Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladprivatus jedyny polski prywatny serwer gladiatusa

Carrioneater

wyprawy  

176 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chciecie aby by? limit wypraw/dzie? czy bez limitu

• limit/dzien (podaj w komentarzu ile/dzien)
    • bez limitu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żal i ból serce me rozpiera, miałem grać w komputer, a wszystko to holera! Zawsze, gdy pięknie zapowiada się życie, coś się stanie i zostaje z smutku sranie.

PS: To chodzi o mysql ! znajdź poradnik jak połączyć mysql z hostingu z serwerem i będzie git!

Niegdyś loordofdeath :) Po dożywotnim banie i drobnej przerwie powracam :)

Jestem dzieckiem i najczęściej zamiast przecinków i kropek stosuję emotikony :) Wiem o tym i dobrze mi z tym.

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ziomku mój drogi, ukochany druhu! Choć szczerze w twe słowa wciąż wierzę bo wiem, mój umysł ogarnął straszliwy już lęk. Bo człowiek na najgorsze zawsze się szykuje, choć nigdy aż tak nie jest źle, więc się już nie stresuję. Poczekam godzinę, poczekam i dwie, ile w końcu poczekam to Bóg jeden wie. Sprawdzać będę wątek po kres moich dni, aż w końcu se zagram i git będzie mi.

Jestem dzieckiem i najczęściej zamiast przecinków i kropek stosuję emotikony :) Wiem o tym i dobrze mi z tym.

Opublikowano

40 minut na zmarnowanie niektórzy poszli na małe chlanie, zostali najwięksi gladiatorzy oni nie chlają jak świnie w oborze, wyczekują z tęsknotą serwa zapowiadanego, przez proroków i twórcę samego on nam powiedział cierpliwych nagrodzę, a niecierpliwych surowo ukarze, jak im smakuje ta wóda w barze niech spier***dala**ją jeba*ne nieroby tylko cierpliwi zostaną na drodze, ku wieczności

Opublikowano

Kemis, człowieku czemu się przywalasz? czy Cię to zadowala? może lubisz się czepiać ludzi, lecz kiedyś to się przeciwko Tobie obróci, nie życzę Ci źle bracie, ale zważaj na słowa, gdyż nasza jest taka sama budowa, wybacz że Cię obraziłem, pewnie siedzisz przed komputerem na siłę, nie masz innych zajęć poza nimi dlatego to One Cię tak zniszczyły, pójdź na siłownię, odstresuj się trochę, gdyż gdy coś piszesz wyczuwam głupotę. Ziomek pisze się z dużych liter gdyż kultura nakazuje, jeśli nie to idź do nauczyciela, niech On Cię doedukuje.

24382.jpg
Opublikowano

spójrz na nick, masz ziomek z dużej czy z małej litery? niestety gdy przesuwam kółko myszy na dół mając nadzieje że coś zostało rozwiązane z problemem strony gladiatus to czytam te gówno które wypisujesz, dla twojej wiadomości mam karnet na siłownie i chodzę co 2 dni.

Opublikowano

Nie czas bąki zbijać! Nie czas siedzieć w barze! Ja tu o topce na serwie

Carrio marzę! Kto zna się na fachu, kto umie co nieco niech carriowi pomorze! niech nie bęzie bele co! Kto mu w tym pomorze na laurach niech stanie, szacunek od nas ogromny w prezencie dostanie.

Opublikowano

Jak już nam mówił kolega mój drogi serca nasze na próbę wystawiane gównem malowane i oczy tym samym zacierane niech nievh bóg nasz drogi pomoże nam w wierze, niech nikt nie chowa się w koncie jak zwierze niech konia nie wali fajek nie pali a niech trwa wiernie przy nas

Opublikowano

@specjalshik jeśliś pełen wigoru, jeśli wzrok masz bystry, nie przeoczysz informacji! Bądź trochę chytry! my tu sytuację wierszem powiadamy, trochę rymujemy i przy tym śpiewamy, rozumiem że sztukę pojąć wam jest trudno, lecz dla inteligentnych bez niej jest nudno. Pozdrawiam gimbusów, pozdrawiam szyderców nie znajdziecie w tym świecie szczęścia, nie znajdziecie radości, zginiecie we własnej fali zrzędliwości.

