Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli szukacie czegos PROO Extra nowego wbijac tu

http://www.mpcforum.pl/topic/657510-zapowiedz-draenor2/

lub tu

http://www.youtube.com/watch?v=49f1oJaNW3I&feature=player_embedded

!!!!!Zapraszam!!!!START 02.07.12 Dedyk PL

Dreanor2

Start 02.07.12

Nowosci niespotykane dotad na innych serwerach.(Hard)

Wbijac! Tutaj zapowiedz --> http://www.mpcforum....wiedz-draenor2/

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie a po 2 chujowy server:) mozna kupic od tych pojebanych GM eq bony jakie chcecie np na woja 1000000000% pozdro :P)

Opublikowano

Mam problem ze zrobieniem eq pod pvp na serwie Hammermt2. Nie wiem jakie zrobic bony do pvp zeby bic po 10kk+ ze skili. Jak pomizesz to bede bardzo wdzieczny. PROSZE POMOZ !!!! :'(

Opublikowano

ale lipa wyłącze serwa a potem odpalam clienta klikam start i error wyskakuje jakiś... tylko reinstal pomaga i tak jest w kółko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwera nie polecam,same dzieci ktore mają eq z IS,koles dostaje odemnie z talizmana 10kk a ten dalej żyje bardzo ciekawe.

Mam problem ze zrobieniem eq pod pvp na serwie Hammermt2. Nie wiem jakie zrobic bony do pvp zeby bic po 10kk+ ze skili. Jak pomizesz to bede bardzo wdzieczny. PROSZE POMOZ !!!! :'(

Ja w 6/7 zrobilem tak 50% silny na klase i 1k int bo gram smokiem,w 1-5 tam gdzie sie da 1000 wartosci ataku 1k int i 100% na ludzi wtedy gwarantowane +10kk ;)

Opublikowano

Serwer Off .... ? Gram se , gram ... a tu mnie logło i nie da się połączyć ... też tak macie ? , czy tylko ja tam mam ?? (16.07.12 , logło około 17.)

Opublikowano

xD bardzołatwy server 4 fun , ale mógłbyś dać mi spol nawet po angielsku bo nie chce mi sie pobierac clienta , jeśli odpali to oznacza ze jest godny podziwu , lubie takie :D

@EDIT

Server nudny , na początek pojawisz sie w grze gdy zacynasz przygode i juz dead no niestety , tak to jest jak sie daje 254lvl na start...Serva nie polecam , to ciągłe nawalenie sie ze szkopami , owszem są polacy ale małe ilości kilku na 1h wejdzie conajwyzej

sluchaj , nie zawsze ktos ma czas wejsc na serwer zeby cie chronic... -.- od tego zostalo zrobione M2 aby mozna bylo w spokoju wszystko zrobic.....

Ja mam takie eq zrobione ze o Kur@! .. NIKT mnie nie rozwali ;] chyba ze ktos ma takie cos jak MOD z IS...

Polecam serwa bo mozna sie wyżyć ....xD

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

działa wam ????? Bo u mnie wyskakuje błąd .... ;x

Sam nie wiem czy dziala , a nie bede pobierac tego clienta skoro mam na 2 kompie ,ktory jest u brata .

Ale jezeli teraz nie dziala to zadziala jutro rano . lub popoludniu

ZBIERAM LIKE i 5*

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Zrobiłam dal was tutorial ; )

Jeśli masz Windows 7 lub Windows Vista, kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę HammerMT2.exe i kliknij polecenie Uruchom jako administrator .

Odpalasz Start i podczas logowania nie masz błędu ;)

Opublikowano

Zrobiłam dal was tutorial ; )

Jeśli masz Windows 7 lub Windows Vista, kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę HammerMT2.exe i kliknij polecenie Uruchom jako administrator .

Odpalasz Start i podczas logowania nie masz błędu ;)

Żaden mi to TuT kolega na którejś stronie napisał to a Ty poprostu to zgapiłaś,nazwajmy rzeczy po imieniu.
Opublikowano

Żaden mi to TuT kolega na którejś stronie napisał to a Ty poprostu to zgapiłaś,nazwajmy rzeczy po imieniu.

Ta? pokaż mi gdzie; ) i po 1 to piszę na głownej stronie serwera.
Opublikowano

ludzie to jest serwer pvp a nie do expa więc się ogarnijcie z postami bony 50 % na klase 1k do statusu więc nie zagram

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Ludzie pomocy nie moge wejsc na serwer mam taki komunikat przy logowaniu "Error while connecting to the server."

mam win vista otworzylem przez administratora i to nic nie dało :(

Bardzo prosze o pomoc

edit:

dobra juz sie udalo mi zalogowac ale mam inny problem wchodze zalogowałem sie wchodze w gre pokazuje mi sie okno wyboru postaci i wychodzi do menu głównego :/ o co z tym chodzi ?!?

Opublikowano

powiem tak może i fajny serwer ale reje już chyba z 2h nie działa i nie mam konta i wbić na serwer nie mogę

52324509.jpg
Opublikowano

Serwer 9/10 ma trochę bugów z tego co słyszałem

Prezka 8/10

Ładnie :)

Dodam niedługo tutaj prezke ŚmietanaMt2 ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...