Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troja [Dedyk][PL]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE ŚCIĄGAJCIE KLIENTA!

Cały zawirusowany, miałem większość plików na kompie zawirusowanych - co 2 minuty - BLABLA, zablokowano wirusa..

>.<

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Cracovias pisal, że wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Cracovias pisal, że wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku

jedno_pytanie_2072.jpg

... jak i tak na serwerze będzie 100 - 200 online i padnie przy najbliższej spłacie dedyka? Po prostu nie da się zrobić w dzisiejszych czasach stabilnego serwera, na którym będzie dużo online, bo ludzie wolą giganty takie jak xenox itp

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

z tego co czytam to anuluje pobieranie clenta szkoda że taki niewypał się zrobił czekałem na niego jak był w zapowiedziach ...

1867258945.png
Opublikowano

#UP

Pierwsze słyszę? Serwer wystartował normalnie, o tej godzinie co trzeba było... Wszystko normalnie, przyjemnie się wbija lv, miła atmosferka, żarty graczy... Nie pieprz...

Opublikowano

Hajda i gdzie teraz jestes?? schowales sie, niedawno pisales ze serwer jest dopracowany a huja a nie jest, wez sie juz lepiej nie udzielaj, robicie ludzi w ciula i tyle.

Piszecie na kazdej prezce ze dopracowany a tak naprawde huja a nie dopracowany, gowno robicie tylko kase liczycie.

Nie teraz dobrego serwera i raczej nie bedzie w najblizszym czasie, trzeba grac na starych wyjadaczach gdzie jest duzo graczy, trudno ze daleko od topki ale przynajmniej sa te same nowosci co na nowych serwach.

Opublikowano

Troche zaspales z tym otworzeniem topicu ; ).

Na serwerze ciagle sa lagi takie jakie bylo czy moze da sie zalogowac?

Opublikowano

33 ludzi online!

SERWER DNO JAK BEDZIE RESET WSZYSTKIEGO I BURZA WE FRANKFURCIE USTANIE TO MOZE ZAGRAM

Opublikowano

Jak zwykle, wyszło jedno wielkie gówno, a autor się naśmiewał z Tiliana, który jest teraz ogarnięty.

Pamiętam, "Zapraszamy 30.03 na Troje", a ten syf nawet wtedy nie wystartował, a teraz nie da się grać.

GZ administracjo.

Opublikowano

szkoda tylko, ze loga co pare minut i opoźnione kminienie npc ze hej....strażnika wymiaru mocy tez nie widziałem, a 10kk zeby do niego wejśc to całe królestwo bd zbierac m-ąc...

dodatkowo teraz 40 graczy on, aja mam ciągle zostaniesz połączony...żenada(gram na kliencie oczywiście)....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...