Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: tym, żeby był to serwer easy, dość wysokie raty, trochę epików. Wysoki drop itemów i yang. Podobny do iMetin. Sporo graczy online. Liczę na pomoc!

FunMT2.pl,Senthia,Xartez

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym, żeby był to serwer easy, dość wysokie raty, trochę epików. Wysoki drop itemów i yang. Podobny do iMetin. Sporo graczy online. Liczę na pomoc!

Glador,Divine

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym serwerze ( easy ) , wysokie raty , szybki exp ( żebym nawet i ja WBIŁ jakiś 150 ) , dużo epików i map ( to może nie koniecznie ) . Może być zagraniczny , jeżeli jest do niego KMRMOD , stalka , bojowy w sklepie ( lub za grosze można je kupić w grze ) , ulepszacze łatwe do zdobycia EXP SZYYYBKI ! , EPIKI ŁATWE DO ZROBIENIA ! !

Dodatkowe Info: Wykluczamy Xenox , Celestial-World (DE) , iMetin , Glador , Divine , Gloria, ProMt2 raczej też, Pandora , Elite , Cavalos , Mexilia , 4Fun.( || - to co najważniejsze ! - czytaj ! )

Nagroda za pomoc: Limit like i 5* oczywiście , jeżeli serwer przypadnie mi do gustu :)

Chodzi mi o prawdziwe easy -.- a nie mediumy mi tu podajecie . Prosze o czytanie listy wykluczonych i wymagań -.-

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym serwerze ( easy ) , wysokie raty , szybki exp ( żebym nawet i ja WBIŁ jakiś 150 ) , dużo epików i map ( to może nie koniecznie ) . Może być zagraniczny , jeżeli jest do niego KMRMOD , stalka , bojowy w sklepie ( lub za grosze można je kupić w grze ) , ulepszacze łatwe do zdobycia EXP SZYYYBKI ! , EPIKI ŁATWE DO ZROBIENIA ! !

Dodatkowe Info: Wykluczamy Xenox , Celestial-World (DE) , iMetin , Glador , Divine , Gloria, ProMt2 raczej też, Pandora , Elite , Cavalos , Mexilia , 4Fun.( || - to co najważniejsze ! - czytaj ! )

Nagroda za pomoc: Limit like i 5* oczywiście , jeżeli serwer przypadnie mi do gustu :)

Chodzi mi o prawdziwe easy -.- a nie mediumy mi tu podajecie . Prosze o czytanie listy wykluczonych i wymagań -.-

Polecam Emperius, ewentualnie Senthia

Opublikowano

Xenox

Opublikowano

WITAM !!!

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie, DUŻO GRACZY ONLINE, żeby było nie za dużo epików ( tak 4-5 ) Żeby było eq smoka do zdobycia, 6-7 bon , żeby działał na nim KMRMOD, żeby się łątwo ulepszało itemki. Max lv tak 150.

- Chciał bym żeby to był server bardzo podobny do servera Itanos, który nie dawno wyłączyli :(

Opublikowano

WITAM !!!

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie, DUŻO GRACZY ONLINE, żeby było nie za dużo epików ( tak 4-5 ) Żeby było eq smoka do zdobycia, 6-7 bon , żeby działał na nim KMRMOD, żeby się łątwo ulepszało itemki. Max lv tak 150.

- Chciał bym żeby to był server bardzo podobny do servera Itanos, który nie dawno wyłączyli :(

Azmal.pl,Teoden.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwy exp dużo graczy, bony 6/7 by nie było silny przeciw woj itp

Dodatkowe Info:priv/polski grałem na xenox ., szukam podobnego

Nagroda za pomoc:lajki, piątki, reputacje :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwy exp dużo graczy, bony 6/7 by nie było silny przeciw woj itp

Glador,FunMT2.pl,Senthia

Opublikowano

Divine

Opublikowano

Glador,FunMT2.pl,Senthia

Dziękuje, glador nie ; p łatwo hackować

FunMT2.pl zobacze ;D

up# Grałem na divine znudził się po 2 dniach

Opublikowano

Dziękuje, glador nie ; p łatwo hackować

FunMT2.pl zobacze ;D

up# Grałem na divine znudził się po 2 dniach

Moim zdaniem miło grałoby Ci się na Teodenie w miarę

Lecz prócz tego mogę polecić DragonMt2,4FunMt2.pl (Płatny ;x) ,Xenoxmt2

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!!

Zależy mi najbardziej na: max lv 250/250+,nowe mapy, kd uma kd ludzi kd magi cos nowego z eq serv może byc otwarty albo bendzie otwarty niebawem

Dodatkowe Info:najlepiej cos polskiego

Ngroda za pomoc :Lajk...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lv 250/250+,nowe mapy cos nowego z eq serv może byc otwarty albo bendzie otwarty niebawem

Dodatkowe Info:najlepiej cos polskiego

Divine World s2,FunMT2.pl,Senthia,Xartez,Azmal.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości osób, serwer obojętne czy tam 250 max, czy 125. Grałem na Diamondzie, Elite, Tiveri, chcę żeby serwer nie był bardzo stary, i żeby szło pograc troche dłużej.

Dodatkowe Info:Aby się nie znudził, ale i żeby nie był za trudny

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości osób, serwer obojętne czy tam 250 max, czy 125. Grałem na Diamondzie, Elite, Tiveri, chcę żeby serwer nie był bardzo stary, i żeby szło pograc troche dłużej.

Dodatkowe Info:Aby się nie znudził, ale i żeby nie był za trudny

Zdecydowanie Glador

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym aby nowy gracz mógł coś osiagnąc , noi nawet na niskim lvlu z pro eq niszczyć ludzi 40-50 lvl wyżej.

Dodatkowe Info: Grałem juz na Senthi i o bardzo podobny serwer mi chodzi, aby grało wmiare duzo osob najlepiej serwer easy/medium

Nagroda za pomoc:lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym aby nowy gracz mógł coś osiagnąc , noi nawet na niskim lvlu z pro eq niszczyć ludzi 40-50 lvl wyżej.

Dodatkowe Info: Grałem juz na Senthi i o bardzo podobny serwer mi chodzi, aby grało wmiare duzo osob najlepiej serwer easy/medium

Nagroda za pomoc:lajk

FunMT2.pl,Xartez,Mexilia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy,mało epików,dużo wojen gildi.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (GLOBAL / PRIV)

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłym, ciekawym spędzaniu czasu

Dodatkowe Info: Ma być dużo nowości (nowe zbr, bronie, mapy, pety, autopot itd...) Zmiana profesji u npc. Moga byc 6/7 ale nie pod klase. Ma sie nie nudzić zbyt szybko.

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy,mało epików,dużo wojen gildi.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (GLOBAL / PRIV)

Nagroda za pomoc: Lajk

Ravia,Tiveria,Teoden,Azmal

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Magicznych Metalach u NPC oraz na maksymalnych bonusach.

Dodatkowe Info: serwer dość nowy.

Nagroda za pomoc: +5 na profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Magicznych Metalach u NPC oraz na maksymalnych bonusach.

Dodatkowe Info: serwer dość nowy.

Nagroda za pomoc: +5 na profilu.

Teoden.eu,Azmal.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...