Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 250, 255,

serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer!!!!!!!!

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden

Nagroda za Pomoc: LIKE

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teoden.eu,Azmal.pl

Nie ma tam maksymalnych bonusów.

Szukam dalej.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Magicznych Metalach u NPC oraz na maksymalnych bonusach.

Dodatkowe Info: serwer dość nowy.

Nagroda za pomoc: +5 na profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:dużo wojen gildi , duzo osob online , malo epikow , dosc szybki exp

Dodatkowe Info:Chyba wszystko już wymieniłem.

Nagroda za pomoc:Lajk :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, minimum 500 osób online, epików ilość dowolna, serwer stojący max. 2 miesiące.

Dodatkowe Info: Grałem na DivineWorld( Szybko się nudzi, także Glador'y odpadają) , Mt5S1, XenoXMT2,Emperius ( Najlepszy, ale hamachi ;/)

Nagroda za pomoc:Lajk :3

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, minimum 500 osób online, epików ilość dowolna, serwer stojący max. 2 miesiące.

Dodatkowe Info: Grałem na DivineWorld( Szybko się nudzi, także Glador'y odpadają) , Mt5S1, XenoXMT2,Emperius ( Najlepszy, ale hamachi ;/)

PandoraMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłym, ciekawym spędzaniu czasu

Dodatkowe Info: Ma być dużo nowości (nowe zbr, bronie, mapy, pety, autopot itd...) Moga byc 6/7 ale nie pod klase. Ma sie nie nudzić zbyt szybko.

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

KbkgA.png

Opublikowano

FunMT2.pl,Senthia,Xartez

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 250, 255, duży exp ok 1000%

serwer ma być dobrze zabezpieczony , ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu for fun/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera Tylko nowy serwer!!!!!!!!

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 itanos emperius. teaoden

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv 250, 255,

FunMT2.pl ale nie wiem czy tak skile na p bo już nie pamiętam.

Opublikowano

FunMT2.pl ale nie wiem czy tak skile na p bo już nie pamiętam.

Serwer trochę już stoi poza tym za mały exp.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer ma byc medium/hard podobny do balmory

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: plusiki

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Ravia,Tiveria,Teoden

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Glador s2 / Ravia

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Ravia

S2 Glador

Balantia

Tiveria

Tavia

Opublikowano

Wie ktoś może czemu jak chce się pobrać clienta promt2 s1 , to pisze ze plik został usunięty , to jak ja mam wbić na tego serva? ... dam lajka

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!!

Zależy mi najbardziej na: max lv 250/250+,nowe mapy kd lud kd um kd magi itp cos nowego z eq serv może byc otwarty albo bendzie otwarty niebawem

Dodatkowe Info:najlepiej cos polskiego

Ngroda za pomoc :Lajk..

szukam dalej

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!!

Zależy mi najbardziej na: max lv 250/250+,nowe mapy kd lud kd um kd magi itp cos nowego z eq serv może byc otwarty albo bendzie otwarty niebawem

Dodatkowe Info:najlepiej cos polskiego

Ngroda za pomoc :Lajk..

szukam dalej

FunMT2.pl,Mexilia,Senthia,Xartez,Glador

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Aby byl maly max lv 120 , 99 wiekszy nie !!. No tam malo epikow i zeby duzo osob latalo w stalkach lub no w hwangach

Dodatkowe Info:Zeby powoli sie expilo do tego max lvla ale nie az tak wolno i zeby hajs tak srednio lecial na poty zeby bylo stac no i dobre itemy u handlarek nie chodzi o stalki tylko zbroje na 54 , 61 lv max ;] , Zeby skille bardzo latwo zrobic na P

Nagroda za pomoc:like

c20fue.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Aby byl maly max lv 120 , 99 wiekszy nie !!. No tam malo epikow i zeby duzo osob latalo w stalkach lub no w hwangach

Dodatkowe Info:Zeby powoli sie expilo do tego max lvla ale nie az tak wolno i zeby hajs tak srednio lecial na poty zeby bylo stac no i dobre itemy u handlarek nie chodzi o stalki tylko zbroje na 54 , 61 lv max ;]

Myślę, że balantia, ravia, będzie dobrym wyborem.

Opublikowano

Dodatkowe Info:Zeby powoli sie expilo do tego max lvla ale nie az tak wolno i zeby hajs tak srednio lecial na poty zeby bylo stac no i dobre itemy u handlarek nie chodzi o stalki tylko zbroje na 54 , 61 lv max ;]

chodzi o to zeby byl latwy exp tak nie zeby odrazu max lv ale tak zeby szybko sie expilo gdzie odrazu mozna latwo zarobic skille na P jak kiedys typu straznik

c20fue.jpg

Opublikowano

EmpireMT2 max 130 :)

Chodzi mi o taki serwer gdzie jest prosty ale maly max lv . ale zeby nie bylo duzo epikow tylko zeby byly max 1 - 2 tak zeby ciezko sie je robily

c20fue.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info:Zeby powoli sie expilo do tego max lvla ale nie az tak wolno i zeby hajs tak srednio lecial na poty zeby bylo stac no i dobre itemy u handlarek nie chodzi o stalki tylko zbroje na 54 , 61 lv max ;] , Zeby skille bardzo latwo zrobic na P

Aktualnie nie znajdziesz takiego dedyka.Gdzie jest wolny exp i łatwe skile na p...

Polecam Draenor2,Balmora,Tiveria

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...