Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: na dużej ilości graczy i żeby serwer nie był zbyt easy.

Dodatkowe Info:Serwer może być w stylu AvalonMt2 i VirtualMt2 ( oczywiście tylko podobny, te 2 odpadają)

Nagroda za pomoc: Lajki i 5 w profilu.

Ivoria bądź Alien2

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zalezy mi na tym aby maksymalny poziom mozna było wbić w max tydzień

xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  SERWERZE EASY
Dodatkowe Info:  POSZUKUJE SERWERA GDZIE W DZIEŃ / KILKA DNI WBIJE MAX LV   ORAZ GDZIE GRA SPORA ILOŚĆ OSÓB. NIE POSZUKUJE SERWERA  TYPU DRAGON ITP (gdzie występuje 6/7 bon na klasy)

Nagroda za pomoc: Lajki i 5 w profilu. <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  SERWERZE EASYDodatkowe Info:  POSZUKUJE SERWERA GDZIE W DZIEŃ / KILKA DNI WBIJE MAX LV   ORAZ GDZIE GRA SPORA ILOŚĆ OSÓB. NIE POSZUKUJE SERWERA  TYPU DRAGON ITP (gdzie występuje 6/7 bon na klasy)

dreikon

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy / Medium; Serwer z 2014r; max level < 150
Dodatkowe Info: Serwer, gdzie nie ma po 10 nowych zbroi i broni dla każdej klasy tylko max po 4
Nagroda za pomoc: Lajk dla każdej konkretnej propozycji oraz 5x lajk i 5* w profilu dla propozycji serwera, na którym zagram.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  SERWERZE EASY

Dodatkowe Info:  POSZUKUJE SERWERA GDZIE W DZIEŃ / KILKA DNI WBIJE MAX LV   ORAZ GDZIE GRA SPORA ILOŚĆ OSÓB. NIE POSZUKUJE SERWERA  TYPU DRAGON ITP (gdzie występuje 6/7 bon na klasy)

Dreikon, Invoria, Natheria

je0o.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zacznijmy od tego... kto pamieta longju yt2 czy tez newlongju z 2008 bodajze - niech te osoby siz wypowiedza. szukam wlasnie takiego serwera, bo to co sia stalo z dzisiejszym metinem to poprostu porazka, zalezy mi na takim serwerze, chce przypomniec sobie stare dobre czasy.
Dodatkowe Info: jak wyzej
Nagroda za pomoc: dam panne na nocke  :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, serwer istnieje max. 2-3 miesiące, jest jeszcze szansa na topke (mortis odpada)
Dodatkowe Info: Najlepiej czytane medale, 10 KU do (nie musi byc !), nie zbyt dużo nowosci oraz duza ilosc graczy.
Nagroda za pomoc: like, 5 w profilu

TWl0aHJvb19fX2V1bmVfX18yMDRfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

1.Polski serwer.

2.Łatwy ale nie przesadnie (chodzi mi o to żeby łatwo było się wybić z kasą, eq i lvlem nie tak jak np. Virtualmt2 chociaż ten serwer bardzo mi się podoba) najlepiej jakiś bardzo Easy ale nie 4fun/pvp.

3.Dużooooooooo ludzi.

4.Dużooooo nowości.

Nie podawajcie serwerów, które nie spełniają wszystkich 4 punktów, bo zauważyłem, że większość z was patrzy na pierwsze lepsze kryterium i od razu podaje to co im ślina na język przyniesie. Może to być serwer, który dopiero wystartuje ale najpóźniej w sobote

Opublikowano

1.Polski serwer.

2.Łatwy ale nie przesadnie (chodzi mi o to żeby łatwo było się wybić z kasą, eq i lvlem nie tak jak np. Virtualmt2 chociaż ten serwer bardzo mi się podoba) najlepiej jakiś bardzo Easy ale nie 4fun/pvp.

3.Dużooooooooo ludzi.

4.Dużooooo nowości.

