Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk] [Easy]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pandora to szczerze taki serwer, że nowości nie trzeba już dodawać. :P Wystarczy, żeby Admin ogarnął boty i ok.

W sumie to serwer Medium z szczyptą Easy, a nie Easy. :P

Teraz już za późno. Ogarnąć boty mógł pare lat temu , a teraz gdyby banował to by 90% serwera odeszło.

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo to ja jestem cegielka xD:D

SZmat czasu minęło

szmat czasu, ale tak samo aktualne jak 3 lata temu

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tam mam, ale co jakiś czas wywala mi launcher...

Jakieś błędy typu "???? ?? ?????" i cały log z błędu tak wygląda.

Czasami mam zapytanie i 2 wybory "?????" oraz " ?????" ;-;

Dodatkowo, połowa komunikatów jest po niemiecku ;-; szkolenie z M1 do innych za pomocą książek po niemiecku pisze czasami, błędy w otwieraniu sklepu także po niemiecku, ostatnio 2h męczyłem się z slownikiem bo sklepu otworzyć nie umiałem...

Ogolnie fajnie się gra, tylko ta konfiguracja oraz msg do kitu

TEMAT

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tam mam, ale co jakiś czas wywala mi launcher...

Jakieś błędy typu "???? ?? ?????" i cały log z błędu tak wygląda.

Czasami mam zapytanie i 2 wybory "?????" oraz " ?????" ;-;

Dodatkowo, połowa komunikatów jest po niemiecku ;-; szkolenie z M1 do innych za pomocą książek po niemiecku pisze czasami, błędy w otwieraniu sklepu także po niemiecku, ostatnio 2h męczyłem się z slownikiem bo sklepu otworzyć nie umiałem...

Ogolnie fajnie się gra, tylko ta konfiguracja oraz msg do kitu

Na forum serwera pobierz w dziale dowload Klient BeHoldera / No Crash C+++

Zostały aktywowane raty serwerowe o 100% na 24h !

img12grosikow.gif

Opublikowano

Na forum serwera pobierz w dziale dowload Klient BeHoldera / No Crash C+++

Zostały aktywowane raty serwerowe o 100% na 24h !

To jednak ktoś tam zyje :O

Opublikowano

Zróbcie tłumaczenia tych gównianych niemieckich słów -.-

Dziś 20minut staram się otworzyć sklep ale wyskakuje coś o 2miliardach i nie wiem co ... Tłumacz tak samo nie rozpoznaje słówka ...

Zdobywasz coś, po niemiecku pisze, uczysz się skilla, po niemiecku.

Nie możesz czytać książki info po niemiecku, czytałeś książkę info po niemiecku ... dosłownie masakra z tym jest, większość a nawet duża ich część serwerów ma przetłumaczone wiadomości

TEMAT

Opublikowano

;-; to cisik to ni działa jak powinno, w eq mam 0yang bo specjalnie mam 1lvl postaci aby iść na inne królestwa i tam handlować.

Itemki sprzedaję po 200 00 000yang albopo 100 000 000 więc na 100% nie przekroczę 2kkk z racji iż sprzedaję itemki do tego stopnia że zazwyczaj po sprzedaniu wszystkiego mam max 1kkk a nawet mniej

TEMAT

Opublikowano

A Ja dupcze tą grę, wywala z gry co kilka minut przez błąd, nie da się otworzyć sklepu, ciągle jakieś błędy po niemiecku, widać exp boty na wszystkich dungeonach ogólnie zniechęciłem się do tego serwera maxymalnie, a dziś otwierając sklep, bo kasy na szybko potrzebowałem wywalilo mnie znów ;) więc gra leży w koszu i nie zamierzam wracać

TEMAT

Opublikowano

A Ja dupcze tą grę, wywala z gry co kilka minut przez błąd, nie da się otworzyć sklepu, ciągle jakieś błędy po niemiecku, widać exp boty na wszystkich dungeonach ogólnie zniechęciłem się do tego serwera maxymalnie, a dziś otwierając sklep, bo kasy na szybko potrzebowałem wywalilo mnie znów ;) więc gra leży w koszu i nie zamierzam wracać

Do gry na pewno wrócisz, jeśli się uzależniłeś, to już będziesz wracał do niej cały czas. Może będziesz miał przerwy po 2 miesące, ale i tak wrócisz. Ja tak mam, w gre grałem ponad 4 lata i nie mogę się od niej uwolnić, po jakimś czasie do niej wracam. 

Co do serwera, to opłaca się na niego jeszcze wracać? Kiedyś chyba nie było tyle błędów co teraz :/

Opublikowano

Fajnie jakby zrobili dosłowny reset :D lvl postaci

Odświeżyli grę, podali jeden dobry launcher

Zrobili nową edycję, to może ktoś by się zarejestrował tam nowy

TEMAT

Opublikowano

Fajnie jakby zrobili dosłowny reset :D lvl postaci

Odświeżyli grę, podali jeden dobry launcher

Zrobili nową edycję, to może ktoś by się zarejestrował tam nowy

Takim dzialaniem, straciliby kilka tys osob na rzecz kilkuset. Jesli szukasz serwerow, z częstymi resetami, reworkami itp. na tym forum jest ich pelno.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wystarczyłby mi świeży serwer taki z 1tydzień.

Ten serwer nie jest zły, bo fajnie się gra ale wchodząc do dungeonu bije Cię 4 250lvl i padasz zanim Ci się mapa załaduje

TEMAT

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

6c19a1d6094a2.jpg

A oto dla przykładu normalna sytuacja z życia pandory.Leżące ciała na rynku nie robią już wrażenia,bo moda ma tu (prawie) każdy  :)

Obciąłem zdjęcie bo chciałem być anonimowy  xD  xD

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Legenda głosi, że jest tutaj administrator, a może i bóg! Ateiści walczyli z prawilnymi wyznawcami "adminów" na tym serwerze, aż w 2012 była aktualizacja :O

Serwer fajny, ale bez ekipy z dużymi lvlami i dobrym eq ciężko zacząć ;p

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niegdyś bezapelacyjnie największy serwer, dziś powoli zmierza do upadku. Jeśli spadek graczy będzie postępować w takim tempie a admin w porę się nie obudzi pandora podzieli los avalona, przykre bo już teraz serwery, ktore stoją powyzej 2 lat można policzyć na palcach jednej ręki.

Godziny szczytu

261641434565441922706.png

548171434564790922706.png

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...