Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Error while connecting to the server Oco chodzi ?

gdy jzu wbilem to po 2 minutach wywala ,. Doda mze gdy wylacze anty virusa to dalej nei da sie zalogowac..

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak czytam te wszystkie strony i nie znalazłam odpowiedzi, więc mam nadzieję, że w końcu ktoś pomoże. Otóż pobrałam przez torrenta Hammer 2012 i na złość nie chce mi się instalator włączyć :C Więc jeśli ktoś ma możliwość zauploadowania ROZPAKOWANEGO clienta, to byłabym wdzięczna, a i like by poleciał.

Proooszę <3

Ja czekałem chyba z 30 min i wkoncu sie wlaczył Instalator..

Opublikowano

super fajnie wszystko działa ale mam problem ponieważ nie widze tych nowych itemów mam zołcie w ktos co trzeba sciognąc?

Opublikowano

A co jeśli chodzi o BS, działa normalnie na tym serwie ?

Polecam, jeśli lubicie się śmiać.

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

Opublikowano

LamusekMaly to moj nick, shinsho. A co

do serwa zajebisty, chociaz podczas pvp na wolnym pizgaja.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Zarejestrowałem się, pobrałem najnowszy klient i dupa ! Nie chodzi mi, pisze że mam złe passy. Mógłby ktoś wyjaśnic ?

Edit: Trzeba ściągnać starego klienta 1.2 (size 740MB), nowy nie łączy z serwem .. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...