Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No szkoda tylko, że niewiele osób by chcialo albo mogło zapłacić bo gadanie to tylko gadanie ... Gg 33664492 pomagam przy Metin2, airrivals i stopniowo przy grafice ! Lub też skype Dzej39 pisać pomogę każdemu;]

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

LUKA 2:

Poruszmy temat trochę trudniejszy, a konkretniej SQL. Z forum powinno się usunąć "zapamiętywanie hasła."

Jeżeli dany użytkownik ma zapisane własne hasło, to jest to klucz do trumny, aby się dostać na jego nick.

Wystarczy odpowiedni i ulepszony skrypt we własnym języku programowania, który "zatruje" - sql injecton.

Wtedy już tylko zmienić cookies poprzez konsolę języka Perl i konto danego użytkownika jest nasze.'

PS. "Zapamiętywanie hasła" wykorzystają też w szybkim czasie hakerzy "z podziemia" na wszystkich forach MyBB i IP.Board

PS2. Jest jeszcze kilka luk, których i tak nie wykorzystacie, bo trzeba to zrobić jednocześnie kiedy np. kokosz wgrywa zapytanie do bazy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Up

Chętnie bym wziął MPC i placił za nie

Bambos , a myślałem że masz więcej oleju w głowie :P Tu nie chodzi o kase tylko o ataki , którymi kokosz już rzyga :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

To nie daronian, lecz ciota z adhd o nickiem Napewno, diss na tego skurwysyna jebanego nakręcić jebany ciul siedzi 24/7 przy pc bez życia, chuj mu w dupe spotkałbym takiego ciote i bym mu spierdolił

.w

Dudsonowa, wrotek, fifolski, wojtek, energy, odezwijcie się :(

Ja CI nie starczam?

Póki co mamy nowy dzień, nowe pomysły i nowe rozwiązania. Spokojnie chłopaki, dziewczyny ; )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kokosz nie rób nam tego bez tego forum duzo serverów metin2 upadnie

gdzie bedziemy sie reklamowac

z kad brac pliki

oraz gdzie bedziemy publikowac swoje prace??

nie poddawaj sie zobacz na ile serverow mt2 bylo ostatnio atakow

Jesli nie chcesz go prowadzic oddaj go chociarz w dobre rece

nie pozwól aby te 6lat poszlo na marne

ale pamietaj co kolwiek zrobic bedziemy pamietac o tym forum

pozdrawiam

Ps. a moze popros ludzi znajacych sie na zabezpieczeniach przed ddos sporo ich tez tutaj

33748387117269464751.png

Opublikowano

Z tego co widzę to wiele osób zadaje pytania typu, "co ja teraz będę robił?". Odpowiedź: Może w końcu zaczniecie żyć i poprawnie funkcjonować w świecie realnym?!

Kokosz, chyba każdy zrozumiałby cię będąc na twoim miejscu, z tym, że powinieneś zwrócić również uwagę na osoby, które korzystają z tego forum już kilka lat. Od tak teraz maja to wszystko stracić? Poza tym równie dobrze mógłbyś przekazać forum w ręce innych, myślę znających się na rzeczy administratorów.

sygnaturac.png
Opublikowano

Przeważnie na MPC jest 5 000+ osób online. I tak przez 24/7 (tak wychodzi średnio), a jeszcze goście się pojawiają i znikają więc obstawiam, że MPC ma 100 000 odsłon dziennie (może więcej)!

Na moim forum o tematyce sportowej jest 10 userów i 28 postów i za 500 odsłon mam 0,1zł w jednej sieci reklamowej (na MPC jest[albo powinno być] też więcej takich sieci)!

A to wychodzi, że 100 000/500 = 200 i 200*0,1 = 20zł za dzień z jednej sieci reklam (najmniej płacą!)! Co znowu wychodzi 600zł na miesiąc... Dodać do tego parę innych i spokojnie wyjdzie ~2000zł na miesiąc więc nie pierdol, że nie ma pinioruf...

