Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej !

Nie wiem gdzie grac pomocy ! xD

Zalezy mi najbardziej na : 4fun/easy. Stalki i truty u NPC. KD i wszystkie / czesc ulepszaczy u npc. 6 skill u woja , 6/7bon u npc (moze byc a nie musi) MUSZA znajdowac sie na tym serwerze kamienie metin takie jak na priv no i oczywiscie dodatkowe na wiekszy lvl :) szybki exp i drop + drop yang. I zeby latwo sie bonowalo eq no ale to nie koniecznie ;p

Nagroda: Lajki ?

Virtualmt2.pl
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Moze byc Global, moze byc Priv Hard na podobienstwo MT2 Globala. Zeby bylo malo nowych bronii itd.

Dodatkowe Info: Duzo graczy, zeby ekonomia byla spoko. Ulepszacze jak na PL, zmianki itd. zeby lecialy z Metinow.

Nagroda za pomoc: Lajki?

Balmora.pl

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dla ludzi którzy szukają serwera medium (z odrobiną HARD) to zapraszam na ten link:

http://www.mpcforum.pl/topic/1048093-revenamt2-dedyk-medium/

Zależy mi najbardziej na: Pvp
Dodatkowe Info: Nie xenox czy hammer
Nagroda za pomoc: 10 lajków

Pro Mt2

najpierw szybko wbijasz max level i robisz eq do pvp i nawalasz każdego :D

mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

4funmt2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmoswerze, i zeby było 4fun. ulepszacze latwo zdobyc/bez
Dodatkowe Info: Grałem na hammerze xenox itp.. najlepiej gdyby byl serwer typu Xenoxmt2 ale gdzie nie trzeba go do dodawac do wyjatkow, najlepiej gdyby były bronie mocne jak i zbrojki na 1 lvl tak jak bylo/jest na metin 5 np noze na 125 ktore +? sa na 1 lvl .
Nagroda za pomoc: Lajk ? :)

34rf9d1.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmoswerze, i zeby było 4fun. ulepszacze latwo zdobyc/bez

Dodatkowe Info: Grałem na hammerze xenox itp.. najlepiej gdyby byl serwer typu Xenoxmt2 ale gdzie nie trzeba go do dodawac do wyjatkow, najlepiej gdyby były bronie mocne jak i zbrojki na 1 lvl tak jak bylo/jest na metin 5 np noze na 125 ktore +? sa na 1 lvl .

Dreikon

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Miłej atmoswerze, i zeby było 4fun. ulepszacze latwo zdobyc/bezDodatkowe Info: Grałem na hammerze xenox itp.. najlepiej gdyby byl serwer typu Xenoxmt2 ale gdzie nie trzeba go do dodawac do wyjatkow, najlepiej gdyby były bronie mocne jak i zbrojki na 1 lvl tak jak bylo/jest na metin 5 np noze na 125 ktore +? sa na 1 lvl .Nagroda za pomoc: Lajk ? :)

virtualmt2.pl

Ulepszacze to przede wszystkim rudy.Latwo je zdobyc,poniewaz u npc sa przywolania rud.

Opublikowano

Glador , 4funmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: priv medium tak z 150-250 max lvl wolabym raczej tak z 150 ale moze byc 250
Dodatkowe Info:Koniecznie
musi to być serwer z sztabkami co locą z mobów i ,żeby dało się robić
gildie na mniejszym lvlu i ,żeby nie wbijało się na wilkach w 5 minut
całego lvlu gildi.Musi tam grać coś tam tam ludzi ,żeby nie było tam
pustek , ale od chu.. też nie może być.Ale to jak już nie macie takiego
serwera co tam tak średnio osób jest to może być tam gdzie od ch ludzi
gra.
Nagroda za pomoc:Lajk

Widzę, że chodzi Ci głównie na zarobek botem. Polecam do tego serwer virtualMT2

Pisać dalej ,bo na virtualu gildia piszę ,że niby jest od 40 ale mam lvl i kase i nie mogę robić gildi.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze, easy, bonusy wymaxowane, działający bs, dużo graczy.
Dodatkowe Info: Serwer ma być nowy, grałem na większości privów i szukam czegoś na prawdę dobrego - nowego.
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Argentus (polepszony xenox)

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze, easy, bonusy wymaxowane, działający bs, dużo graczy.

