Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy i Pytania związane z Nimi

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[b][i][color=#ff8c00]Serwer:Glador[/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Opis Problemu lub Pytanie:Witam dzis kolega powiedzial ze mozna wbic w 1h 250 bo ma bug widzalem na postaci ma zagrane 140min ale jak to jest mozliwe moze wy wiecie czy istnieje jakis bug czy cos jakas misja [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:max like[/i][/b][/color]

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

Serwer: HammerMT2

Opis Problemu: Wszysktko gra do momentu logowania. Wyskakuje mi cały czas Bład połączenia z serverem, ale serv jest online. Z góry dzięki.

Nagroda za pomoc:Bedzie like!

Opublikowano

Serwer: HammerMT2

Opis Problemu: Wszysktko gra do momentu logowania. Wyskakuje mi cały czas Bład połączenia z serverem, ale serv jest online. Z góry dzięki.

Nagroda za pomoc:Bedzie like!

Pobierz pack/nakładkę/pliki ze strony i następnie wklej je do clienta.

Opublikowano

Serwer:Shain

Opis Problemu lub Pytanie:Gdy wloze Pandora Ninja hack to nie widze szafirki woj szafirki ninja oraz Fryzur nowych.

Nagroda za pomoc:lajki i 5

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Serwer:Shain

Opis Problemu lub Pytanie:Gdy wloze Pandora Ninja hack to nie widze szafirki woj szafirki ninja oraz Fryzur nowych.

Nagroda za pomoc:lajki i 5

Pliki PC i PC2 odpowiadają nie tylko za DMG ale również za wygląd zbroi. Możesz się pobawić i zrobić DMG na oryginalnych PC z klienta.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Serwer: DivineWorld

Opis Problemu:Mam problem z bonami na mapke Gnolland , jakie powinny być na nią do expa ???

Dam lajka ;D

lewbvb2.png

Opublikowano

Serwer: DivineWorld

Opis Problemu:Mam problem z bonami na mapke Gnolland , jakie powinny być na nią do expa ???

Dam lajka ;D

Zazwyczaj działają tam bony na Nieumarłych, jeżeli nie to Diabły.

Opublikowano

Serwer: XenoxMt2 i jego client

Opis Problemu lub Pytanie Po prostu po rozpakowaniu klienta, gdy zresetuje komputer i chcę włączyć jeszcze raz klienta to nic się nie dzieję. Uruchamiałem jako admin i nie pomogło. Jedyny sposób na to to wypakowanie klienta jeszcze raz, no ale przecież za każdym razem, gdy wyłączę kompa to nie będę wypakowywał klienta, bo to bez sensu, prawda? Proszę o pomoc. Mam XP z SP3.

Nagroda za pomoc: Limit like.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Serwer: ProMT2

Opis Problemu: Stworzyłem sure , wbilem tam pewien level i mnie wywalilo a na dodatek niemoge na niego wbic. . . Zrobilem nastepnego sure , i ten sam problem ...

Nagroda za pomoc: Oczywiscie lajki ;*

Opublikowano

Serwer: Metin5S2

Opis Problemu lub Pytanie: chcialbym wiedziec czy istnieje mozliwosc zrobienia w tym momencie eq na 50lvl tzn helm i butki

Nagroda za pomoc: zastanowie sie i pisac co chcecie w nagrode:D

Opublikowano

Serwer: ProMT2

Opis Problemu: Stworzyłem sure , wbilem tam pewien level i mnie wywalilo a na dodatek niemoge na niego wbic. . . Zrobilem nastepnego sure , i ten sam problem ...

Nagroda za pomoc: Oczywiscie lajki ;*

Pewnie jest uszkodzony plik. Spróbuj zainstalować clienta/launcher na nowo.

Opublikowano

Server: DDMT2

Problem: Więc grałem kiedyś na DDMT2 było to z rok temu ale dostałem bana, nie jest to server polski więc używałem Spolszczenia żeby na nim grać lecz teraz server posiada Patcha coś jak Patch na Metin2_PL, i mam problem ze zrobieniem Spolszczenia, nawet nie wiem czy wgl się da zrobić Spolszczenie. Próbowałem kilkoma sposobami ale nic nie działało, sposoby wymieniam poniżej -->

1. Connect Changer - Własne Spolszczenie też nie działa ;]

2. Metin2Mod - Nie ma tam tego servera ;<

3. Próbowałem ze starym spolszczeniem - FAIL !

Prosze o szybką pomoc jeśli wgl się da jakoś pomóc, w zamian daje Lajka ! ! !

Opublikowano

Serwer:Fonered-Metin

Opis Problemu lub Pytanie: mam problem z otwarciem pliku Sf-by-badar: dalem pamięć, system itp. zaciął mi się komputer zresetowałem i gdy chce włączyć wyskakuje mi to:

11lmykx.jpg

Nagroda za pomoc: Lecą lajciki max!

Opublikowano

Serwer: Neverius

Opis Problemu: Problem jest taki ze wszystko jest czarne jak sie teleportuje na mapę Diabelskie Katakumby przez metina2 Moda a przez normalnego cilenta wszystko smiga

Opublikowano

Serwer: Neverius

Opis Problemu: Problem jest taki ze wszystko jest czarne jak sie teleportuje na mapę Diabelskie Katakumby przez metina2 Moda a przez normalnego cilenta wszystko smiga

spróbuj wgrać patch map ze stronki kamera

Opublikowano

<p style="text-align: center;">Witam!</p>

<p style="text-align: center;">Mam według mnie dosyć specyficzny problem.</p>

<p style="text-align: center;">Mam na balmorze 30lv, no to zadowolony idę do rybaka, kupuję wędke +1 i ją zakładam, a właściwie nie zakładam bo pisze mi że mam nie wystraczający poziom żeby ją założyc..</p>

<p style="text-align: center;">Gram przez moda. Próbowałem już z conect helperem (game.bin na metin2mod ) i nic nie pomogło.</p>

<p style="text-align: center;">Przepraszam za brak szablonu:(</p>

Opublikowano

[b][i][color=#ff8c00]Serwer:[/i][/b][/color] PandoraMT2

[b][i][color=#ee82ee]Opis Problemu lub Pytanie:[/i][/b][/color] Expie sobie, i co chwile mnie rozłącza, więc się loguję, gram chwilę i znowu. I tak na okrągło. neta mam 10/mbs, nowego kompa.

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color] Lajk

99550192559644797426.jpg

Opublikowano

Serwer:AsinoMT2(mój priv)

Opis Problemu:Nie chce wgrać eq na start.

Nagroda za pomoc:Ranga na forum lub GM.

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? Zrobiłem wszystko jak w tutach, chodzi o mój prywatny serwer przez hamachi, niestety nikt nie może się zalogowac poza mna..

Najlepiej było by przez gg 155980. Mam nadzieje, że jest ktos, kto poswieci chwilę i mi pomoże.

Przybij Piątke [5] :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...