Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:

Żeby Graczy było Tak koło 500 na Serwie Łatwy exp tak medium/easy .

Dodatkowe Info:

Koniecznie Polski . Nie coś typu Glador,avalon itp wiecie coś fajnego ;d

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Może BloodyMT2

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na umiarkowanych ratach np. Exp - x70, drop x50, yang x60 (moga byc troszke inne

Dodatkowe Info: Nie chce zaby byylo pelna nowych rzeczy, tylko kilka tak symbolicznie i chce zeby stalki nie byly u npc tylko sie dropilo np. w red lesie i max lv do 150 nie wiecej

Nagroda za pomoc: 5 w profilu i lajk :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na umiarkowanych ratach np. Exp - x70, drop x50, yang x60 (moga byc troszke inne

Dodatkowe Info: Nie chce zaby byylo pelna nowych rzeczy, tylko kilka tak symbolicznie i chce zeby stalki nie byly u npc tylko sie dropilo np. w red lesie i max lv do 150 nie wiecej

Nagroda za pomoc: 5 w profilu i lajk :)

Tiveria bądź AnxoMT2.

x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Servie Hard Typu :Ravia Balmora Draenor

Dodatkowe Info:Fajny Hard albo Mocny Meadium (Zalezy na na HARDZIE najbardziej

Nagroda za pomoc:Like Przybije L :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, nie zbyt duzej ilosci botóww na exp'ie ( chodzi mi o serwer PL'a)

Dodatkowe Info: zeby serwer nie był drogi, i dalo sie wszystko zdobyc bez korzystania z all.... zeby kupic yangi

Nagroda za pomoc: 5 w profilu i lajk

Nie zbieram niczego,ani + ani -, wole zebys to wlasnie Ty kliknął w ten link PAJACYK . Jezeli jestem w stanie komuś pomoc to pomogę

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Servie Hard Typu :Ravia Balmora Draenor

Dodatkowe Info:Fajny Hard albo Mocny Meadium (Zalezy na na HARDZIE najbardziej

Nagroda za pomoc:Like Przybije L :P

Tiveria

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, nie zbyt duzej ilosci botóww na exp'ie ( chodzi mi o serwer PL'a)

Dodatkowe Info: zeby serwer nie był drogi, i dalo sie wszystko zdobyc bez korzystania z all.... zeby kupic yangi

Nagroda za pomoc: 5 w profilu i lajk

Solar

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Na Szybkim Znalezieniu Servera

Dodatkowe Info:Szukam Servera Dobrego jak Start Diwang2 Czy CSYT2.. Najlepiej gdyby nie był to polski z tego wzgledu ze polacy nie umieli zrobic tak dobrego servera..

Prosze Nie dawajcie mi jakis Pandr,Diamond,Imetków czy innych tego typu smieci soory ze tak nazwe.. Szukam Poprostu Dobrego Servera Typu co Podałem Up

Nagroda za pomoc:Oczywisice Like,5 i Tradycjna L :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze prywatnym podobnym do ProMT2

Dodatkowe Info: Szukam serva w którym głównie robi się bony, w sklepie są bronie na 65 lvl lub epiki(choć wątpie że istnieje taki serwer). Może być też jakiś lvl na start. Znudziło mi się zdobywanie eq na innych serwerach. ;(

Nagroda za pomoc:Like i 5 w profilu. ;)

Piszę poprawnie po Polsku !!

Opublikowano

[quote name=Nobek :)' timestamp='1342264143' post='4851812]

Dodatkowe Info: Szukam serva w którym głównie robi się bony, w sklepie są bronie na 65 lvl lub epiki(choć wątpie że istnieje taki serwer). Może być też jakiś lvl na start. Znudziło mi się zdobywanie eq na innych serwerach. ;(

PVPMT2

Opublikowano

[quote name=Nobek :)' timestamp='1342264143' post='4851812]

PvpMt2.Serwer typowo do pvp eq u npc itp.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: DEDYK, Serwer na którym będę się mógł pobawić w wojny gildii czyli w miare szybko eq zrobić z różnymi ABS'ami

Dodatkowe Info: Dużo ludzi żeby było dużo wojen, Nie za wysoki lvl, Nie za duży wysiłek w graniu

Nagroda za pomoc::Lajk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: DEDYK, Serwer na którym będę się mógł pobawić w wojny gildii czyli w miare szybko eq zrobić z różnymi ABS'ami

Dodatkowe Info: Dużo ludzi żeby było dużo wojen, Nie za wysoki lvl, Nie za duży wysiłek w graniu

XenoxMt2, DivineWorld s2, GladoR, EliteMt2,

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Może BloodyMT2?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Poszukuję serwera, który jest wart grania i nie padnie w miarę szybko.

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej byłoby coś w ratach podobnych do pandory, 6/7 bon może być, ale nie koniecznie, może być polski lub zagraniczny.

Dodatkowe Info : +1k ludzi online, bez eq z navicatu lub innych przekrętach.

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Poszukuję serwera, który jest wart grania i nie padnie w miarę szybko.

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej byłoby coś w ratach podobnych do pandory, 6/7 bon może być, ale nie koniecznie, może być polski lub zagraniczny.

DiamondMt2, EliteMt2, GladoR, DivineWorld s2

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Polecam Elite

Opublikowano

Szukam serwera priv dedyk 4fun/easy - kopia pla (coś jak Freak2). IS najlepiej Off. Dobre raty, łatwy zarobek.

chyba nie wiesz co oznacza pojęcie "4fun" i "easy". Skoro chcesz kopie PL'a to jest to mocny hard - czyli w tym przypadku tiveria/balmora

jeśli chcesz łatwy serwer to xenoxmt2

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

chyba nie wiesz co oznacza pojęcie "4fun" i "easy". Skoro chcesz kopie PL'a to jest to mocny hard - czyli w tym przypadku tiveria/balmora

jeśli chcesz łatwy serwer to xenoxmt2

Kopia pla w sensie system ulepszeń, eq (bez tych wymyślnych map, broni) bez 6,7 .. ale 4fun czyli raty z 1000% .. łatwy zarobek .. czyli prosto mówiąc łatwa wersja pla.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

taki serwer gdzie są epiki z metina polskiego z takim samym połyskiem, i easy server albo for fan

reput nie wiem co będziesz chciał

Opublikowano

Kopia pla w sensie system ulepszeń, eq (bez tych wymyślnych map, broni) bez 6,7 .. ale 4fun czyli raty z 1000% .. łatwy zarobek .. czyli prosto mówiąc łatwa wersja pla.

Nie znam takiego serwera, na 99% nie istnieje taki w tej chwili :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl 120 / bez zadnych nowych itemow / tzn zeby byly takie jak na PLu najlepiej / Skille najlepiej zeby w 1 dzien mozna bylo na P wbic / exp moze byc byle jaki

Dodatkowe Info: Zalezy mi najbardziej zeby wlasnie tych nowych itemow nie bylo i Skille P mozna bylo w 1 dzien wbic : )

Nagroda za pomoc: + :D

Minusiki

<3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl 120 / bez zadnych nowych itemow / tzn zeby byly takie jak na PLu najlepiej / Skille najlepiej zeby w 1 dzien mozna bylo na P wbic / exp moze byc byle jaki

Dodatkowe Info: Zalezy mi najbardziej zeby wlasnie tych nowych itemow nie bylo i Skille P mozna bylo w 1 dzien wbic : )

Nagroda za pomoc: + :D

Z dobrym zarabianiem i siedzeniem tak ok 8 h w jednym dniu to spokojnie zrobisz skille P na tiverii, dlatego polecam Ci Tiverię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...