Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Jak zwiększyć wydajność gry?

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra naprawiłem.Taki komentarz modu z mojej strony: dał on mi 10 fps więcej i nic po za tym nie wygląda wcale jak na screenach.

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie wywalało z gry na jednym serwerze(na ok.5min), pisało coś o jakimś pliku. Już nie pamiętam co dokładnie pisało, ale wolałem od instalować żeby nie dostać perma :D

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

czemu na gtx660 dało mi to z 10 fps, a na 9600gt tylko mi odejmuje fpsy?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Mnie wywalało z gry na jednym serwerze(na ok.5min), pisało coś o jakimś pliku. Już nie pamiętam co dokładnie pisało, ale wolałem od instalować żeby nie dostać perma :D

Mnie też kickuje na większości serwerów! O co chodzi?

Opublikowano

Dajcie dokładny powód.

Czytałem że EA uznaje teraz to za "czita", jakiego nie wiem - ale uznaje.

Tak bardzo staram się uchwycić w twoich postach coś pożytecznego, ale wybacz. EA nie ma nic do wyłapywania cheatów.

Opublikowano

Czytałem że EA uznaje teraz to za "czita", jakiego nie wiem - ale uznaje.

Ciskam na tym od wyjścia Injectora i nadal gram. Dziwne? Nie, bo PB nie banuję za to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja normalnie na AK mam 30 fps okolo,a to mniejszylo mi do okolo 24

To odinstaluj. Twórca nigdzie nie gwarantuje, że poprawa nastąpi na 100%.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Shadery :D Nie używajcie tego najlepiej bo outdated a autor tego cacka nie wydał nowszej wersji przez co nie mogę zrobić @pdejta

OndteAw.png
Opublikowano

Mnie za to PunkBuster wywalił (wtf?). Wyświetlił się taki błąd po wywalniu:Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'Altey17' (for 5 minutes) ... MD5Tool Mismatch: dxgi.dll (len=2048). Żadnych hacków nigdy nie używałem.

Opublikowano

Za pomocą kodu MD5 PB sprawdza ci pliki i wykrył rozbieżność i wywalił cię z gry. Spróbuj opcji z origin aktualizacja gry lub napraw instalacje.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie czy jak wezmę lepszą grafikę to spadają FPS-y i czy jak wezmę lepszą wydajność to czy grafa się "pogarsza".

Opublikowano

Działa? A podobno dostaje się za to bana.... :-/

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...