Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King[PL][DEDYK] - Beta

Szajlas

Kto zagra na serwerze.  

620 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      51
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale pytanie mi się nasuwa czy te lwy, renifery itp beda miały jakiś specjalny bonus np 10 moby czy cos takiego, czy bedzie taki jak militar?

Opublikowano

Nie chce nikogo oskarżać ale po pobraniu clienta avast wykrył mi virusa, zignorowałem go zainstalowałem clienta na drugi dzień cały system miałem zawirusowany virusem win32 sality, radze uważać... Musiałem robić formata i mój serwer + client zostały stracone;/ nie mogłem zrobić backupa bo na nowym systemie tez miałbym virusa.

sygnature.png

Opublikowano

Avast wykrył "win 32"... Ten wirus zaraził mi all pliki na kompie. Wraz z innymi gierkami. Pzdr..

99523830871009328537.png

Opublikowano

Widać ze serwer ładnie się zapowiada. Zagram na pewno, lecz musicie wyj**** ten 'Win32:Sality' z pliku x-king.exe ;p

Pozdrawiam cały team i życzę udanych prac, Like leci ; )

Opublikowano

Lipa, nie zagram i nie polecam innym.

Wystarczy do tego sama ilość gm na start... Do tego strona z gotowca, dosłownie nic nie zrobione.

W tej chwili jest więcej ciekawych serwerów niż ten. Choć by tilian2, który jest naprawdę ciekawy i bardziej profesjonalny, a tu?

GM jak psów... Pewnie serwer szybko padnie. (takie ... długo nie ciągną)

@edit

Co do tego spadania to chyba już spadłeś, nie ma co jak komentarz "inteligentnej" osoby.

A kto powiedział że ja chce na nich wpadać? Byle ... stanie w m1 i będzie udawał kozaka jak to było na heaven. No ale cóż miejcie gm tylu ilu graczy, wtedy już całkiem będzie ciekawie grać...

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Ponawiam pytania.

Inteligencja,siła też będzie wchodzić do zbroi ?

Start jutro mniej więcej o której godzinie ?

Skąd mamy wiedzieć z której broni robić broń pod pvp tzn.z tej na 65lvl,70lvl czy 75lvl ?

805491408806070489277.png

Opublikowano

elo niewiem dlaczego ale reje mi nie dziala pokazuje ze strona jest off co mam zrobic??

prosze o odpowiedz

Opublikowano

elo niewiem dlaczego ale reje mi nie dziala pokazuje ze strona jest off co mam zrobic??

prosze o odpowiedz

Rejestracja będzie działała wraz ze startem serwera.

a czy wiadomo okolo ktorej godziny bedzie start ??

Dziś bądź jutro planujemy start oficjalny, godzina nie jest ustalona.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Śmiech na sali .. taki pullad nie pozwolił nam nawet na Becie testować .. . Ludziom rozdawał lv , zostawiając bez eq , ulepszaczy .

Do tego większość administracji totalnie to olewa albo ich nie widać.

Dziwne, bo ja na becie spotkałam 3 lub 4 osoby z Administracji i do każdego można było napisać, zapytać czy poprosić o pomoc.

A lv nie dawali wszystkim, jeśli nie chciałeś, na pewno Ci nie dali na siłę. Poza tym to była BETA ...

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

ja gralem na tej becie i sam expilem od 1 lvl i jest super dropia ulepszacze i inne potrzebne rzeczy nie chcialem lvl i skili tylko sam sobie zrobilem droplem kamien z metka i i skile na g same wchodza

jutro rusza Tirian i ten serwer powin dzien wczesniej ruszyc bo tam tez bedzie sporo osob grac bo niezly jest

Opublikowano

mam problem nie moge sie zarejestrować pisze mi :

Not Found

The requested URL /reg.php was not found on this server. Apache/2.2.16 Server at x-king.pl Port 80

wiem ktoś o co chodzi ?

Opublikowano

Czy wy jesteście na prawdę tacy tępi ? przecież oni cały czas pracują nad serwerem .! Poczekajcie na oficjalny start , i będzie na pewno wszystko dobrze.

Opublikowano

Bardzo fajna prezentacja i pewnie serwer ale jak dziś nie startuje to ja chyba podziękuje i pogram na tilianie który jutro rusza bo też jest dobry (grałem na becie) chyba że dziś ruszy to możeee ;d

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Po raz trzeci pytam

Inteligencja,siła też będzie wchodzić do zbroi ?

Start jutro mniej więcej o której godzinie ?

Skąd mamy wiedzieć z której broni robić broń pod pvp tzn.z tej na 65lvl,70lvl czy 75lvl ?

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...