Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czlowieku rozmowe gadu-gadu mozna podrobic.. to nie jest dowod wiec nie udzielaj sie jak nie wiesz

ale ty jestes pierdolnięty i to ostro nie bd ci tłumaczył ... my żyjemy w 21 wieku a nie 100 lat za murzynami są takie techniki ze ty sobie nie zdajesz sprawy

przez IP cieciu mogą mogą zobaczyć z kim piszesz rozmawiasz na jakie strony wchodzi po prostu wszystko jest do sprawdzenia w Internecie poczytaj trochę to będziesz wiedział ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas

Opublikowano

ale ty jestes pierdolnięty i to ostro nie bd ci tłumaczył ... my żyjemy w 21 wieku a nie 100 lat za murzynami są takie techniki ze ty sobie nie zdajesz sprawy

przez IP cieciu mogą mogą zobaczyć z kim piszesz rozmawiasz na jakie strony wchodzi po prostu wszystko jest do sprawdzenia w Internecie poczytaj trochę to będziesz wiedział ;p

Dzieki <3

Btw. W dupie masz te IP, policja chuja ci zrobi a skierowanie sie do wyzszych sluzb to blad bo oni i tak kaza ci na policje to zglosic . Takie sprawy o ataki czy hakerstwo w polsce trwaja troche to nie ameryka tylko POLSKA

ban.gif

Opublikowano

Czy wam już nie odjebało ... no sory ale prawie wszystkie posty powyżej są chore tylko obrażacie się nawzajem bez potrzeby ... Jasne póki jest mpc to trzeba hejtować każdego puki się da nonsens, moglibyście zachować trochę więcej kultury w tym temacie tym bardziej że to może być ostatni temat w jakim możecie pisać post być może ;d ..

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

no to fakt piosenka S.K.M.I jest zajebista - dziękujemy =)

bądźmy dobrej myśli, może kokosz jeszcze zmieni zdanie ;d

zapraszam na pajacyk.pl

i dobranoc. ;>

Opublikowano

Czy wam już nie odjebało ... no sory ale prawie wszystkie posty powyżej są chore tylko obrażacie się nawzajem bez potrzeby ... Jasne puki jest mpc to trzeba hejtować każdego puki się da nonsens, moglibyście zachować trochę więcej kultury w tym temacie tym bardziej że to może być ostatni temat w jakim możecie pisać post być może ;d ..

Przemówił pan "puki"

http://www.sjp.pl/p%F3ki

Gdzie ty tam ku*wa widzisz hejt ? To ty nie widziałeś chyba tematu jak Geoning dostał GM'a -.-

S.K.M.I - zajebiste

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A ja mam już całą kopie MPC forum na wszelki wypadek ;>

Masz się czym chwalić nie ma co ;)

Co tutaj dużo mówić, dziękujemy :) Te słowa zawarte w tym kawałku oddają chyba większość tego, co czujemy.

Trzeba być dobrej myśli:)

Aż się łezka w oku kręci [*]

Opublikowano

UP3

Widziałem początek ale dalej nie czytałem bo domyśliłem się co będzie ... ;d a za błąd przepraszam nie zauważyłem poprawie to a S.K.M.I to naprawdę ktoś z duszą tylko potrafił by stworzyć coś takiego jednak bardzo chciałbym żeby się to nie spełniło ..

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Macie fb tego Daroniana,Czy jak wolicie Kur.eK

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003297277111

Patrzeć jaka ryża pizda.

Z ciuchami z czerwonego krzyża.

Hahaha ... jak chuj że to on ja pierdole hahahah :D

Opublikowano

Patrzeć jaka ryża pizda.

wiadomo kogo szukać jak padnie MPC :P

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

To nie daronian, lecz ciota z adhd o nickiem Napewno, diss na tego skurwysyna jebanego nakręcić jebany ciul siedzi 24/7 przy pc bez życia, chuj mu w dupe spotkałbym takiego ciote i bym mu spierdolił

.w

Dudsonowa, wrotek, fifolski, wojtek, energy, odezwijcie się :(

1328039124-U215643.png

Opublikowano

To nie daronian, lecz ciota z adhd o nickiem Napewno, diss na tego skurwysyna jebanego nakręcić jebany ciul siedzi 24/7 przy pc bez życia, chuj mu w dupe spotkałbym takiego ciote i bym mu spierdolił

.w

To też nie jest żaden Napewno bo on ma na imię Jakub i tak się składa że go znam ;)

Więc to nie on.

Opublikowano

Patrzeć jaka ryża pizda.

Ło kurwa, znalazł się zaginiony ojciec fubu xD, a może to matka MakYsa? :huh:

Ponoć się na sohan zgubił.. Skurwyyysyn Rocky "FuBu" Balmora xD

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

Wiecie... Tylko ten temat miał służyć pomocy kokoszowi, ewentualnym pożegnaniom, a nie miał stworzyć miejsca spamu o jakimś lamusie.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Coś ma początek , coś ma koniec , Kiedyś ten moment musiał się zdarzyć , i nastał właśnie dziś , dziękuje wszystkim za współpracę a także za to kim dziś jestem , bo bez forum by mi się nie udało , no cóż " Wszystko się zmienia...."

Opublikowano

No więc wiedziałem że nadejdzie koniec naszego MPC... Dziękuję wszystkim za to że mogłem z wami spędzić te chwilę 2latka z mojego życia to MPC trudno mi będzie się zwinąć z MPC kokosz dziękuję że chociaż próbowałeś i że stworzyłeś tak duże forum tylko szkoda mi tych Tutoriali ale dziękuję dziękuję wam wszystkim za wszystko

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Co za ludzie.. Jak kurwa kokosz odda komus MPC?? Nie będzie adminem a będzie płacił?? Załozę się ze np. gdyby Mou miałby byc HA to i tak niezgodziłby się bo trzeba bulic.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Szkoda mi tylko ludzi którzy byli prawdziwi, do końca.

Gg:3046426, pomagam ludziom zainteresowanym rozpoczęciem gry w League Of Legends

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...