Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King[PL][DEDYK] - Beta

Szajlas

Kto zagra na serwerze.  

620 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      51
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh ruszyli by rano ..złapali by ludzi którzy idą na drugą zmianę ...po południu zalogowaly by się dzieci ze szkół ... przecież to że serw ruszył by o np:9;00 nie znaczy że już po południu dzieci się nie zalogują

Opublikowano

Informacja!

Oficjalny start serwera o 14:00, ponieważ o tej godzinie wszyscy powinni już wrócić ze szkół.

Serdecznie zapraszamy!

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Nie rozumiecie tego, że o 15/16 wrócą wszyscy ze szkół/prac i jak zobaczą że w top jest już np 80 lvl, to im się odechce grać już? Poczekają już na nowy serwer, rusza ich dzisiaj chyba 5... Więc lepiej odpalić o tej 15/16, będzie o wiele więcej osób na serwerze !

Opublikowano

Nie rozumiecie tego, że o 15/16 wrócą wszyscy ze szkół/prac i jak zobaczą że w top jest już np 80 lvl, to im się odechce grać już? Poczekają już na nowy serwer, rusza ich dzisiaj chyba 5... Więc lepiej odpalić o tej 15/16, będzie o wiele więcej osób na serwerze !

A co ty kur** myślisz że każdy gracz chce być w TOP-ce??????!!!!!!!!!!!

Ja np nie wole pograć spokojnie a nie napierd**** jak jakiś No-Life !!

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

A co ty kur** myślisz że każdy gracz chce być w TOP-ce??????!!!!!!!!!!!

Ja np nie wole pograć spokojnie a nie napierd**** jak jakiś No-Life !!

MASZ RACJIE DOLANCZAM SIE :pppp

Opublikowano

Oblukam serwer choć i tak i idę o 17 na Eanarie ;p

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

,dlaczego jak włanczam reje to wyskakuje takie cos?:Nie można odnaleźć strony sieci Web,,

Najbardziej prawdopodobne przyczyny:

• W adresie może być błąd w pisowni.
  • Jeśli zostało kliknięte łącze, może ono być nieaktualne.

Opublikowano

NIE POLECAM

Gra nie chciala sie spatchować bo nod32 blokował pliki, po wylaczeniu noda i zainstalowaniu patcha posypały sie wiruski, proszę bardzo oto wynik pracy patchera:

90fcfa3969da3aadm.jpg

Dodam że mam pelna i oryginalna wersje antywira. Teraz pozostaje mi tylko zrobic format dysku. Serwer syf.

Pisałem na którejś stronie że nie warto wyłączać antywirusa gdyż ten wredny wirusek o nazwie Sality wchodzi we wszystkie pliki .exe. Po jakimś czasie blokuje ich uruchamianie.

Opublikowano

NIE POLECAM

Gra nie chciala sie spatchować bo nod32 blokował pliki, po wylaczeniu noda i zainstalowaniu patcha posypały sie wiruski, proszę bardzo oto wynik pracy patchera:

90fcfa3969da3aadm.jpg

Dodam że mam pelna i oryginalna wersje antywira. Teraz pozostaje mi tylko zrobic format dysku. Serwer syf.

Jakoś nie mam problemów wyrzuciłem antyvira pare miesiecy temu i nic się nie dzieje.

A to że pliki eix, epk są zakodowane w takie znaki to tylko dla bezpieczeństwa przed dmg hack itp.Oraz rozpakowaniem plików.

tttb.png

http://imageshack.us/photo/my-images/819/elom.png/

Sygnaturka Wykonana przezemnie

[/color][/font][/size][/center]

Zbieram Plusy

Opublikowano

,dlaczego jak włanczam reje to wyskakuje takie cos?:Nie można odnaleźć strony sieci Web,,

Najbardziej prawdopodobne przyczyny:

• W adresie może być błąd w pisowni.
  • Jeśli zostało kliknięte łącze, może ono być nieaktualne.

Rejestracja będzie włączona razem ze startem serwera.

Forum: http://www.board.x-king.pl/

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

TO ZAINSTALUJ INNEGO ANTY WIRUSA SLUCHAJCIE NA AVASCIE NAWET CRAK NIE CHODXZA DO GIER NP CAL OF DITY mw 2 ,mw3 BF3 TO NORMALBO CRAKI SA CODOWANE I WYWALA PLIKI EXE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...