Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od tego że lubię 4funy. Więc prezka 10/10 i serwer 10/10 ALE niech ktoś mi powie jak skorzystać z IS jeżeli nawet nie ma opcji ZALOGUJ ? :P

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.hammerm2.com/item-shop.html

Pe HammerMT2 se doneaza pentru 32767 STATUS pe un caracter (32767 la toate punctele: VIT, INT, STR, DEX) un cod de ORANGE Romania in valoare de 3 EURO.

Pe HammerMT2 se doneaza pentru ITEME MODATE cu 7 BONUSURI la alegere (aceste bonusuri le veti alege din lista de mai jos!) un cod de ORANGE Romania in valoare de 5 EURO.

Puteti dona si utilizand butonul PayPal din josul paginii! In PayPal se plateste 5 EURO in loc de 3 pentru STATUS 32767!

Codurile sa fie cu EURO nu cu MINUTE!

Cum se face o donatie?

Dupa ce ati cumparat un cod de 3 sau 5 EURO de la magazin veti trimite un e-mail la [email protected] cu urmatoarele informatii:

Codul de reincarcare:

Numele caracterului:

Ce doresti in schimbul donatiei:

Suma donata:

Opublikowano

@UP

Bo jakbyś miał trochę inteligencji w tej głowie i chociaż przeczytał prezentację, byś wiedział, że to serwer 4fun wyłącznie do pvp.

Ale jak taki spamer wejdzie spojrzy na sekundę na samego screena i skomentuje (a raczej zaspamuje by posta nabić) to kurwica ogarnia.

Opublikowano

Angielskiego nie umiecie ? Która to klasa ?

Tyle nauki w tej polsce a wy nic nie umiecie .

@Edit : mi nie dziala mam blad polaczenia sie z serverem ( error with connecting) Pomocy ? :D

@Edit 2: Na stronie jest napisane ,ze jak ma sie to co ja napisalem ,trzeba prawym przyciskiem myszy i run as administrator .

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

Nie wiem czy warto ściągać ten serwer ma kilka lat i każdy ma tam w eq full absy w każdym itemie najlepsze bony możliwe w grze;/ nie warto grać na tym serwerze bo jest za stary

to co że mają ale przecież ty też sb możesz zerobić ...;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Miałem też bład odpaliłem jako administrator i wszystko smiga serv Pro dawno na takim chciałem grac.

xXxPolaczek moj nick jestem chętny do pomocy a angielski ogarniam więc moge pomuc :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer! Dobry klimat, nie ma lagów. Oraz nie jest zapchany. Z kumplami będziemy grali jutro, bo dzisiaj wieczorem będę sprawdzał inny serwer m2. Zapraszam, nick hm. Kennywo

Opublikowano

Gra na serwerze fajna,ale za dużo ludu.Na ch4 jest tyle ludu ile w m1 na pandorze na ch1 w godzinach 14/15 w sobote.Polecam ale tylko w m2

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...