Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King[PL][DEDYK] - Beta

Szajlas

Kto zagra na serwerze.  

620 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      51
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem ze ktoś pomyśli czemu jest wirus w kliencie , klient jest zakodowany a pliki z niego czyta jako virus

I na co wam zakodowany klient niby ? I tak każdy na botach jedzie ^.^

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Ludzie to nie wirus znaki które kodują pliki antyvirus przyjmuje jako virus o to w tym chodzi. Ja mam ten klient pare miesięcy i nic w nim się nie dzieje.

@topic

Beta testy zostały zamknięte administracja stara się by serwer wystartował jutro.

tttb.png

http://imageshack.us/photo/my-images/819/elom.png/

Sygnaturka Wykonana przezemnie

[/color][/font][/size][/center]

Zbieram Plusy

Opublikowano

Dziwne .. mówicie wirus wirus , wyłączcie anty wiruska , i pobierajcie ... Ludzie z teamu na cliencie grają już od miesiąca i problemów nie mają , ja również gram tydzień i nie mam problemu . . pff

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Ja na serwer czkam nawet jak by miał wystartować za tydzień Bo na taki serwer czekałem ponad 6 miesięcy

PS Ja Klienta mam Już ponad 2 tygodnie i komputer działa jaj działał

:) Z Frajerami Nie Pije. :)

Opublikowano

@Mr Error ten x-king ten server ma 0 zabezpieczen wczoraj takie dossy siadaly ze server non stop off ;]

Opublikowano

Ale lipa z tym privem same wirusy są w launcher, auto patcher, client wszędzie wirusy nie zagram na 100

Client jest kodowany, dlatego też wykrywa wam wirusy. Jeżeli nie macie jakiegokolwiek pojęcia na ten temat nie wypisujcie takich bzdetów.

--------------

Co do oficjalnego startu, team stara się jak może, aby wystartować już jutro, niestety nic nie możemy obiecać.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Nie zagram z prostej przyczyny, zielone roski u handlarza... znowu szaman będzie bił z dzwona/ wachlarza jak body bez aury zamiast bić skillami...

Vindictus 

Opublikowano

Wiem co wystarczy... ale o to chodzi że to już nie jest to samo .... szaman to szaman MAGIA a nie "nakurwianie" dzwonkiem ....

Vindictus 

Opublikowano

@up jak tam chcesz;) ja wiem swoje...

Jest takie coś też jak tunelowanie IP itp;] Dużo jest sposobów na ukrycie IP;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...