Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy i Pytania związane z Nimi

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie ma. ;/

Spróbuj stworzyć nowe i zobaczysz czy bd działało.

A wql gdzie expiłeś na tym 20lv?

Mam szamana 85 lvl i dzisiaj mi go zbugowało na dole mapki w m1 a sure zrobilem na tym koncie wbilem 18 lvl chcialem isc do m2 i w m2 mi sie gra wylaczyla

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam szamana 85 lvl i dzisiaj mi go zbugowało na dole mapki w m1 a sure zrobilem na tym koncie wbilem 18 lvl chcialem isc do m2 i w m2 mi sie gra wylaczyla

No to spróbuj zrobić to nowe konto.

i zobacz czy bd mógł expić i iść do m2 itp

Opublikowano

Serwer: HammerMT2

Opis Problemu:

Mam clienta i ubrane rzeczy normalnie widzę, a jeżeli są w eq to są puste pola czyli sa niewidoczne czy ktoś wie jak zaradzić?

Nagroda za pomoc:

5 LIKÓW ZA POMOC, PONIEWAŻ JUŻ Z 2H SZUKAM!

EXPmIpC.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer: Metin5 s2

Opis Problemu:Top arena-w tym pomniku co stoi w m1 była zakładka ,Top Arena' w które był by dodany ranking był by on przez 1 miesiąc a po tym miesiącu top 10 tej Areny miało by starcie ze sobą nikt by nie wiedział na kogo eq przygotować bo ranking nie był by pokazany.Oczywiście ostatnia osoba która ustoi dostaje nagrodę(to zależy od teamu),ale nie bójcie się reszta też coś dostanie(nw może 10 ulepszacza wybranego).

to tak to jest pomysł mój i chciałbym go wprowadzić na serwer ale nie umiem a Administrator napisał to:

pomysł niewykonalny ponieważ funkcja która działa na arenie jest zamieszczona w game i nie mam pojecia jak moznaby ja wyedytować żeby zapisywała wyniki, do tabelki w mysql

Nagroda: 5* i limit lajków.

Proszę piszcie na gg 39003759

Mam niewidoczny ale piszcie jak mnie nie bedzie nawet napewno odpisze.

Opublikowano

Serwer:

SkaulMT2

Opis Problemu:

zaczarowany przedmiot oraz dodanie bonu jest widoczne jako żółć

proszę o jak najszybszą odp

Nagroda za pomoc 5* i lajki

Opublikowano

Serwer: Elite MT2

Opis Problemu: Wywalanie z gry i znaki zapytania ??????? ?????? lub po załadowaniu gry też wywalenie i okienko z ??????? ??????

Nagroda za pomoc: 5* i Lajk

Żadne rozwiązanie nie pomogło wywala dalej.....

Kolejny problem czy elite mt2 to same bugi?

Opis Problemu: Na obojętnie jakie ch wejde to i tak jest to ch1 a inną postacią jest normalnie

Nagroda za pomoc: 5* i Lajk

Czy ktoś pomoże bo już kurwa nerwy mam?????

Opublikowano

Opis Problemu: Wywalanie z gry i znaki zapytania ??????? ?????? lub po załadowaniu gry też wywalenie i okienko z ??????? ??????

Nagroda za pomoc: 5* i Lajki.

usuń plik errorlog z klienta bądź odbuguj postać jeżeli jest na stronie możliwość. Jeśli nie pisz do GM.

Opublikowano

Serwer: FactureMt2(hamachi)

Opis Problemu:

Nie widzę itemów... GA mówi, że mam do clienta RykoXa wrzucić Launcher ale w chwili obecnej nie mogę go ściągnąć... No i w tym problem, że na innych serwerach na plikach RykoXa wrzucałem Launcher np. do clienta Mexilli i all widziałem a tu broń założoną widzę ale ikon tych broni nie... Czy można jakoś temu zaradzić nie ściągając clienta RykoXa?

Nagroda za pomoc:

5* i limit lajków.

Opublikowano

Gdy spatchuje i klikam start gry wyswietla mi się ten błąd :

feasdsdf.jpg

-resetowałem komputer

-wyłaczylem antywira

-reinstalowałem klienta

-sciagalem na nowo

nic nie pomoglo prosze o pomoc

Opublikowano

[b][i][color=#ff8c00]Serwer:[/i][/b][/color] Draenor2

[b][i][color=#ee82ee]Opis Problemu lub Pytanie:[/i][/b] pobrałem clienta wypakowuje na pulpit i jest 101% i sie zawiesza.Próbowałem pobrać patcher i przez patchera ale też nic nie moge zrobić nawet nie chce sie włączyć prosze o szybką odpowiedź.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b]satysfakcja i +[/color]

Opublikowano

Serwer:DivineWorld s2

Problem:Nie Mogę się zalogować pomocy mam tak od wczoraj i nie mogę wejść na stronę główną DivineWorld s2

Nagroda:Będą lajki

Opublikowano

Serwer : Rivendel

Problem : Chcę Pobrać, Clienta przez flashget, ale gdy wczoraj zacząłem pobieranie ładnie wszystko chodziło do 50%, musiałem wyłączyc komputer, i niestety gdy jutro włączyłem komputer dalej już iść nie chciało, poprostu się zatrzymało.