Opublikowano

Szyderców tu dużo chamów nie mało kłamców też sporo niech oni nam oczu nie mydlą ale wiara nasza ma nas podtrzymywać na duchu już mniej jest nas w wierze trwających większość to banda debili w nic nie wierzących niech wiara nasza siłę nam daje i niech nie wabią nas żadne hultaje

Opublikowano

UWAGA!!

Proszę nie spamować.

Jeśli uda mi się problem rozwiązać do 22:10 to serwer wystartuje

jeśli nie to serwer bedzie jutro o godz. 16:00

teraz ide po kolege moze on bedzie wiedzial co i jak bede za 10 min ...

Opublikowano

Drogi Th0e Oni nie zrozumieją prawdziwej sztuki, ich nie zagonisz do nauki, nie potrafią docenić, lecz zaszydzić, zgnoić to ich cel życiowy aby popsuć drugą osobę...

24382.jpg
Opublikowano

doprawdy nie wierzę, jak można tak, by być tępym mułem i szydzić od tak! Ci tępi tumani ranią uczucia me, jak im jest nie wstyd, nie rozumiem se.

Opublikowano

Ja już kończę swe poetyckie dzieło niech i wszyscy to podziwiają my z kolegą się wysilamy by wam emocji nie brakło więc Th0e powodzenia życzę ja się zamykam lecz paczył będę

Dowidzenia

Opublikowano

zostałem więc sam na polu chwały, polegnąć? Haniebne! Będę czekać, choć ospały, gdy najdzie pora, pierwszy na arenę wkroczę i piaski areny krwią niecierpliwych zabroczę. Wymierzę sam sprawiedliwość miecza, bo bez poświęceń nic was nie czeka, nie ma w życiu lekko, wszystko jest daleko, z miejsca nie sięgniesz trzeba iść po niego, trzeba ciągle walczyć, nie popuszczać w ogóle, trzymać poziom i kondycję a będziesz na szczycie i wtedy do ciebie dojdzie że jesteś na szczycie.

Opublikowano

Alter Ego Bracie nie opuszczaj naszego bractwa, pisz również gdyż gdy przestaniesz zniszczy nas chamów dynastia

24382.jpg
Opublikowano

Th0e mentorze, nie zostajesz sam, ja jako wierny kompan miecz chwały Ci dam, zapewne wszyscy szydercy jak i haterzy płakać z bólu będą gdy na arenie, walka nastanie, my jako dzielni gladiatorzy nie pozwolimy by rządziły nami takie osły, niczym w Sejmie, tóż to nie cyrk, a arena tu się nie pier*** tylko wygrywa lub umiera...

24382.jpg
Opublikowano

iskierka nadziei, drobny blask w sercu mym nastał, gdy czytając twój post poczucie wsparcia we mnie nastał, przepraszam cie ziomek, że czekać Ci na odpowiedź było tyle, lecz jadłem se kalafiora i stwierdzić muszę że posiłek to nie byle! Już widzę jak świętować zwycięstwa będziem w trzech, ja ziomek i alter ego jak jeden zwierz! Rozpłatamy potwory, zadźgamy konkurencję, na laurach nie staniemy, będziemy wojować wciąż więcej.

Opublikowano

mimo żem woj z doświadczeniem i strudzony, to odczuwam gdzieś na dnie serca (lub przepony) lekki lęk, przerażenie, że nic z tego nie wyjdzie, że nie da nam się sprawdzić na arenie tej epickiej. Ciągle pukam do bram areny tej, lecz Warning : mysql_connect odbiera sens czynności mej, nie wiem jak to zniosę, ile jeszcze pociągnę, wsparcie mam wspaniałe, lecz przeciwieństwa ogromne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...