Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to koniec to chciałbym powiedzieć jedno .

Dzięki wszystkim kokoszowi za forum ,modą i kidą za to że nam pomagają i nas upominają , graczą za to ,że zawsze pomagali i podpowiadali różne przydatne rzeczy.

PS. Kokosz dzięki za szanse pisania na tym forum i nigdy się nie poddawaj!

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa i na co będę wchodził żebyś sie zapytać 5 tysięcy osób które mi pomogą ?

Jakie forum tak pomaga jak MPC,w pogaduszkach 100 pytań i 100 odopowiedzi tylko że połowa to gimbusy i hejterzy ale reszta pomaga mi i problem rozwiązany,kiedyś jak mpc było off to napisałem na forum dobre programy to po 2 dniach jedna odpowiedz a tu po 2 minutach odpowiedz ;/

Dwa miesiące kurfa wbiłaem range ProUser żeby ładnie na biało świeciła :C

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Ah.

Poznałem kilku przyjaciół , dobrze sie bawiłem . Niestety tylko 300 postów :/

Szkoda że mpc przepadnie.Mogę dołożyć się na opłate mpc , a najlepiej oddaj forum Seldkowi :]

Zakładaj rodzine , pij ale z umiarem , dobrze sie baw. A i jeszcze cos , Jeśli wysyłają ci DDoSy to niech chłopaki z Codersów się tym zajmą :]

Kokosz - Dziękujemy za najlepsze forum ! Nigdy go nie zapomne.

I obiecuję że zrobie podobne forum. Obiecuje!

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Sorry ale sam muszę to napisać.

KURWA JEGO MAĆ.!!

Siedzę na forum zawsze po pracy pracuje na tego kida a teraz niby to forum "Padnie"Bez jaj proszę...

Ale tak czy siak bycie tutaj z wami to była dla mnie przyjemność.

Dzięki.!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kokosz dziękuję za wszystko - w imieniu własnym i nie tylko :)

Gdybyś mógł , znajdź kogoś na swoje miejsce , zakończ ten rozdział życia bo widać Cię zmęczył, ale nie zapomnij o tym,że przekazać forum komuś jeszcze możesz - bo to dla wielu z nas bardzo ważne przede wszystkim z powodu nawiązanych znajomości jak i wspaniałej kopalni wiedzy (autoita bedzie najbardziej mi brakowac..a kto pomoze jak nie 4grr ,robem czy hfaua?) i wtedy wpadać do nas raz na boży rok ot tak z sentymentu :)

Opublikowano

kokosz sprzeda pewnie forum za dużą kwotę jeśli już nei chce się nim zajmować i po sprawie. 6 lat nie pójdzie na marne skoro strona niby warta 150k

Opublikowano

kokosz sprzeda pewnie forum za dużą kwotę jeśli już nei chce się nim zajmować i po sprawie. 6 lat nie pójdzie na marne skoro strona niby warta 150k

Umiejętność czytania to rzecz obca w dzisiejszych czasach..

Od lat mówiłem i mówię - mpc nigdy nie będzie sprzedane.

EMPTY :C

Opublikowano

teeee, ale prima aprilis było 1 kwietnia...

A teraz tak całkiem poważnie, prawie 2 lata na mpc, zdążyłem wyrwać 2 bany być 2 moderatorem, pokłócić się z kokoszem i inne bzdety, ale było warto.

kokosza darzę szacunkiem, to co wyprawiało się tutaj przecodziło ludzkie pojęcie a chłop prawie 30 lat patrzył na bandę rozwydrzonych bachorów i ogarniał ten bajzel, tak czy siak kawał historii.

kokosz to może by tak sprzedać mpc turkom za kebaba Ty się najesz a ludzie będą mogli trolować i wszyscy będą zadowoleni :D

Me gusta.

Opublikowano

Ja i kilka innych osób, które znacie zrobimy wszystko, żeby MPC przetrwało te ciężkie czasy :)

Skończcie te spekulacje i inne spiskowe terie .

Sprawa rozwiaze się w przeciągu kilku najbliższych dni.

f.png

Opublikowano

Naprawdę szkoda jeżeli miała by się ta strona rozpaść ;/ jest to wspaniała ostoja dla graczy i nie tylko.

Z tym płatnym blu memberem to nie taki głupi pomysł jeżeli by w czymś to pomogło to bym go chętnie zakupił ;d

mojasygnan.png

Opublikowano
MPC nie padnie i chuj. Za kilka miesięcy będziecie wspominać ze śmiechem te 'trudne chwile, które udało nam się przejść'. :)

Polać mu!

MPC nie upadnie :) A przynajmniej mam taką nadzieję :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

MPC działa jak na cba :P ale powiem tyle. co jak co, ale nie za fajny prezent masz na 6 urki MPC :/ Wierzę że MPC nie upadnie, ja jeżeli już, postaw je nawet na jakimś free hostingu, MPC MUSI przetrwać !

do tej pory mam notkę adma za reklamę minecrafta

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Wy jesteście dziwni jak by chciał pieniądze by napisał kto chce niech da i tyle nie musicie go namawiać to dorosły facet.

Druga sprawa po co wy wymyślacie jakieś bzdury macie na to potwierdzenie ? spam robicie by nabić posty powinni później skasować ten temat taki psikus.

To mój ostatni post w tym temacie bo mnie denerwujecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...