Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Jak zwiększyć wydajność gry?

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko odnośnie ostatniego posta, to

czy te 3 screeny są uznawane jako zwiększacz FPSów czy jako ładniejsza grafa? ;]

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanko odnośnie ostatniego posta, to

czy te 3 screeny są uznawane jako zwiększacz FPSów czy jako ładniejsza grafa? ;]

Płynnośći gry ani to nie psuje ani poprawia.

Opublikowano

@Up

to, że Ci znika broń to nie sprawa FXAA... Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej to samo z DirectXem... Daj: Origin- BF3- PPM- Napraw... Podaj parametry swojego kompa... Najlepiej ze swoim problemem załóż nowy temat :)

Opublikowano

Jeśli ci broń znika to oznacza że procesor się przegrzewa,właśnie znikające bronie są w moim przypadku oznakami przegrzewania się procesora.

random.jpg

Opublikowano

Nie pomogło. Jak mi broń czasami znikała nadal znika w FPS nie ma poprawy nie wiem od czego to

Niektórzy nie zdają sobie sprawy, że ten program nie czyni cudów i nic nie da podczas gdy Wasz komputer do niczego się nie nadaje. Poprawia on sytuację o kilka FPS, jednak jak macie stary komputer to na nic się nie zda.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Goglus widzę że jak rozwinę źródło pisze "NVIDIA FXAA 3.11 is created by TIMOTHY LOTTES"

No właśnie NVIDIA... ja mam ATI RADEON HD 6870 1gb... czy to jest yyy kompatybilne z radkiem? bo niby dla GeForce'ów..

Opublikowano

Myryryry, smaczek na to, ale, nie sfajczy to czasem procesoera czy coś? :D kompa mam dobrego, ale czego sie nie robi dla tych 20+ FPS czy lepszej grafiki bo czasem jest często przyjebana i za szaro, pobralem to narazie na wydajność i norton mi skasowal jak chcialem wypakować, WIĘC JEDNAK JEST TO NIEBEZPECZNE, taki skan możesz sobie w dupe za przeproszeniem wsadzić chyba że norton nawala i musze go wyłączyć + pewnie zapore jak w przypadku moich czitów bo automatycznie je wypierdalało mi z kompa :s sys op. win 7 64b

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Nie masz się co martwić, program jak najbardziej czysty, a norton zawsze coś odwala ;x

Procesora nie ma szansy sfajczyć, ponieważ nie podkręca CI to 'obrotów', że tak powiem, tylko pomaga grać w BF'a ;p

Opublikowano

Nie masz się co martwić, program jak najbardziej czysty, a norton zawsze coś odwala ;x

Procesora nie ma szansy sfajczyć, ponieważ nie podkręca CI to 'obrotów', że tak powiem, tylko pomaga grać w BF'a ;p

łee, niby norton nic nie wykrył, niby nic nie sfajczyło x) ale i wydajność i grafika obniżyły mi FPS'y, magicznym cudem po kliknięciu alt + enter liczba fpsów wzrosła z 20 na 60 o.O magic

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Co zrobić jezeli po zainstalowaniu tego gra przy włączniu się od razu wyłącza ??? czy można coś usunąć, czy reinstall ???

1312975650-U377295.png

Sygna by

Pafio

Zbieram Plusy +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...