Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy i Pytania związane z Nimi

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Serwer:Divine World s2

Pytanie:Czy da się ulepszać itemki za pomocą jakiegoś sposobu lub programu w dt lub ww ?

Nagroda za pomoc:limit lajków

mpcforum4everblue.jpg
  • Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer:Divine World s2

Pytanie:Czy da się ulepszać itemki za pomocą jakiegoś sposobu lub programu w dt lub ww ?

Nagroda za pomoc:limit lajków

Piętro z Kowalem, KamerMod za pomocą komendy refine 0 0

Opublikowano

Serwer: Metin5s1

Opis Problemu lub Pytanie:Dziwny wygląd map ... /\ Jak temu zaradzić ?

Nagroda za pomoc:Dużo like'ów

Ps.niewiem czy mogę dodać SS ... Jeżeli tak zrobię @edit'a

Opublikowano

Serwer:HammerMt2

Opis Problemu lub Pytanie:Cześć , mam problem z uruchomieniem Gry Clienta Hammer mt2 oto błąd który mi wyskakuje

"Parament jest nie Prawidłowy"

Nagroda za pomoc:Nagroda laiki

Opublikowano

Serwer:Balmora.pl

Opis Problemu:Otóż gram czasami na modzie i chciałbym wiedzieć jakie pliki potrzeba żeby widzieć wierzchowce tzn:insygnia dzika wojennego i zwykłe dziki lwy itp .Chodzi mi tu o pliki jakie wrzucić do moda.

Nagroda: no chyba like będzie

Nie czaruj.

Opublikowano

Serwer:Turisas

Opis Problemu lub Pytanie:Nie widac potkow/zmianek/ moobow w av2 na modzie.

Nagroda za pomoc:Lubie To oraz 5 w profilu..

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Serwer: Globalny PL

Opis Problemu lub Pytanie: Mam pytanie stworzyłem postać na PLu i mam pytanie. Nigdy nie używałem MODa do PLa i mam pytanie. Gdy uruchamiam moda na PL wyskakuje mi normalny PL, a nie mod więc czy trzeba zablokować HS ?

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Serwer:GladorMT2

Opis Problemu lub Pytanie:Po Włączeniu AutoPatchera wyskakuje mi błąd :

"System Windows nie moze odnalezc pliku C:\Users\Bartus\Desktop\Gry\GladoR Client\metin2.bin".Upewnij sie, ze wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie."

Nagroda za pomoc:Duzo Like !! ++

Problem Rozwiązany Jeżeli ktos ma z tym Problem Poprostu trzeba metin2.bin Zmienic na metin2.exe i wlaczyc to. Nie AutoPatcher !

Potrzebujesz Paczki Modów ?

Opublikowano

Serwer: EvenesT

Opis Problemu lub Pytanie: Gdy loguję się do gry przez kamer moda nie widać zmian bonusu (najbardziej mi potrzebnych), a w sklepie są żółcią podobnie jak kilka innych itemów

Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Serwer:Metin5

Opis problemu : Problem jest taki , że na stronie loguję się normalnie , do gry nie mogę piszę : Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło a na forum loguję się normalnie. Na pocztę patrzyłem nie mam żadnego linku aktywacyjnego , a pobrałem już wczoraj (gdyby co zarejestrowałem konto na pocztę gmail)

Nagroda za pomoc : Like

Opublikowano

Serwer: OrientalMT2

Opis problemu: Ten serwer w ogóle będzie kiedyś działaś? Ma ktoś stronke, albo jakieś info na temat tego serwa? GG: 12578407

Opublikowano

Serwer: OrientalMT2

Opis problemu: Ten serwer w ogóle będzie kiedyś działaś? Ma ktoś stronke, albo jakieś info na temat tego serwa? GG: 12578407

Stronka:

http://www.orientalmt2.pl/

Serwer jest już OFF od około pół roku i nie zanosi się na jego reaktywacje.

Opublikowano

Opis Problemu lub Pytanie: Gram na EliteMT2 i gdy uruchomię sobie moda to gdy wchodzę na smoczą dolinę to ekran jest czarny i nie widać moobow. Próbowałem kopiować pliki pack z clienta, map patch od kamera ale nie pomogło. Wiecie co zrobić??

Opublikowano

Podpinam się pod pytanie kolegi. Wszystko robiłem podmieniałem pliki zarówno z moda 2012 i 2011. Żadnych rezultatów. Czekam na odpowiedź. P.S Bardzo dużo osób o to pyta.

Opublikowano

Serwer:] Wszystkie

Opis Problemu lub Pytanie: Jak sprawdzić jaka wersja metka jest na serwie.

Nagroda za pomoc:like

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Serwer: NeVeriuS

Opis Problemu lub Pytanie:A więć... gdy jestem w v1 v2 m2 m1 WW i innych mapek do expa jak właże i złaże na konia to niemam lagów a Gdy pójde sobie do czerwonego lasu coś podropić to gdy zejde z konia mam 5 sec. laga... dlaczegoo?

Opublikowano

Serwer:] Wszystkie

Opis Problemu lub Pytanie: Jak sprawdzić jaka wersja metka jest na serwie.

Nagroda za pomoc:like

+2010 - Lvl obok nicku.

-2010 - Brak lvl'a obok nicku.

Opublikowano

Serwer: NeVeriuS

Opis Problemu lub Pytanie:A więć... gdy jestem w v1 v2 m2 m1 WW i innych mapek do expa jak właże i złaże na konia to niemam lagów a Gdy pójde sobie do czerwonego lasu coś podropić to gdy zejde z konia mam 5 sec. laga... dlaczegoo?

duzo osob tam jest bodajże, innego wyjścia nie ma.. Ponieważ tylko na tamtej mapce tak masz..

Opublikowano

Serwer: glador

Opis Problemu lub Pytanie:ch mam normalne a mam caly czas blad polaczenia z serwerem a serwer online ch tez autopatchera mam

Nagroda za pomoc:lajk

Opublikowano

Serwer:Mój własny dedyk w budowie

Opis Problemu lub Pytanie:Posiadam już gotowego klienta z gotowca ale nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić aby ten klient łączył się z moim dedykiem.

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Serwer: glador

Opis Problemu lub Pytanie:ch mam normalne a mam caly czas blad polaczenia z serwerem a serwer online ch tez autopatchera mam

Nagroda za pomoc:lajk

Pobierz nakładkę/nowego patcha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...