Nie podawajcie serwerów, które nie spełniają wszystkich 4 punktów, bo zauważyłem, że większość z was patrzy na pierwsze lepsze kryterium i od razu podaje to co im ślina na język przyniesie. Może to być serwer, który dopiero wystartuje ale najpóźniej w sobote

iMetin.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

iMetin.

Jakiś inny? Na iemtin grałem jakiś czas temu. Poza tym na stronce widzę 500 osób online tylko o 22, a zależy mi na takim 1000+, a w godzinach szczytu w weekend 1500+

Opublikowano

Jakiś inny? Na iemtin grałem jakiś czas temu. Poza tym na stronce widzę 500 osób online tylko o 22, a zależy mi na takim 1000+, a w godzinach szczytu w weekend 1500+

virtualmt2.pl ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac pomocy !

Prosze o pomoc w wyborze servera .

Invoria.pl , Helium2.pl czy moze Ascarial.pl

Ktory server polecicie najbardziej ?

Zalezy mi najbardIej na dobrej zabawie typu pvp , wojny gildi oraz duzej ilosci graczy

Z powyzej wymienionych serverow wszystkie mi sie podobaja a nie dam rady grac na wszystkich 3 .

Wynagrodze za dobre odp

Opublikowano

Zalezy mi najbardIej na dobrej zabawie typu pvp , wojny gildi oraz duzej ilosci graczy

Z powyzej wymienionych serverow wszystkie mi sie podobaja a nie dam rady grac na wszystkich 3 .

Wynagrodze za dobre odp

Invoria

je0o.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Frajdzie z gry bez wykładania złotówki.

Dodatkowe Info: Jakiś medium/easy. Nie chcę też masy dodanych nowych itemów itp. Wolałbym też coś w miarę oryginalnego, nie 1000 serwer na tych samych plikach, graczy 800+ i w miarę łatwy exp.

Nagroda za pomoc: Like.

Myślę nad VirtualMT2

Game Over

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Frajdzie z gry bez wykładania złotówki.

Dodatkowe Info: Jakiś medium/easy. Nie chcę też masy dodanych nowych itemów itp. Wolałbym też coś w miarę oryginalnego, nie 1000 serwer na tych samych plikach, graczy 800+ i w miarę łatwy exp.

Nagroda za pomoc: Like.

Dreikon - moj ulubiony Medium. Invoria tez jest fajna :D

je0o.png

Opublikowano

Wynagrodze za dobre odp

Helium2

Opublikowano

Wynagrodze za dobre odp

helium

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności, nie za trudnej.
Dodatkowe Info:

Chcę by wszystkie bronie (w  tym na 75lv) były u handlarzy i zbroje oraz bizuteria była u handlarzy  wszystkie były u handlarzy , chce tez był to był serwer easy

like za pomoc

Opublikowano

Wynagrodze za dobre odp

Helium.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:łatwym ulepszaniu eq
Dodatkowe Info:bonowanie eq , exp i inne mogą być nawet na poziomnie hard :)
Nagroda za pomoc:lajki , + itp :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na łatwym (wręcz bardzo łatwym) dropienia i ulepszania eq,szybkie skille ma byc to jakis easy albo ewentualnie medium
Dodatkowe Info:Exp też nie za trudny 
Nagroda za pomoc:lajki , + itp  :)

Grałem na:

Xenox

Virtual

Pandora

Helium

Invoria

Glador

iMetin

Dreikon

4zzt3n.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:łatwym ulepszaniu eq

Dodatkowe Info:bonowanie eq , exp i inne mogą być nawet na poziomnie hard :)

Nagroda za pomoc:lajki , + itp :)

Dreikon,Invoria,Netharia

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na łatwym (wręcz bardzo łatwym) dropienia i ulepszania eq,szybkie skille ma byc to jakis easy albo ewentualnie medium

Dodatkowe Info:Exp też nie za trudny 

Nagroda za pomoc:lajki , + itp  :)

Grałem na:

Xenox

Virtual

Pandora

Helium

Invoria

Glador

iMetin

Dreikon

Argentus/Divineworld

je0o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...