Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troja [Dedyk][PL]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz mi się pobierze to dam znać czy u mnie jest uszkodzone.

@

Wypakowało mi się bez problemów, pobierz od nowa najlepiej normalnie przez przeglądarkę, a nie programy ;p

Opublikowano

Taa.... mi też, tylko pytanie czemu mam już dobre 2 minuty "Zostaniesz połączony z serwerem" wcześniej mieli ludzie problemy, naprawili je? Czy serwer to kolejny dobrze zareklamowany nie wypał ?

Opublikowano

Wiekszego gowna na mpc chyba jeszcze nie bylo

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Weźcie wyłączcie serwa. Naprawcie go i np. w środę jeszcze raz wystartujcie.

Oczywiście z restarcikiem.

Serwer niby miał być easy/medium ,,,a jest to lekki hard

805491408806070489277.png

Opublikowano

Więc tak: Tyle czekałem a tu taki syf. co można robić przez około 4 miechy?.. Oj Hajda. Tak zapewniałeś że będzie najlepszy serwer a nawet nie miałeś pojęcia co jest na serwie bądź w plikach. Lagi słabe łącze neta brak dropu" Do biologa chyba będe poty oddawał"

I rozwaliła mnie sygna pewnego admina na forum Troi, Cytuję

"Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie"

To ja podziękuję, już Tilian jest lepszy a tak nawalaliście :>

Opublikowano

Jeśli nie dopracują go i nie odpalą na nowo z resem kont to serwer się nie utrzyma z 80 graczy.Z 500 osób które czekało na serwer pozostała marna garstka.

Serwer lotów hamachi tylko ze tam mają mniejsze problemy z plikami.

Opublikowano

drop yangów żałosny w porównaniu z cenami u npcz moba leci po 1k yangow a zmianki kosztuja 4kk;/ o dropie sztabek nie wspomne, lagi,lagi i jeszcze raz wileki lagi, znikające itemy podczas przenoszenia do innych lokacji. Takie były zapewnienia i obietnice i wyszła wielka kicha. Cracovia byłeś taki aktywny przed otwarciem serwera a teraz przepadłeś... obecnie na serwie jest 78 osob;/ chyba troche za mało zeby spłacać maszynke...Wiec długo nie wytrzymacie. Przykro bardzo bo zapowiadoało sie bedzie wypas mega sewer ale cóż...

Opublikowano

Kończę z tym serwerem ,bo ileż można się prosić o naprawienie dropu itemków dla biologa

do tego misja z stronami uriela zbugowana mam stronę uriela w eq która nie ma ikony (jest sam napis) ,a uriel jej nie przyjmuje...

Skacze po tych wszystkich serwerach aż w końcu znajdę coś godnego uwagi ,a teraz czekam na start Tonitruma może w końcu

sobie pogram.

Opublikowano

UP bo tutaj nie ma po co grać, fatalnie jest-> lagi, cofa graczy, npc reagują z opóźnieniem mobki też, dropu opisanego "prawie" brak,,,,wszystko co może okazać się godne uwagi jest na wyższe lvle, ale nie wiem czy do tego dotrwa z 50 osób...nuda nuda nuda +duuużo niedociągnięć, jak pisałem prawdę na wołaj to mi zablokowali wołaj i szept...haha

pozdrówki

Opublikowano

Prezentacja serwera wyglądała super, niestety wbiłem na serwer i nie podoba mi sie to. Co chwila lag, cofa gracza i mega opóźnienia. Szczerze mówiąc klapa totalna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...