Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie prawda... Liczcie się, z tym że jest jeszcze Minecraft. Który równie szybko się rozwija jak Metin2.

Imo, przy tym klipie który S.K.M.I nagral, aż łezka w oku się kręci.

Powodzenia Kokosz, ale przemyśl to.. :)

Opublikowano

Panie Kokosz.

Załatwimy to inaczej:<

Ja bez tego forum był bym nikim połowa z nas była by ścierwami które nawet by nie umiała stworzyć np Serwa Cs ,minecraft metin2 i tym podobne.

Cheaty pamietam te czasy jak się grało na Czitach w combata tu tylko były czity nigdzie wiecej

Moim zdaniem to było i jest najlepsze forum na świecie.

Jeżeli chodzi kokosz o kase mogę ci dać z 50zł:>

Wiem że z forum nie zarabiasz milionów DeadMen mi to mówił ale współczuje ci...

Te ataki ddos idz z nimi na policje... masz przecież licencje na forum :>

wiec możesz to przekazać:>>>>>>

Oni się tym zajmą!

PS jeżeli wykryłeś jakieś IP które cię atakowało to napisz mi:>

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Panie Kokosz.

Załatwimy to inaczej:<

Ja bez tego forum był bym nikim połowa z nas była by ścierwami które nawet by nie umiała stworzyć np Serwa Cs ,minecraft metin2 i tym podobne.

Cheaty pamietam te czasy jak się grało na Czitach w combata tu tylko były czity nigdzie wiecej

Moim zdaniem to było i jest najlepsze forum na świecie.

Jeżeli chodzi kokosz o kase mogę ci dać z 50zł:>

Wiem że z forum nie zarabiasz milionów DeadMen mi to mówił ale współczuje ci...

Te ataki ddos idz z nimi na policje... masz przecież licencje na forum :>

wiec możesz to przekazać:>>>>>>

Oni się tym zajmą!

PS jeżeli wykryłeś jakieś IP które cię atakowało to napisz mi:>

Ty chyba nie wiesz co to polska policja.

Oni się nadają do tarcia chrzanu.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Kurva ludzie,forum upada,,,to tylko forum ale z postów wnioskuje że zbliża sie jakaś fala samobójstw!!! nie będzie tego,będzie inne może kiedyś dorówna MPC w co wątpie,jest jeszcze coś takiego jak życie realne a nie jak pojeb siedzenie na forum 18 h na dobe i pisania bredni aby dobić 1000 postów i mieć jakąś tam range bo Tomek z 4c ma dopiero 567 i ja będe lepszy od niego.,,,Polska chyba w ostatnich dniach przegoni w rankingu Japonie jeśli chodzi o wieszanie się na strychu,,,bo padło forum.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Genialni jesteście...

Negujecie Admina żeby poszedł na policję, zgłosił sprawę do mediów, ale czy ktoś się zastanawiał że za prowadzenie takiego forum jak mpc jest nielegalne ? Rozpowszechnianie nielegalnego oprogramowania jest zakazane przez prawo...

Szkoda forum, dzięki Kokosz za te 6 lat.

Opublikowano

up@ Yhym, w takim razie darkweraz.xx też powinno być zamknięte. Jest to najbardziej znane forum w Polsce o "piratach".

MPC nie mają prawa zamknąć, co Ty kurwa w acta wierzysz?

Opublikowano

Kokosz nic by nie mial za to bo nie odpowiada za uzytkownikow:

Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, mpcforum.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych mpcforum.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. mpcforum.pl jest przeciwna łamaniu prawa, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt z administratorem.

Materiały zawarte w serwisie są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Forum jest legalne nie jest na nulledzie ani na niczym co lamie prawo polskie

ban.gif

Opublikowano

Kokosz nic by nie mial za to bo nie odpowiada za uzytkownikow:

Forum jest legalne nie jest na nulledzie ani na niczym co lamie prawo polskie

Ta ale pójście na policje to samobójstwo, megaupload też nie odpowiadało za to co wrzucają użytkownicy i jak się skończyło?

Opublikowano

Pierwsze posty, dmg hack do metina :D.

puacz o warny.

KId mod, mod, unban endymiona , mmt...

było miło, mimo, że nie będę specjalnie angażował się w życie forum i tak lubię tutaj zaglądać.

Wiele fajnych osób.

Love,

kenedi

Opublikowano

megaupload - wlasciciel jebalo duza kasiore za piraty i to bylo siedlisko anonymus.. i bylo acta a w polsce nie ma acta

Zauważ że go wypuścili i oddali mu wszystko ;)

Opublikowano
Czyli gdzie będą publikowane pryvatne servery Metin2??

Nie będzie pewnie teraz takiej możliwości ;d ...

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Ale byli także Ci normalni, i to ich właśnie szanuję. Mam do nich respect, za to, jacy byli. Mam nadzieję że będę miał kontakt z tymi zajebistymi ludźmi:

• Zavetti
  • Endymion
  • Cass
  • zielinskipawel
  • PKJ
  • Baksiu
  • Krystian
  • razor
  • boteq
  • ZiomQ
  • RaVneS
  • Manderigon
  • Lenart
  • Epean

oraz z całym MMT ;)

Do cholery juz nie wiem co to,to MMT Co to za projekt

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

@UP mpc media team ci od recenzji

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Kokosz, nie poddawaj się. Mateq sam wspomniał, masz 30 lat na karku, ale to co TY stworzyłeś razem z NAMI to jest coś na co brak słów.

Na pewno wiele osób Ci pomoże utrzymać forum, spróbuj chociażby tej jeden szansy, ale decyzja należy do Ciebie.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...