Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myslę,że jak kokosz ma odejsc do odejdzie ale napewno bedzie wchodzil ale administrator będzie inny i tyle.

Użytkownik od 18 gru 2011

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hola hola..

Ja tak myślę...

Lol!

Jak MPc padnie to nie bedzie gdzie łapać ludzi do MT2 ; o

Synku, pierwszy raz w życiu użyłeś głowy do myślenia! Od dzisiaj możesz nosić bokserki. A niedługo dostaniesz od tatusia niespodziankę na dvd

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Wiecie kurwa są takie zasrane małolaty z bogatymi rodzicami, kupują 20 dedyków z netem 10gbps i jadą po mpc, bo dostali bana od 070

xD

Nie obrażam nikogo kto dostał od niego bana xD

chłopie MPC to nie serwer metin2 ze można atakować bo nikt tego nie zgłosi

to jest popularne Forum więc nikt nie jest tak głupi że atakować MPC za takie coś można iść do paki !! rozumiesz ?

to sprawka hackerów

a nie jakiś małolatów !

i naprawde trzeba mieć silną maszynę żeby DDosow/ac MPC co ty myslisz ze MPC stoi na Dedyku za 50 zł ? ze z Kompa DDos walniesz i padnie ;d mylisz sie to jest silna maszyna chłopcze;p

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano
o.O @3UP ty płaczesz za ludźmi na twój serwer ? To raczej ja napisze Lol! Tyle for metinowych istnieje więc nie dygaj :P Ale wg. twojego myślenia to mpc dla cb to tylko metin :) Co prawda ja też się udzielam najwięcej w tym dziale , ale ja jestem tu po co innego .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak czytam te wasze komentarze to aż się płakać chcę. Nie możemy pozwolić aby MPC padło, to będzie czysty armagedon. Gdzie się podzieje ponad 490000 użytkowników?

Może my możemy dać jakiś datek? Jak by każdy dał swoje 2 zł to by forum się utrzymało. Oczywiście mogę dać, nie jestem tu długo ale tutaj jest wszystko!

Lecz nie zapomnij że rodzina najważniejsza.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Na DDoS nie ma niestety sposobu więc ani fundusze ani wasze pisanie tutaj nie pomoże. Jeśli kokosz nie ma już sił to MPC padnie. Tyle...

Opublikowano

chłopie MPC to nie serwer metin2 ze można atakować bo nikt tego nie zgłosi

to jest popularne Forum więc nikt nie jest tak głupi że atakować MPC za takie coś można iść do paki !! rozumiesz ?

to sprawka hackerów

a nie jakiś małolatów !

i naprawde trzeba mieć silną maszynę żeby DDosow/ac MPC co ty myslisz ze MPC stoi na Dedyku za 50 zł ? ze z Kompa DDos walniesz i padnie ;d mylisz sie to jest silna maszyna chłopcze;p

Ogarnij sobie co napisałem na pw do kokosza, którego i tak nie odczyta, bo ma ich pewnie z 1000

Witaj, mistrzu. Zasługujesz na to, abym mógł tak cię nazwać.

Co do ataków... domena jest legalna, tak samo jak hosting, prawda?

Tylko treść naszej ukochanej strony nie zawsze... xD

A ataki ddos i inne nie są raczej legalne. I tak masz przestać wspierać forum, więc może spróbować by je uratować drogą sądową...?

Jeżeli domena jest warta 150 tyś, to na pewno odpowiednie władze zainteresują się tą sprawą

To mnie synek nie denerwuj, bo nie pozjadałeś wszystkich mózgów żeby mi tłumaczyć wszystko jak 5-latkowi

I nie martw się, znajdą się dzieci które myślą że wszystko im wolno, typu ten darek z tematu w pogaduszkach xD "wydam grube tysiące żeby rozkurwić to forum, pozdro Illuminati Team" hahahah xD

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Ja wam powiem tak skoro koszt utrzymania takiego forum nieprzekracza 300 złotych to nawet niech każdy użytkownik a dobijamy już do 500000 dałby po 1 zł naco wydaje mi się że każdego stać :D Wtedy mpc istniało by nadal a my moglibyśmy się z niego cieszyć :D

500000:300=1666

1666:12=138 :D

Czyli krótko mówiąc do końca naszego życia :D

Ty jesteś głupi czy tylko udajesz?!

Z tych 500 tysięcy kont zarejestrowanych ok. 30 tysięcy jest używanych, reszta to spam boty, konta porzucone które każdy z nas po 4..

Ja kokosz uważam, że poninieneś przemyśleć sprawę.. Wyobraź sobie, że tracisz dzieło swojego życia, tworzysz je od 6 lat i nagle to się kończy.. MPC można rozwinąć tak żeby było idealne.. Wystarczy czas, cierpliwość, trochę pieniedzy i my czyli userzy ..

Opublikowano

Panie pilocie w tamtą brzozę. A tak serio szkoda treści tutaj zawartych, wszelakich porad.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

każdy 1 post przeczytałem aż mi się już mózg zagotował w kółko i to samo nie możecie napisać z sensem tylko 1 przez 2

ale spamery będą mieli gdzie spamować ;p

co do MPC

szczerze ? -wyjebane mam na to czy padnie czy będzie działać

@@

każdy miał swoje 5 min i zamknijcie ten temat bo piszą bez sensu i nabijają sobie posty

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Nie ma co że mpc upada bo tutaj jest wiele zaufanych osób które by pomogły w utrzymaniu mpc forum.

zbyt dużo pracy włożyliście w mpc po to aby teraz powiedzieć '' nie mogę dalej - wybaczcie? ''

Nie na tym polega to ....

