Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy i Pytania związane z Nimi

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , mam serwer metin2 na pliczkach 2010 by taki niesmialy , wszystko jest ok ja wchodze wszystko działa.

Ale inni nie moga wejsc , wszystko robie dobrze root edytowane na normalne ip serwer info tez , pong taki sam ze strony clienta i serwera. Porty logowania zmienione port map wlaczony wszystko okey a dalej nie działa bład podczas łaczenia z serwerem.

Prosze o pomoc przewidywana nagroda.

Opublikowano

Czesc mam metka Metinologia i jak chce sie zalogować to nie moge pisze ze zle haslo wpisalem albo login a wszystko dobrze jest a na stronie www metinologii chodzi a na cliencie nie moge pliss Prosze pomóżcie mi

Opublikowano

Serwer:Metinologia

Opis Problemu lub Pytanie: jak aktualizować go, ściągłem paczke z głównej strony, a musi być akualizowany bo w opisie jest 4ch a w tym co mam są 2ch

i pokazuje ze problem z połączeniem

Nagroda za pomoc:oczywiście lajk

Opublikowano

Serwer:Metinologia

Opis Problemu lub Pytanie: jak aktualizować go, ściągłem paczke z głównej strony, a musi być akualizowany bo w opisie jest 4ch a w tym co mam są 2ch

i pokazuje ze problem z połączeniem

Nagroda za pomoc:oczywiście lajk

Pobierz packera/launchera i go odpal.

Opublikowano

Pobierz packera/launchera i go odpal.

w tym problem że nie ma na stronie głównej

problem rozwiązałem

ale lajka dostaniesz

Opublikowano

Serwer : Metinologia

Opis Problemu lub Pytanie : Po wybraniu postaci standardowo wyskakuje pasek ładowania i obrazek. W tym momencie wywala do logowania. Co robić ?

Nagroda za pomoc : Lajki

67062750834462019182.gif

Opublikowano
Serwer

DevuxMT2

Opis problemu:

Siemka . Mam pytanie ktora postacia się bardziej oplaca grac suraBm czy Wp . Chodzi mi postac bardziej pod pvp . I znajac zycie pewnie większośc osob powie ze bm jest do tego lepszy. Ale mnie wydaje ze Wp tez moze byc dobry i nawet lepszy od bm'a . Aktualnie gram Sura Bm i dobrze mi sie nim gra ale niektorzy graja Wp i mnie jada ;] mimo to ze mam zajebiste abs'y . Wiec prosze zeby mi ktos doradzil czy zmieniac czy nie jak tak to jakie bony jeszcze do eq zrobic . Dzieki

Nagroda : Like

Opublikowano

Serwer:

XenoxMT2

Opis Problemu:

Gdy jestem w wyborze postaci i wybrałem jakąś ładuje mi się pasek, a zaraz potem wyłącza mi się Metin. Jeszcze wczoraj grałem bez problemów.

Nagroda za pomoc:

Lajki.

#Problem rozwiązany.

EJ mam to samo co moglo się stac ?

mr76n6.png
Opublikowano

Serwer:Reinor.pl

Opis problemu: itam Dzisiaj grałem na rejnoże i na 79lv brakowało pare % do lv chciałem wbic w v3 wziełem tele tam

i nagle jeb całego metina wywaliło chciałem się zalogować to pisało ze złe hasło a na stronie nie pisało żeby ktoś zmieniał passy tylko ja jak potem zmieniłem jest taka opcja do sprawdzenia wchodzę po 1 minucie do gry a tam jeb postać na ognistej ziemi w marmurku i bez eq Napisałem do pro elo elo GM na forum to dostałem bana za nic ... oco chodzi tutaj ?

Do góry

Zgłoś

nagroda za pomoc

fuull lajjk

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Serwer: ProMT2 s1

Opis Problemu lub Pytanie: Serwer i strona nie działa

Nagroda za pomoc: Like ; p

Wie ktoś dlaczego server nie działa? Nie da się zalogować ;p

Opublikowano

Serwer: Vanesia

Opis Problemu lub Pytanie: Gdy się loguje błąd połączenia sprawdzałem na 2 komputerach i cały czas to samo a na stronce pisze ze ludzie online

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Witam, otóż mam taki problem, gram sobie w metka na serwie reinor, i po gdy się teleportuję, załaduje mi się to wtedy zacina się gra i wyskakuje taki oto błąd.

t06rs7.jpg

Dodam, że czasami też wysakuje błąd ze znakami zapytania.

Dodam, że inne clienty działają normalnie.

Proszę o pomoc jak na to zaradzić nagrodzę like i 5

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Opis Problemu lub Pytanie:wie ktoś kiedy strona będzie działać? chętnie bym pogral, serwer zaje***ty.

Nagroda za pomoc:lajki

Opublikowano

Opis Problemu lub Pytanie:wie ktoś kiedy strona będzie działać? chętnie bym pogral, serwer zaje***ty.

strona caly czas dziala

link"=:

http://reinor.pl/

Shady

Opublikowano

Serwer: IconMt2

Opis Problemu: Jest to mój serwer i wirtualna maszyna sie chyba zepsuła...

Nagroda za pomoc: 5* i limit lajków.

to zrób od nowa, a pliki skopiuj.

Shady

Opublikowano

Strona nie działa ponieważ były ataki na serwer/strone. Już wszystko w porządku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...