Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King[PL][DEDYK] - Beta

Szajlas

Kto zagra na serwerze.  

620 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      51
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie , oni cały czas pracują nad serwerem oraz strona . Poczekajcie na dalsze informacje. Na pewno napiszą kiedy oficjalny start.

Opublikowano

Strona działa jak i forum:)

Co do serwa jak dla mnie dodanie mapy np. na 150lv+ drop sztabek większy wystarczy .

Po becie jak dla mnie w porządku serwer;)

Opublikowano

Strona działa jak i forum:)

Co do serwa jak dla mnie dodanie mapy np. na 150lv+ drop sztabek większy wystarczy .

Po becie jak dla mnie w porządku serwer;)

Drop sztabek będzie zwiększony, poprawiliśmy również drop yang. Exp jest nieco łagodniejszy niż przedtem.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Drop sztabek będzie zwiększony, poprawiliśmy również drop yang. Exp jest nieco łagodniejszy niż przedtem.

cieszy mnie poprawiony drop sztabek i yang, ale " exp jest niecło łagodniejszy " moim zdaniem powinien być o 100% mniejszy ale to tylko moje skromne zdanie ; )

Opublikowano

@ Lexus.Ban

To są tylko moje wypowiedzi, chcą to posłuchają nie chcą nie posłuchają do nich należy wybór.

Twoja Wypowiedź " Team x-king nie słuchajcie go" jest na poziomie klasy 6

Opublikowano

nie chce mi się juz cofać do postów wyżej, ale napiszę swoje skromne zdnaie-> na tym serwie bedzie na 100% navi, do tego nic nie napisali o zabezpieczeniach...a nawet gdyby napisali, że będą mieli, to w 100% skłamią, bo działa wszystko i napiszą,że po becie zabezpieczą, ale to nieprawda...

pozdrawiam

Opublikowano

nie chce mi się juz cofać do postów wyżej, ale napiszę swoje skromne zdnaie-> na tym serwie bedzie na 100% navi, do tego nic nie napisali o zabezpieczeniach...a nawet gdyby napisali, że będą mieli, to w 100% skłamią, bo działa wszystko i napiszą,że po becie zabezpieczą, ale to nieprawda...

pozdrawiam

Na pewno cię wszyscy posłuchają ... PIERDOLNIJ SIĘ W GŁOWĘ .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...