Dodatkowe Info: Serwer ma być nowy, grałem na większości privów i szukam czegoś na prawdę dobrego - nowego.

Dreikon

wbudowany BS

dużo graczy

serwer raczej stabilny pod względem zabezpieczeń

ale przy tp od czasu do czasu loga

sam tam gram i jest gites

Zależy mi najbardziej na: priv medium tak z 150-250 max lvl wolabym raczej tak z 150 ale moze byc 250

gra.

Pisać dalej ,bo na virtualu gildia piszę ,że niby jest od 40 ale mam lvl i kase i nie mogę robić gildi.

EliteMT2

gra.

EliteMT2 / iMetin

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Dreikon.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/z nutka Medium

Dodatkowe Info: zeby bronie od 65 do 75 nie dropilo, w godzine.. i nabic 100 level w dzien.

Nagroda za pomoc:Lajk..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MEDIUM

Dodatkowe Info: SERWER MA MIEC 500+ graczy, odpada pandora, diamond, dragon, ethana.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: MEDIUM Dodatkowe Info: SERWER MA MIEC 500+ graczy, odpada pandora, diamond, dragon, ethana. Nagroda za pomoc:Lajk..

VirtualMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/z nutka Medium

Dodatkowe Info: zeby bronie od 65 do 75 nie dropilo, w godzine.. i nabic 100 level w dzien.

diamondmt2

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: HARD! <3

Dodatkowe Info: +750 graczy online, ogarnięta administracja, ogarnięty serwer, specjalne szkatułki.

Nagroda za pomoc: Like :)

P.S - odpada ten serwer: Astium.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy

Dodatkowe Info: Z dobrym expem. takim ala łatwym systemem ulepszeń żeby nie dropic przez godzine truty np.Skille na P od handlarzy / albo wbijasz na 17 i masz na P.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy

Dodatkowe Info: Z dobrym expem. takim ala łatwym systemem ulepszeń żeby nie dropic przez godzine truty np.Skille na P od handlarzy / albo wbijasz na 17 i masz na P.

glador

Zależy mi najbardziej na: HARD! <3

Dodatkowe Info: +750 graczy online, ogarnięta administracja, ogarnięty serwer, specjalne szkatułki.

Nagroda za pomoc: Like :)

P.S - odpada ten serwer: Astium.

Ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Konieczenie musi to być serwer gdzie od 0 można zbierać kasę.Chodzi mi o to aby były tam sztabki 2,5,10 kk i pierscien anty expa prawie ,że za free ,żebym nie musiał inwestowac w is albo nie wiadomo ile kasy.
Dodatkowe Info:medium średnia graczy online musi zaczynać się od 500.
Nagroda za pomoc:Lajk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Konieczenie musi to być serwer gdzie od 0 można zbierać kasę.Chodzi mi o to aby były tam sztabki 2,5,10 kk i pierscien anty expa prawie ,że za free ,żebym nie musiał inwestowac w is albo nie wiadomo ile kasy.

Dodatkowe Info:medium średnia graczy online musi zaczynać się od 500.

Nagroda za pomoc:Lajk.

glador s1

Opublikowano

Pisać dalej na gladorze chyba sztabki nie locą ,przynajmniej mi nie lecą i tego pierścienia nie ma.Ludzie piszcie takie jakie ja napisałem ,że chce only takie jak nie ma to nawet nie piszcie...

Opublikowano

Pisać dalej na gladorze chyba sztabki nie locą ,przynajmniej mi nie lecą i tego pierścienia nie ma.Ludzie piszcie takie jakie ja napisałem ,że chce only takie jak nie ma to nawet nie piszcie...

divine world

duzo ludzi gra

kazdy mówi ze bardzo dobry serwer

ale czy jest tam anty exp to tego nie wiem :D

ale pewnie jest

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim i prostym wbiciu max lv serwer easy latwy zarobek szybkie zrobienie eq , spora ilosc graczy , serwer stabilny ktory juz istnieje jakis czas , malo ulepszaczy
Dodatkowe Info: 6/7 bony do expa , duza ilosc broni , zbroi , bizuterii , gralem na divine world , xenox , glador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...