Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troja [Dedyk][PL]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej rosuł to rosum i serce to jetna rotina marek i papcia to malpa sombola a ja jestm krolem krolem tego sfiata ahahahahahaahhaahhhhhhhhhhhhhhhhahhaahahahhujuhj nima chuja nimca

Weź odejdź od tego kompa , jebnij się 5x głową o ścianę i wróć , może pomoże.

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wysylac kasy na is bo is jest zjebany a administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za wysylane sms

Jak nie ponosi odpowiedzialności? To kto ponosi? Ja? No ogarnijcie się.

Opublikowano

@NafalJP

Przeczytales wogole regulamin przed wyslaniem esa? Nie ponosi odpowiedzialnosci...

Ps. juz minelo z 20 minut. Od wyłączenia.

Opublikowano

Nie potrafią sobie poradzić, to serwer jest offline. Widzieliście jakie były lagi? No właśnie, pewnie od samego początku wiedzieli jak będzie tylko bali się ruszyć, teraz ruszyli i pierd*lą fleki, byle się wymigać od własnej nieudolności, tyle ode mnie i serwer jak najbardziej niewypał konkretny.'

I proszę mnie nie wyzywać, taka jest prawda, a poza tym każdy może wystawić własną opinię, lecze jednak dzieci neo wiedzą lepiej.

Opublikowano

Danielek nie spam... OFF, poniewaz blokuja ataki (tak przynajmniej pisali).

@danielek1202

Ile ty masz lat? 8? Ja nie moge... Nie wiadomo.

Ps. Dajcie mu warna/bana.

Opublikowano

Ten serwer to taki sam nie wypał jak ten cały tilian...

tylko tam gra jeszcze sporo osób : >

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

widze, że po raż kolejny zebrała się jakaś armia debili i ddosuje kolejny serwer

Opublikowano

jak wchodze na jakieśserwery to 5minut gram a potem off padł lol :"D

Teraz jest moda na Dosa tuż po starcie lub przed :> i niestety niektóre serwy tego nie potrafią ogarnąć :>

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

co poradzić, admini mniej popularnych lub poprostu starych serwerów atakują te nowe

po czym 90% osób odpuszcza sobie te nowe serwery i idzie na te starsze stabilne

Opublikowano

Nie dziwie sie dlaczego takie lagi, jak serwer ON od 5 sec a juz 120 osob sie loguje.

powinien to bez problemu wytrzymać...

Znów to samo po zalogowaniu wywala...

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Gdyby był pełen profesjonalizm to działałoby tak ?

Nie pierdolcie że każdy serwer nei działał na początku, bo jakoś np Balmora wystartowała a ddosów miała w chuja więcej.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

,,Prosze o zachowanie spokoju, wszystko dziala, to wina waszego komputera, karty graficznej''

Opublikowano

Było pierdolnąć bete aby zobaczyć ile ten "dedyk" utrzyma.. czy w ogóle utrzyma.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...