MPC nie może upaść! Mou wracaj :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

PJONA Holly. Szkoda że tak późno tutaj wszedlem, ale mimo to dzięki za nutke i wspólną zabawę, wyścigi, konkursy. ; )

Powodzenia.

edit@

A GDZIE KURWA MOU W KLIPIE? O NIE, JUŻ NIE FAJNIE.

Sry, znalazlem :D

Opublikowano

Kokosz nie rób nam tego bez tego forum duzo serverów metin2 upadnie

gdzie bedziemy sie reklamowac

z kad brac pliki

oraz gdzie bedziemy publikowac swoje prace??

nie poddawaj sie zobacz na ile serverow mt2 bylo ostatnio atakow

Jesli nie chcesz go prowadzic oddaj go chociarz w dobre rece

nie pozwól aby te 6lat poszlo na marne

ale pamietaj co kolwiek zrobic bedziemy pamietac o tym forum

pozdrawiam

Ps. a moze popros ludzi znajacych sie na zabezpieczeniach przed ddos sporo ich tez tutaj

te wogóle się nie udzielaj, jak nie umiesz ipwf zainstalować xD

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

Zrozumcie że kokosz nie chce tego zamknąć.

Wczoraj około północy nie działało a jednak je postawił ;)

Ja CI nie starczam?

Póki co mamy nowy dzień, nowe pomysły i nowe rozwiązania. Spokojnie chłopaki, dziewczyny ; )

No to liczę na ciebie ;)

Opublikowano

znikną już 1 dział z metka, może to i dobrze jak administracja bd ogarniać forum i próbować naprawić ważniejsze problemy ;d ...

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

znikną już 1 dział z metka, może to i dobrze jak administracja bd ogarniać forum i próbować naprawić ważniejsze problemy ;d ...

Te forum żyje głównie z Metina :)

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

Te forum żyje głównie z Metina :)

tez tak uwazam jak kolega xD

To forum w większości utrzymuje się z działu Metin2...

A co tak wgl się stało z działem publikacje serwerów dział MT2??

Kokosz chodzi ci moze o dofinansowanie ?? xD

Opublikowano

tez tak uwazam jak kolega xD

To forum w większości utrzymuje się z działu Metin2...

A co tak wgl się stało z działem publikacje serwerów dział MT2??

Kokosz chodzi ci moze o dofinansowanie ?? xD

Pisał już,że nie maja do rzeczy fundusze.Popatrz na wartosc domeny

@Up

Chętnie bym wziął MPC i placił za nie

Własnie a co z tobą kawał twojej pracy pójdzie w błoto

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Ojojojjj---najbardziej wyspamowany dział The End ojojojjjojjj a takie ładne były prezki,,,takie amerykańskie hahaaa,,,,

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Dokładnie [*] forum miało swoje czasy świetności ;) nadszedł jego koniec.

Bardzo mi przykro :-( Będę tęsknił.

NARTA ALL !!!!!

Już wiecej mnie nie zobaczycie na tym forum !

OndteAw.png
Opublikowano

I dobe=rze ze zamykaja mpc. I tak wiekszosc urzytkownikow to idioci. Jezeli napisales preazentacje serwa metin, to 50% komentarzy bylo od ludzi ktorzy nawet nie wbili na serwer typu chujowy serwer, itemki leca z nawi, ale kurwa syf itp, a administracja chuja robila, nawet nie czysacila tematow. Nie dziwie sei ze ktos chce wam rozjebac serwis...

Opublikowano

Ale byli także Ci normalni, i to ich właśnie szanuję. Mam do nich respect, za to, jacy byli. Mam nadzieję że będę miał kontakt z tymi zajebistymi ludźmi:

• Zavetti
  • Endymion
  • Cass
  • zielinskipawel
  • PKJ
  • Baksiu
  • Krystian
  • razor
  • boteq
  • ZiomQ
  • RaVneS
  • Manderigon
  • Lenart
  • Epean

oraz z całym MMT ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...