Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King[PL][DEDYK] - Beta

Szajlas

Kto zagra na serwerze.  

620 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      51
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa może teamspeak?

Klient posiada wirusy mianowicie pierwsze 100mb posiada 7 wirusów ( win-satelity)

każdy moze sobie sprawdzic w google co to są za wirusy i proszę mi nie wmawiać że to wina kodowania

bo znam sie troszke na plikach itp.

Opublikowano

morwa idz nabijac posty do innych tematów, szkoda mi cie troszeczkę straszysz ludzi ddosami a pewnie nie wiesz na czym taki ddos polega i co sie dedosuje ... bo nie serwer ...

Opublikowano

Ooo widzę, że znowu reanimacja z hamachi. Szkoda, że nie powiedziałeś nam, że to była tylko beta i pousuwałeś sieci. Ludzie się napracowali a Ty tylko usuwasz. Teraz dedyk... hmm pewnie zbierzesz od groma kasy z IS'u i znowu wyłączysz. Na hamachi nie zarobiłeś to już off tu nie ważne czy zarobisz czy nie zarobisz też będzie off. wbiłem tam 250 jeszcze na hamachi, expa buguje na mapki też nie dało się przenosić to pozmieniał tylko lvl, na nowe mapy da się dojść przez M2 (m3) czyli nawet na 1 możesz wbić i expić. nawet jak byś mi płacił to tu nie zagram bo według mnie nie ma sensu marnować czasu na serwer który i tak zaraz będzie off.

Nara

dodam jeszcze, że pliki z gotowców w minimalnym stopniu przerobione (pangiyangi) czy jakoś tak

Opublikowano

Nie polecam w całym Kliencie znalazłem ponad 40 wirusów w tym 23 to Wins32-satelity potocznie zwanym kaylogger, nie wiem skąd macie pliki, ale mogę się założyc ze z elitepvp jest to jeden wielki syf prawie w każdym ważniejszym pliku są wirusy zarówno jak w kliencie jak i w laucherze, prosze nie udostępnia takie szitu !!!

Opublikowano

Dodacie launchera ? Albo ktoś upnie root / locale / ikonke ? Dam lajki ..

PS :

WTF co to za system ulepszeń ? ...

chujaki nie wiesz jaki... Jakby byl zwykly to pewnie by leciali komentarze; co za szajs czym on sie rozni od innych serwerow, cos w tym stylu.. i to ty kurewko co piszesz mleko..

dokładnie, system ulepszeń trochę dziwny... dla ninja 1 łuk epicki, a dla szamana 4 , zmiencie to !

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ooo widzę, że znowu reanimacja z hamachi. Szkoda, że nie powiedziałeś nam, że to była tylko beta i pousuwałeś sieci. Ludzie się napracowali a Ty tylko usuwasz. Teraz dedyk... hmm pewnie zbierzesz od groma kasy z IS'u i znowu wyłączysz. Na hamachi nie zarobiłeś to już off tu nie ważne czy zarobisz czy nie zarobisz też będzie off. wbiłem tam 250 jeszcze na hamachi, expa buguje na mapki też nie dało się przenosić to pozmieniał tylko lvl, na nowe mapy da się dojść przez M2 (m3) czyli nawet na 1 możesz wbić i expić. nawet jak byś mi płacił to tu nie zagram bo według mnie nie ma sensu marnować czasu na serwer który i tak zaraz będzie off.

Nara

Czemu mamy niby zamknac serw nie ma bugow jak na hamachi. calkiem jest inaczej.

Niby czemu mamy wziasc kase i zamknac serwer chemy by stał caly czas.

A konta z hamachi musza byc usuniete by było fer wobec innych./

@edit z 75 sie robi epiki do 165

a szaman ma w jednym wiecej poniewaz nie ma on wachlarza 75 lvl.

tttb.png

http://imageshack.us/photo/my-images/819/elom.png/

Sygnaturka Wykonana przezemnie

[/color][/font][/size][/center]

Zbieram Plusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...