Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troja [Dedyk][PL]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie kilka Up, tylko że balmora ma pewnie łącze 10gb's a tu jest niby 1gb co lekko by to wytrzymało...

Stawiam na łącze 100mb , pobiera ze 150 osob clienta full transferem i nie wytrzymuje..

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

beta była i utrzymała 94 graczy bo wiecej chętnych na nią nie było a po za tym nie bylo na bete ataków doss

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Hah pozdro dla tego serwera 30 min restart, a lagi jak byly tak sa, to pewnie teraz nie ddos tylko ich slaba maszyna...

Opublikowano

I znowu bedzie off... Powiedza, ze start jutro i tak w kolko, jak za chwile tego nie ogarna to ja i pewnie polowa ludzi idzie na inny serwer.

Opublikowano

Up. Maszyna do 100 osób ?? Hah. Mój komputer tyle utrzyma. Maszyna spokojnie da rade nawet przy 1000 graczu .

no_co_ty_kurwa_nie_powiesz_7347.jpg

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Dobra client usuniety nie bede tracil czasu na taki szajs... Mieli czas mogli spokojnie wszystko porobic, nic nie zrobili, wiec... A szanowni GM nawet sie tutaj nie wypowiedza.

Opublikowano

Firewall na OVH (chodz prawda, ze jest drogi) i ataki ddos sa w 90% niwelowane i lagow takich nie ma... Wystarczy kupic 10gb/s i ddos takze ledwo jest odczuwalny.

Opublikowano

Sciagnelam klienta, przez co ja mam niby wejsc do gry, jak tam żadnej takiej ikony nie ma ? O_o

Avira znalazla mi jakiegos wirusa i usunela, mozliwe jest to, że usunęła mi tą potrzebną ikonę?

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Opublikowano

@UP

Przed atakami DDos ciekawe czy byś się zabezpieczyl : ]

@UP

Przed atakami DDos ciekawe czy byś się zabezpieczyl : ]

To nie są nawet ataki, tylko serwer stoi na vps pewnie lub dedyku za 200 zł. Bo jak jest mało graczy sewer nie laguje...

Opublikowano

Przed startem to wszystko ładnie pięknie. Cracovias napinał się ze jaki to serw jego nie będzie zajebisty, a wyszła kupa to nawet nie raczy napisać czy coś robią z tymi lagami. Wychodzi na to ze on nie ma za bardzo pojęcia o tworzeniu serwów. Ciągle przekładał start i pewnie zaraz wyłączy serwer i napisze ze jutro On bo bo wina serwerowni a nie jego haha. Moim zdaniem nie ma sensu tutaj zostawać.

Opublikowano

Serwer rokuuu kurwaaa ^^, napierdalajcie ^^, czemu nie napierdalacie ? Tak na niego czekaliscie a teraz?

Rekord graczy: 225 || Online: 115

Kupcie dobra maszyne i nie zalujcie kasy ^^

Ile mozna czekac... przekladaliscie i przekladaliscie...

4e9a82647b2ca.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...