Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troja [Dedyk][PL]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie tylko ulepszacze ale też np. szkaty bosów. Nie przeszkadza Ci to? Czy jesteś takim idiotą , że jak wejdziesz na jakiś serw to od razu lecisz wydawać?

1. Nie wyzywaj

2. Czy napisałem gdziekolwiek czy wydaję kasę na IS? Poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

3. I wam tak bardzo te szkaty przeszkadzają? Przecież sam też możesz dropnąć w grze..

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

Jezu płaczecie na ten is chcesz wydawać wydawaj nie to nie i wypierdalaj ... A nie płacz .. Spamicie ze ataki trudno tera każdy server jaki wyjdzie zostaje atakowany dziękuje do widzenia ja będzie działać zagram jak nie to trudno ;/

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Chcialem dac na wstrzymanie ale powyzywam tego zjeba.

Wiec tak BuCa lamus na ts daje bany na 7dni np za to ze napisalem ' on moze spamic a ja nie'

.

Nogri sobie spami nic ja w 1 linijce kilka wyrazow ban na tydzien.

Jestes naprawde rozjebany masz jakies ataki adhd i powinienes sie leczyc..

Przyjebany typ jak neos.

Chuj moze ban bd na mpc bo 65% juz ale...

AAAAAAAA BuCa wyjebac go a nie modka ma gowo na ts frajer pierdolony i pedal.

JEBAC

BuCa!!!!1

arrivederci roma !

Opublikowano

Przez jebaną dzieciarnie, która robi DDOS'y nie da się pograć na żadnym serwererze, który wychodzi... Może się któryś przyzna ? Tylko w szafach kurwy siedzą i atakują... To jest bezsensowne. Team tego serwera dużo się napracował, żeby postawić tak dobry serw, a gimbusy muszą go niszczyć. Co się kurwa porobiło - każdy serwer, który wychodzi od razu jest atakowany, przez co traci graczy i trud włożony w postawienie serwera... Kiedyś nie było tak dobrze rozbudowanych serwerów, ale nie było też takich cweli jak teraz - grali sami ogarnięci gracze, nie było neosów, był dobry klimat. A teraz co ? Nie da się nawet spokojnie pograć, bo jeden z drugim już tutaj planują jak odciągnąć graczy i przyciągnąć do siebie.

A zabezpieczeń na DDOS'y nie ma - przynajmniej tak mi się wydaje...

Mam nadzieje, że ataki ustaną i będzie można zacząć normalnie grać, bo nie po to tyle czekałem na ten serwer, żeby teraz nie móc nawet na niego wejść.

Powodzenia dla ekipy serwera od Perfa...

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Mam info od GA serwer off do końca dnia wprowadzą kilka poprawek i oficialny start jutro o godzinie 12 pozdrawiam

haha ciekawe...

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Info z ts'a 5 - 10 min i można grać tylko nie wiadomo czy będzie reset kont

Mam info od GA serwer off do końca dnia wprowadzą kilka poprawek i oficialny start jutro o godzinie 12 pozdrawiam

Fajnie, to kto info nie wiadomo skąd?

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

a kiedy zaczeli ddosować jak anonymous zawitali do polski

Heh ja uważasz ze ktoś ddosuje serwer loiciem to pozdro, a ddosy byly jeszcze lata przed annonami w Polsce

Opublikowano

Wkurwiaja mnie te osoby ktore robia ddosy nie umiecie docenic tego ze oni sie napracowali wlozyli w to kase musicie to wszystko rozpierdolic.

Pozniej opinie o nas sa jakie sa

Opublikowano

Spokojnie za 5minut będzie ONN i bez lagów ; >

Więc jak...?

Opublikowano

Oby bo serwer godny uwagi

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Co wy chcecie wiadomo, że każdy serwer publikowany na mpc będzie ddosowany na początku. Powiedzcie mi czy jakiś wystartował bez błędów ?

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Mam pytanie nie udało mi się zalogować i chciałbym dowiedzieć się po ile są bodzie : >

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Ok to sytuacja wygląda tak ide do kościuołoa i jak fróce to włancze serwfa bo kurfa za duszo was jest i peta dusze laki postro pufamala

Opublikowano

Wkurwiaja mnie te osoby ktore robia ddosy nie umiecie docenic tego ze oni sie napracowali wlozyli w to kase musicie to wszystko rozpierdolic.

Pozniej opinie o nas sa jakie sa

Ludzie nie robią tego 4un, tutaj chodzi o pieniądze konkurencja atakuje

Opublikowano

Skasujcie konta i włączcie serwer. To będzie najlepsze rozwiązanie.

PS: Smocze Monety (czy jak to się u Was nazywa) mi nie doszły. Wysłałem e-mail i czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Ej rosuł to rosum i serce to jetna rotina marek i papcia to malpa sombola a ja jestm krolem krolem tego sfiata ahahahahahaahhaahhhhhhhhhhhhhhhhahhaahahahhujuhj nima chuja nimca

Opublikowano

nie wysylac kasy na is bo is jest zjebany a administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za wysylane sms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...