Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam problem z rejestracja jakies errory

Nu sa putut conecta la baza de date.

Erroare: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110

Hahaha Mialem Sygnature ponad 1rok :*

Opublikowano

Zapraszam teraz jak ktoś ma ts3 na ,którym gra dużo ludu :D Niech da ip Polecam się nick"Makavelii"

Opublikowano

Za łatwy serwer pvp nie zagram

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gorszego " gówna " za przeproszeniem nie widziałem.

Dla normalnych graczy : Jak nie chcesz stracić kilkunastu minut życia to nie graj na tym syfie.

Dla " Debili " : Wbijaj i graj!

Dosłownie syf syf i jeszcze raz syf... ( takie gówno że aż sie wkurwiłem )

lubisz pvp gdzie bierzesz 0dmg ze skilli i z hitów? lubisz pierdyliard epików ( wszystkie mają takie same bony ) które wyglądają jak ... " gówno "?

lubisz hordy niewyżytych popierdoleńców którzy 24/7 biją każdego na wolnym? Jeśli tak to server dla Ciebie!

Czekam na hejty. A w zasadzie i tak nie odpisze bo nie mam zamiaru dyskutować z " debilami "

Dziękuję dobranoc. Pozdrawiam UppeD <3

UppeD/dyk papu

Opublikowano

zalll nie gram tu bo nie dzialaja bronie i zbroje 2012roku ... a fajnie by bylo sobie pograc np wojem w takiej jakiejs fajnej zbrojce z 2012 roku :D jak wreszcie to zrobia to pogram ;d

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

-.- przeciez tak zrobilem ;/ ja tam gdzie ma cos byc jakis itemek mam zolcie niedzwiedzia o.O a w broniach widze tylko jakies 2 na woja i z nimi sie nie moge ruszac ;dddd

@EDIT

no ja pierdziele wziolem jeszcze raz sciagnalem zainstalowalem i nadal nie widze tych all rzeczy, ok juz wiem ze dzialaja bo widzzialem kolesia ninje bez zbroji i bez sztylkow ktory walil skillami... wiec kurde ja nwm czemu mi cos nie dziala a chetnie bym pogral z tymi zbrojami i broniami 2012 :D

@EDIT2

ok za trzecim razem sie udalo :DDDDD gram jinno ale jeszcze niewiem kim pograc ^^

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Zapowiada się fajnie ... Mam nadzieję, że jeszcze jest ON :)

Gramy tylko shinsoo ? Czy można gdzieś indziej

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

ja gram w jinno nick: YasutoraPL

@EDIT

zal wy tez tak macie ze was co chwile wywala z gry??? a tak wgl ze spol nie widac broni i zbroi 2012 ;/

Sygnatura by Yasutora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...