Zrozumcie mpc forum jest jedno z największych for o cheatach bugach botach i innych....

Nie róbcie głupot.

Jest was ile tam administratorów kilka i kilka global moderatorów - dla czego nie można pomóc??

Pewien człowiek zacytował '' Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie'''

Aczkolwiek nawiązując do tego cytatu widać jak najlepsi przyjaciele co mogą oddać w zamian za dobro dla innych ....

6 lat to jest tak wiele że ja Cie pierdole - przez 6 lat no to chyba nie ma takiego forum o takiej tematyce prócz mpc forum.

Zapytaj w necie na gg albo w grze czy zna Mpc forum - z pewnością odpowie że zna i to bardzo dobrze....

Nie ma co pierdolić farmazonów - zebrać się w garść i przemyśleć to bo w przeciągu 5 sekund możecie stracić te 6 lat.

@Kokosz sprawa odnośnie kokosza

On ma swoje życie prywatne ma problemy. On decyduje co zrobi nie wy ...

To nie jest robot że na każdą posyłkę zrobi to a potem tamto.

Ma już prawie 30 lat ( ja przy nim się gaszę ) można powiedzieć że mu do kija nie dorastam.

aczkolwiek 30 lat to już spory wiek i trzeba myśleć na poważnie praca dom rodzina i tym podobne.

A tak to tylko mpc.

Oczywiście jestem przeciw by mpc upadło....

a teraz dla was hejty jebcie na mnie kurwa chmury dissów jebie mnie to i hejterzy mnie jebią.

wejdz na ts'a i mnie zhejtuj..

nie mam zamiaru teraz pierdolić dalszych farmazonów. Checie warnujcie za wulgaryzmy... zwisa mi to .

Amen.

Opublikowano

Wg. mnie upadek MPC wiele osób przeżyje z trudem. Dla niektórych to było drugie życie. Zbieranie Like`ów bądź wcześniej plusów itd. Ludzie pomagali żeby dostać nagrodę lecz były i takie osoby które pomagały, ponieważ nie miały co ze sobą zrobić.

Nie żebym rozpaczał, ale szkoda będzie jeżeli MPC upadnie. Nie wszyscy mnie lubią, ja również nie lubię wszystkich, ale mimo tego dogadujemy się w jakiś sposób. Szkoda tylko tych wszystkich poradników zamieszczonych na forum. Jeżeli MPC już upadnie, to życzę Ci tylko kokosz powodzenia w życiu osobistym. Nie wiem jak inni, ale ja Cię w 100% rozumiem, że nie masz czasu już zajmować się stroną i chciałbyś się wziąć za coś co Ci się przyda.

Kocham mame

Opublikowano

Jakieś jaja ?

Od 2010 pod kontem NISMO tu siedzę i widzę co się dzieję.

Forum nie upadnie, to że jakiś {$username} wali ddosy z VPS'a nie oznacza wyłączenia forum !

MPC przetrwa i to jeszcze długi czas.

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

No to i ja się wypowiem...

Szkoda by było po prostu tak tego rzucić.... nie po to było w to pracy włożone żeby poddawać przez jakieś DDosy...

Co do funduszy... istnieje naprawde wiele sposobów żeby zdobyć kase na to ;) a ludzie napewno się tym nie zrażą...

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Yyyy... Co kurwa?

Przepraszam, to moje pierwsze przekleństwo na MPC od dłuuuuuugiego czasu.

Po przeczytaniu newsa zrobiłem klasycznego facepalma z powodu swojej głupoty i zobaczyłem datę jego napisania i w tym momencie moja szczęka leżała na podłodze - to nie był 1 kwiecień. Jeśli to prawda to cóż, serdecznie dziękuję wszystkim, których tu poznałem. Nikogo mój los raczej nie obchodzi, ale stwierdziłem, że muszę to napisać. Na MPC jestem od prawie 4 lat i pozostanę z tym forum prawdopodobnie do końca. Cóż, dalej się zastanawiam czy to aby nie jest jakiś cholernie niesmaczny żart, ale wszystko wskazuje na to, że jednak nie. Na miejsce tej deski wyrosną nowe boardy, ale cóż. Nie sądzę, że dorównają naszemu Multi Player Cheats. Wielu z nas ma nostalgiczne wspomnienia z tego miejsca. Ten klimat, który był budowany przez lata - on nie wróci na żadnym innym forum. Nawet tak głupie rzeczy jak warny i kłótnie - to dzięki nim widzimy to, co mamy właśnie na monitorach - MPC. Dziękuję w imieniu moim, jak i pewnie większości użytkowników - serdeczne podziękowania dla administracji, która wszystko to trzymała w kupie. Dla global modów i modów za to, że pilnowali tutaj porządku. Dla wszystkich emerytów i elity za to, co zrobili dawno temu, ale pamiętamy do dziś. Szkoda, że to koniec, ale jeśli tak ma się stać - nic na to nie poradzę.

Dziękuje i żegnajcie. Memento 'StayAlive' Mori.

Opublikowano

Czytałem ostatnio, że ataki na MPC robi Illuminati Darionian Team czy coś takiego...

Pisałem dziś z nim w tej sprawie.

Powiedział, że jeśli kokosz ich nie przeprosi to mpc padnie.

Mówił coś, że kokosz nazwał ich pracę Bullshitem.

Tutaj SS rozmowy.

http://screenshooter.net/7253322/ehvmaae

http://screenshooter.net/7253322/cjjbver

http://screenshooter.net/7253322/smjkrqr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...