Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki 6/7 dawac smokiem ? i KD wbic bo jakos nie ogarniam za bardzo 6/7 na klasy z gory dziekuje.

Opublikowano

Nie działa pisze JoKoMt2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE cco zrobić piszcie GG lub tu GG:9292502

Opublikowano

Pobieracie klienta z tej o to strony : http://www.hammerm2.com/download.html zeby pobrac klienta potrzebujemy BitTorrenta sciagamy go i klikamy na plik ktory sciagnelismy ze stronki hammeramt2 (klienta)

Gdy juz sciagnelismy calego klienta i wypakowalismy go do jakiegos folderu na pulpicie czy gdzies ...

to sciagamy Languages pack z tej stronki : http://www.mediafire...fgtopvck96rf0af gdy juz sciagniemy paczke z jezykami otwieramy ja najlepiej winrarem i bierzemy folder polski i wklejamy do folderu Hammera w folderze pack wklejamy odpalamy i gotowe :>

Jezeli pomoglem daj Lubię To! ; - )

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Czego nie mogę się kurwa nie mogę konta założyć co to kurwa za pojebany serwer czego nawet na chinola se konto założyłem a tu nie mogę WTF? :***************

Opublikowano

Kocham ten serwer szkoda ze polska nie robi takich !!!

e kim do PVP grac Szaman Woj ???bo Sura i ninja na pewno nie zagram !:D

Opublikowano

Wszystko takie jak na XenoxMt2, nie mówię, że amerykanie wzorowali się na tym serwerze, po prostu użyli te same pliki broni, map i w ogóle. Ale wiem, że tu nie zagram. Wolę coś polskiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...