Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladprivatus jedyny polski prywatny serwer gladiatusa

Carrioneater

wyprawy  

176 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chciecie aby by? limit wypraw/dzie? czy bez limitu

• limit/dzien (podaj w komentarzu ile/dzien)
    • bez limitu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u mnie 20:07 i czekamy. ale pisał że poda linka ok. godz 20.00 poza tym wątpię by podrobił screeny

Niegdyś loordofdeath :) Po dożywotnim banie i drobnej przerwie powracam :)

Jestem dzieckiem i najczęściej zamiast przecinków i kropek stosuję emotikony :) Wiem o tym i dobrze mi z tym.

Opublikowano

CARRIO , WCZESNIEJ NIE MOGLES ??A PISZE ILE BD SZLO ??

Opublikowano

wyjaśnił już dlaczego. dopiero wrzucają się pliki na serwer, to może potrwać kilkanaście minut. swoją drogą mógł to zrobić nieco wcześniej. niektórzy zaraz muszą iść spać :/

Jestem dzieckiem i najczęściej zamiast przecinków i kropek stosuję emotikony :) Wiem o tym i dobrze mi z tym.

Opublikowano

Niektórzy nie wytrzymali napięcia i odeszli, zostali najsilniejsi najlepsi oni wyczekują na serwer, wyczekują tą upragnioną chwile wiara i cierpliwość daje im siłę wytrzymajmy ,,bracia''

Opublikowano

zaprawdę naprawdę powiadam wam. Ci co byli pierwszymi będą w topce, a ci co niecierpliwi, a wiara ich kijowa, będą koszeni przez lepszych i znosić będą swe porażki po kres swoich dni.

Opublikowano

zawżdy gdy czekać nam tyle na pocieche kazano, me nerwy to strasznie potężnie wk**wiano. Prze to krok do szczęścia i radości jeszcze, a hamuje nas hosting i co k*rwa jeszcze!

Opublikowano

rejestracja nie działa

musisz chyba utworzyć bazę mysql w hostingu i ją połączyć z glatkiem

Opublikowano

Mistrzu Carrioneater

nie wiem co się stało z Twym zacnym serwerem

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'gladpriv'@'176.31.228.81' (using password: YES) in /home/gladpriv/public_html/var/ustawienia.php on line 8

brak poĹÄczenia z serwerem

24382.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...