Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King[PL][DEDYK] - Beta

Szajlas

Kto zagra na serwerze.  

620 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      51
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To klient z bety? Beda jakies bonusy na poczatek seRva? ;-)

@up, ogarnij typie, pisz w swojej prezce bo juz mnie wkurzasz...Nie wina tego serva ze mocno przycmi wasz server i odbierze okolo 700 graczy tylko wasz ze taki szajs robicie..Jeszcze taki nie ogar w teamie co wszedzie smieci..

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam, ale czy usunecie mooby bijące z daleka na mapie zombie ?

PS : Serwer na 101% będzie legendą, wielkie TAK, dla serwera ! .

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o to z tymi wirusami ze ściagam i juz jest 0 sec i nagle mi sie pojawia komunikat ze jakiś tam wirus jest w tych plikach i ten plik zostaje zablokowany i nic nie moge zrobic!

Opublikowano

Chodzi mi o to z tymi wirusami ze ściagam i juz jest 0 sec i nagle mi sie pojawia komunikat ze jakiś tam wirus jest w tych plikach i ten plik zostaje zablokowany i nic nie moge zrobic!

Wyłącz antywirusa.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

I co z tego że wyłacze antywirusa co? ściagne zainstaluje a i tak bede musiał właczyc antywirusa a jak już go włacze to usunie mi te pliki i tyle sie na ciesze.

Opublikowano

No prosze prosze. Szajlas adminem. Z tego co pamiętam, to ciężko ci było dogodzić ( Chociaż w większości spraw się zgadzałem). No cóż... z chęcią sprawdzę, czy ambicje pokrywają się z działaniem i ruszam z innymi graczami tuż po starcie.

PS: TS byłby bardzo mile widziany w miare możliwości na czas oficialnego startu.

--->TONDA

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Szajlas nawet swojego serwera nie znasz ; } osobiście już znalazłem kilka bugów [wczoraj] i podałem je do topa , do tego 6 skill JEST ZBUGOWANY ! : } pozdrawiam Wampirek . : }

Po to jest beta ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popieram kolegów wyżej. Dziś o godzinie 17-18 startują 2 serwery więc lepiej wystartować o 13-14 bynajmniej mi się tak wydaje...

Na start teraz ja się piszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...