Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/604079-topic-kontaktowy/page__pid__4343376#entry4343376

wbijac panowie

musimy sie zgadac bo forumek nam znika (chyba ze od wczoraj 21 cos mi umklo)

s2c77Oa.png

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kokosz powiem ci tak..

Dziękuje...

dziękuje za to forum, poznałem tu sporo zajebistych ludzi, poznałem pierwsze hacki, prywatne serwery...

Dziękuję... odjebałes naprawde kawał dobrej roboty i za to ci dziękuje..

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Z jednej strony dobrze, weźmiemy się wszyscy za naukę i to co w życiu najważniejsze, a nie jak dla wielu forum to życie, boże ludzie ogarnijcie się.

Forum - życiem ? Niemożliwe, to zwykłe forum, gdzie ludzie dzielą się informacjami i pomagają sobie. Widzę, że nikt tego znaleźć w życiu realnym nie może, forum to jego jedyne miejsce na tego typu zachowanie.

Opublikowano

płaczecie jakby wam pies zdechł

mi zdechł <płacze> xD

a tak pro pos wątpie żeby zamknęli mpc to jest praktycznie niemożliwe żeby mpc nie było : d

płaczecie jakby wam pies zdechł

mi zdechł <płacze> xD

a tak pro pos wątpie żeby zamknęli mpc to jest praktycznie niemożliwe żeby mpc nie było : d

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Z jednej strony dobrze, weźmiemy się wszyscy za naukę i to co w życiu najważniejsze, a nie jak dla wielu forum to życie, boże ludzie ogarnijcie się.

Forum - życiem ? Niemożliwe, to zwykłe forum, gdzie ludzie dzielą się informacjami i pomagają sobie. Widzę, że nikt tego znaleźć w życiu realnym nie może, forum to jego jedyne miejsce na tego typu zachowanie.

90% piszących traktuje je jak dom, co poradzić.

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

Napisalem do kokosza pw w sprawie jakiegos podniesienia przychodu forum. I nie chodzi mi tu o wstawianie 2929 reklam poprostu mam pomysl ktory na 100% sie uda jezeli kokosz chociaz odpisze mi na pw. Kokosz bedziesz zadowolony a userzy na tym nie ucierpia.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Napisalem do kokosza pw w sprawie jakiegos podniesienia przychodu forum. I nie chodzi mi tu o wstawianie 2929 reklam poprostu mam pomysl ktory na 100% sie uda jezeli kokosz chociaz odpisze mi na pw. Kokosz bedziesz zadowolony a userzy na tym nie ucierpia.

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa (za przeproszeniem -.-) to nie chodzi o fundusze... Tylko rozumiesz człowieku że on ma 30 lat i chce żyć, a nie uzerać się na forum z hejtem i flame (m.in)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Kokosz dziękuję ci za to że stworzyłeś to forum dzięki niemu poznałem wielu ludzi jak i napisałem wiele postów , dowiedziałem sie wielu rzeczy o grach takich jak Minecraft czy Metin2 . Myślę ze jednak nasze kochane miejsce spotkań najlepsza strona , na której możemy dowiedzieć się wielu rzeczy, będzie dalej funkcjonować . Wierzę w ciebie że nie pozwolisz do upadku MPCforum.pl , a jak nie możesz sam utrzymać MPC to zrób składkę na forum . Myślę ze wiele ludzi nie chce żeby MPC upadło i Ci pomoże .

Opublikowano

No dobrze ale forum moze przekazac komus kto by sie mogl nim zajac a on sam moglby cos zarobic bo zasluguje na to. A co do uzerania sie to perm+ nic powyzej membersa i tyle. Ewentualnie blokady na IP

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Bitch, please, nigdy się za naukę nie wezmę :P A forum jak forum, ma się do niego i ludzi sentyment za wszystkie dobre wspomnienia, a jak to bywa z takimi sentymentalnymi rzeczami - ciężko się z nimi rozstać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie rozumiem jednej ważnej rzeczy. Czemu w takim temacie wolicie wyzywać innych, przy tym samym poniżając własnych siebie.

Trzeba czasem pomyśleć, czy warto napisać posta złożonego z dwóch słów, czy udzielić jednej, ale obszernej wiadomości.

Forum to same koszty - wchodzi w to licencja, domena, maszyna, adresy IP, firewall - to wszystko nie kosztuje pięciu złoty.

Oburza mnie tylko sposób w jaki kokosz traktuje innych. Ma nas w dupie, nigdy nikomu nie odpisał, nigdy tak naprawdę nic nie zrobił.

Jedyna jego zasługa to opłacanie tego forum i zaryzykowanie. MPC stworzyli i tworzą użytkownicy, nie tacy jak kiedyś, ale jednak.

Teraz co drugi zjedzie każdego, który jest lepszy od niego, aby się dowartościować lub po prostu pokazać przed resztą.

Nie tędy droga, a ja na miejscu takich administratorów zamknąłbym to jeszcze szybciej. Pewnie pytacie dlaczego?

Bo nic się tu nie dzieję prócz hejtowania userów, którzy myślą, że tu rządzą. Najlepszym przykładem jestem, chyba ja sam.

Wszyscy mnie jechali przez to, że kilka gimbusów postanowiło wymyślić kilkanaście żarcików o daronianie.

Nie śmieszyło mnie to nigdy, ale musiałem się podporządkować, "by przetrwać". Całe to forum jest jak wojna.

Nikt nie szanuje Ciebie, gdyż nie dasz tej osobie jakiejś rzeczy, programu, czy po prostu nie odpiszesz na głupie PW.

Zastanówcie się, bo tak płaczecie "o nie, forum zamkną". Tylko pomyślcie przez co oni chcą to zamknąć, moi drodzy.

~daro.

PS. Sam pokazałem, że nie trzeba mieć rangi, by być tematem rozmów na forum i na wielu serwerach.

Wiem, że jednak wolę nie mieć popularności żadnej, niż mieć ją przez jakiś frajerów i hejterów.

Zacznę na forum od nowa, postaram się pokazać jaki naprawdę jestem, pod nowym, nie znanym nickiem.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...