Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Jak zwiększyć wydajność gry?

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

czytaj dokładnie temat następnym razem :)

Nie, nie ma szans dostania bana. Używaj i graj bezpiecznie i przyjemnie! :D

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajna sprawa. Mogę trochę dłużej pograć sobie, ale mam pytanie, jak zobaczyć ile mam fps'ów?

Wcisnij tyldę i wpisz:

Render.DrawFps 1

Opublikowano

W sumie to nie widzę różnicy w wydajności.Mogę powiedzieć że jest nawet gorzej.

98570307225293238840.png

,,Jeśli nie masz co powiedzieć to nie otwieraj gęby,kłapiesz głupim ryjem jakbyś sam był kurwa święty".

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

wszystko fajnie tylko mam 1 problem po zainstalowaniu moda niemoge nagrywać filmów z gry , nagrywam MSI Afterburner i Mirillis Action! żaden z nich nie nagrywa nawet hud programu sie nie pojawia prosz eo pomoc

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czemu mi nie polepsza tylko pogarsza? Przez to mam mniej fps tylko trochę inne kolory.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Ładnie odkopaliście temat. BF przeszedł wiele update'ów, także modyfikacja może nie działać jak należy. Polecam sprawdzić w sieci czy nie ma nowszych wersji.

Opublikowano

chyba nie ma nowej wersji googlus pomóż mi jak możesz w szukaniu najnowszej wersji jeśli jest ;d

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Chuja prawda, mod nic nie zmienia w grze - Nie ingeruje w pliki gry...

JEDNAK GDY KTOŚ ZAINSTALUJE TO DO FOLDERU BFA TO KURWA NORMALNE >.<

OndteAw.png
Opublikowano

Odkopaliście ten temat z shaderami, które po szeregu aktualizacji nie działają poprawnie i zamiast zwiększać wydajność wręcz ją zmniejszają.

Powtórzę jeszcze raz, jeżeli macie komputer wiekowy bądź najzwyczajniej nie nadający się do grania w BF3 to nie ma cudów i gra nie zacznie chodzić na ultra.

Opublikowano

Ej ale ja się nie zgodzę, wgrałem to to cudo na wydajność i Fpsy wzrosły o 5-15 co przy ilości 25-35 daje znaczącą różnice.

/link poza MPC

Opublikowano

Ej ale ja się nie zgodzę, wgrałem to to cudo na wydajność i Fpsy wzrosły o 5-15 co przy ilości 25-35 daje znaczącą różnice.

Przy takiej ilości nawet bym się nie zabierał za granie.

Opublikowano

No widzisz,niektórym wystarczy w zupełności stałe 30, a inni będą płakać że ''nie mają stałych 60 i nie mogą snajpić ;_;''

/link poza MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...