przeruchany. Ludzie przychodzą i po czasie odchodzą.
W przeszłości serwera też chodziło eq z NAVI za PLN'y ;)

37215277764282770396.png

Opublikowano

Odgrzewanie kotleta...

Nie polecam, serwer jest już setki razy przeruchany. Ludzie przychodzą i po czasie odchodzą.

W przeszłości serwera też chodziło eq z NAVI za PLN'y ;)

Bo na tym serwerze nie ma co robić.Bo ileż można lać się w m1?Ludzie idą na ten serwer tylko ze względu na to,że stoi już 4 lata,a niektórzy i po 4 latach dalej tam grają,ale coraz mniej graczy już jest ze względu na administracje a raczej jej brak.Kiedyś ten serwer był fajny,grało po 4,5k ludzi,ale to były początki polskich serwerów,więc podjarka była,że w ogóle polski serwer wyszedł,bo wtedy ludzie na chinolach grali.Teraz ten serwer jest zwyczajnie nudny,bo wszystko polega tylko na monotonnym expie i monotonnym robieniu eq ,Zero misji,eventów, czy czegokolwiek innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...