Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrol Gdybyś przeczytał dokładnie prezentacje to byś wiedział że serwer jest na prawdę 4fun. ; )

Więc Po co Spamujesz Takimi Postami.

competitions,proportional,456,186,60fbec

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podaj ktoś link do clienta bo z strony nie moge;/

Ehh... Pisze do wszystkich: Na głównej stronie jest TORRENT klienta a nie gotowiec w .rar. !! Wpisujemy w Google ,,BitTorrent download'', klikamy w pierwszy lepszy link i

pobieramy BitTorrent. Nastepnie ten plik .torrent (klient) otwieramy za pomocą programu BitTorrent i nam się zacznie ściągać.

@edit Serwer jest on? Bo jak wchodze na postac to od razu wywala.

Opublikowano

Za łatwy... Nie wiem po co są takie servery. Ktoś kupi PRO eq w IS i wymiata all ma na hita :/

Who LIKE Herobrine ?

:D

Give Me Like

xD

Opublikowano

Zal jak pobieram na uTorrent to mi rozłancza neta nie macie moze linka do uploada na innej stronie lub w inny sposób

prosze o szybko kontakt

Opublikowano

A ja mam taki problem ze jak wpisze pasy to mi sie wylacza ten metin :( wie ktos o co chodzi?

miałem ten sam problem, wyłącz zapore

Opublikowano

Szukałem spol. Dzieki bardzo + masz ! :)

Tekst By Słoń

Oto Słoniu, Wyższa Szkoła, jestem tu z całą bandą

I mam najebane jak w czasie Apokalipsy Brando

Jadę jak fantom, mam tą niezdrową wiksę

Słabi MC zasłaniają się przede mną krucyfiksem

1332451308_by_jeykey1543_inner.gif

Opublikowano

Prosze o link do Clienta HammerMt2 poniewaz gdy sciagam przez utorrent sciaga mi sie po 3 kb/s .... Dajcie link z mediafire lub cos za free PROSZEEE

Opublikowano

Troofel czy wyskakuje Ci błąd podczas łączenia się z serwerem ? jak tak to musisz wejść w folder hammerMt2 i uruchom HammerMt2.exe jako administrator .

Ciesz się grą :3

Opublikowano

Serwer jest typowo do Hmmm zabawy ^^ pvp sie nie da bo all na wolnym :) ... ja gram to nie moge eq zrobić bo sura wp dochodzi z bugiem i rozpro 6kkk :)

Ogolnie dla wygladu i dla zabawy / filmikow na YT polecam :) A jak zdola się nam zrobić eq :] to juz zalezy od nas

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Serwer 0/10 Za latwy

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...