PS : Wersja Flashget 3.7 . Z wielu plikami przez FlashGet, mi się tak dzieje, Zaznaczam mam internet 1mb/s z Bratem na połowe 516kb/s .. Więc nie mam co do pogadania, ale chciałbym sobie pograć .

Nagroda: Like'a , Lub to o co Mnie poprosisz ^^ .

mca.png

DO SZKULKI GINBUSY, KONJEC LENJUCHOWANIA ZACZYNA SIĘ KOHANA SZKUŁKA !.

Opublikowano
[b][i][color=#ff8c00]Serwer:[/i][/b][/color] Draenor2 [b][i][color=#ee82ee]Opis Problemu lub Pytanie:[/i][/b] pobrałem clienta wypakowuje na pulpit i jest 101% i sie zawiesza.Próbowałem pobrać patcher i przez patchera ale też nic nie moge zrobić nawet nie chce sie włączyć prosze o szybką odpowiedź.[/color] [b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b]satysfakcja i +[/color]

Spróbuj uruchomić patchera jako administrator, albo wrzuć go do innego clienta i sprawdź czy będzie patchował...

Opublikowano

[b][i][color=#ff8c00]Serwer:EruriS[/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Moge poprosic o pomoc z wrzuceniem tego do pliku ? nie ogarniam jak to zrobic http://www.mpcforum.pl/topic/258078-dldmg-x10-15-rozwalajcy-full-spota/ to link do tematu nie umiem tego wrzucic do tego PC i PC2 :[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc: Lajki i + [/i][/b][/color]

[b][i][color=#ff8c00]Serwer:EruriS[/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Moge poprosic o pomoc z wrzuceniem tego do pliku ? nie ogarniam jak to zrobic http://www.mpcforum.pl/topic/258078-dldmg-x10-15-rozwalajcy-full-spota/ to link do tematu nie umiem tego wrzucic do tego PC i PC2 :[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc: Lajki i + [/i][/b][/color]

Opublikowano

serwer gladormt2

Pobralem client'a i patcha no i mam pliczki itd i uruchamiam go przez patcha no i jest okienko uruchom gre nowe konto itd no i biore uruchom gre i nieda sie wszyskie inne opcie sie dadza wzionc jest pasek na dole nie laduje sie wogule pisze laczenie i nic innego a system komputera mojego to windows vista pomuszcie chce pograc

Opublikowano

Serwer: Ravia.eu

Opis Problemu lub Pytanie: Cześć,

Gdy uruchamiam spatchowaną grę, wyskakuje mi taki błąd :

11690497879744379373.png

Próbowałem odpalać jako admin, nie działa. Mam to coś net.framework(?) 4, dodałem do wyjątków w antywirze i nic, po kliknięciu uruchom grę wyskakuje te okno dwukrotnie. Usunąłem plik game.exe i ponownie spatchowałem, to samo.

Proszę o liczne sugestie.

Nagroda za pomoc: Cały dzienny limit plusów + 5* + szacunek for eva.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Serwer: Elitemt2

Problem: Nie moge się zalogować ponieważ obok ch są 3 kropki

( inne serwery chodzą mi normalnie, przez moda też mi nie wejdzie)

Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Serwer: EliteMT2

Opis Problemu: Nie działa mi serwer. Mam tak:

CH1 ...

CH2 ...

CH3 ...

CH4 ...

CH5 ...

Gdy próbuje się połączyć pisze: "Zostaniesz połączony z serwerem" a po chwili wywala "Błąd podczas łączenia się z serwerem" .

Jakieś sugestie, pomysły?

Innym serwer działa a mi nie :|. Inne serwery niż Elite działają.

Instalowanie Windowsa, metina, uruchamianie jako administrator - nie zdało egzaminu.

Z góry dziękuję za pomoc.

Nagroda za pomoc: LIkE

Opublikowano

Serwer: EliteMT2

Opis Problemu: Nie działa mi serwer. Mam tak:

CH1 ...

CH2 ...

CH3 ...

CH4 ...

CH5 ...

Gdy próbuje się połączyć pisze: "Zostaniesz połączony z serwerem" a po chwili wywala "Błąd podczas łączenia się z serwerem" .

Jakieś sugestie, pomysły?

Innym serwer działa a mi nie :|. Inne serwery niż Elite działają.

Instalowanie Windowsa, metina, uruchamianie jako administrator - nie zdało egzaminu.

Z góry dziękuję za pomoc.

Nagroda za pomoc: LIkE

Pobierz aktualizacje/patchera i zaktualizuj clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...